Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Pol je tut ata Schumacher peder, in sta Michael in Ralf od po?tarja al kako :hohoho:

Evo ti Alesija ?ber alles, ko ga je Schumi v de?ju ?olal - pa ne samo Schumi, celo Fisico v Jordanu... :hohoho:

Schumi je vse na?gal za 10 sekund v enem krogu - razlika med krogom 5 in 6.

Kaiser Schumi B):danzoman::rispekt:

Pa ja, majster je majster nima? kaj, :harhar:

@Labi,Alezija pa lahko ob?uduje? kot komentatorja na RAI vsako dirko, moram re?t, da veliko bolj? komentira, kot je vozil.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jah Brawn je moral imeti dober razlog da odpusti svetovnega prvaka.....

Ja to?no- bolj?ega ve?kratnega svetovnega prvaka! :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Vidva pa? nekaj ne razumeta saj je o?itno edino nogomet ?port, ki se ga organizirano igra ?isto v vseh dr?avah. Pa druga?e jaz sploh ne maram preve? nogometa mi je pa vseeno v?e?, ?e se na?i izka?ejo in tokrat so se. Euforija gor ali dol.

Morta pa razumet, da metanje kladiva, raznorazna deskanja na snegu pa, jetskiing pa ne vem ker obrobni ?port je pa? bistveno premalo popularen, da bi bil splo?no (ne samo medijsko) zanimiv. Sej tudi rokomet, pa hokej, vaterpolo, kriket, rugby, ameri?ki football ipd so pa? obsojeni na to, da so dostikrat ?porti posameznih dr?av ali pa delov sveta in so za ostale ?isto nezanimivi.

Tako, da edino nogomet pa mogo?e pogojno ?e ko?arka sta resni?no globalna ?porta in ?e si tukaj med najbolj?imi res nekaj ?teje, ker konkurenca je ogromna in ?e se ima Slo za kej hvalit so to leto?nji uspehi tako v ko?arki kot v nogometu.

Boss, se podpi?em :rispekt:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Umrl Toma? Humar
Napisano

Ah, ekstremisti, ?terk je podobno izival...Saj je samo vpra?anje ?asa, kdaj zaklju?ijo izivanja nemogo?ih avantur... BTW Superman je tud slabo kon?al... <_< ?al mi je edino familije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bom na naslednjem servisu pogledal in spucal EGR ventil. Ali bi bilo pametno olju dodati ''zlatkota'', se ta zadeva vredu obnese?

?e ga dobro "tera?" po avtocesti(170+) je to normalno,druga? pa jaz sem dal dodatek not, pa JE razlika :P Zdaj imam 86kKm, mi je pa enkrat porabil 1l na 800km :blush: - dobro da redno kontroliram, ko tankam :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

aojej... so nas nategnili v ?asu kislih kumaric v F1 :(

Ja, vse za reklamo :P Po moje je probal nov dirkalnik, pa je vidu, da to ni to... :unsure:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Boss, jest sem s tabo :(

Pa ne bo tko hudo, to je samo dviganje prahu in zanimanja za F1, itak da bodo vsi malo popustili....

Kako je ?e tista: Psi lajajo, karavana...... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kater servis je to bil, da ja treba razdret cel motor in menjalnik dol od?raufat, ?e se na sliko jasno vidi menjalnik, ki je nedotaknjen in ?e vedno privit na motor ?

Keri idijoti.

Ne vem, ?e sem prav razumel, v glavnem je reku, da filtra oljne pumpe ne pregledujejo, ker sta te?ko dostopna dva vijaka... <_<

Se pa strinjam, da ti kar tko ne more zaribat motor, ?e na vsakih tiso? km pogleda? olje.... ;)

Meni ga je po?rlo liter, pa je bilo 5000km po servisu..kaj pa ?e ne bi kontroliral do novega servisnega intervala? ?zmeden? Pa tud vem zakaj ga je tolko ?lo, ker smo hiteli na va?en sestanek v Hanover... Pa pogleda? in to je to.... :P

Sicer sem pa dodal xxx aditiv ob menjavi olja, pa res deluje motor bolj umirjeno, pa manj kovinsko ob zagonu.. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok, ker mi ni bilo jasno a na?i servisi sploh poznajo to zadevo, se se danes odpravil na moj servis vpra?at, ?e so imeli kak?en taki primer... :angry:

Sem si sprintal vse dokaze od Alex-sa, s tega foruma, pa da vidimo znanje.... :P

Ko sem se pozanimal, ?e je kak?na ?estica zaribala, je bil odgovor negativen,pa sem ga vpra?al, ?e kdaj pogledajo filter oljne ?rpalke na rednih servisih,pa je bil odgovor zopet: " Ne ,ker ?e ho?e? odmontirat karter mora? razdret cel motor in menjalik, ker sta dva vijaka skrita ....

Da pa se podlo?ka tako izrabi, bi pa mogu bit voznik en velik trot, da tega ne bi opazil, ker bi pritisk uhajal pod haubo in bi slepec vidu... :whatever:

To pa je mo?no, ?e ne menja? olja na 20.000km( rekord je bil tip, ker ni menjal ni? 54.000km) ali pa da uporablja? neko olje a la Leklerc, za majhen dnar.... ;) pa vseeno bi mogu opazit, da neki ni v redu...

Sicer pa ima pri tem mehaniku rekord ?estica 136KM, ki ima sedaj ?ez 400.000 km,pa nobenih problemov,samo ni iz Italije, pa redno servisirana....tolko mehanik :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Raikonnen navkljub napaki ekipe nima ve? kaj iskati tu, dobesedno se mu je... za vse. Massa se vsaj fajta, ?eprav s praznim avtom...

A mislite, da imajo pri Ferarriju BC od mazde? :D:D:D:D

Ja to bo to... :hohoho: sicer pa se vidi kdo je strateg NR.1, kako elegantno je Bar?ija spravil na drugo pozicijo, brez brezveznega spu??anja v zadnjih metrih ..... :P

Kapo dol pred Ross Brownom, mislim da mu ni para v strategiji, :rispekt: verjetno igara v prostem ?asu ?ah.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja res je Vettel je po de?ju ?e dokazal da mu ni para,sploh pa mi je v?e?, ker je preprost in deluje pozitivno, pravo nasprotje naduvanem la?nivem .... :P

Grem stavit, da bo kmalu pri rde?ih, ker se kar strinjam da sta Masa in Kimi brez ostrine... in za v penzijo... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No pa za?ni, da te vidmo. Post bo pomoje precej kraj?i kot je tvoj zgornji post :P

?umi je bil "the ultimate driver" v F1 B)

En prispevek, v katerem nastopa med drugim tudi Damon Hill (ko ste take bu?e pisal, da kak?no mnenje ima Hill o njemu) - in zakaj bi Schumi spet potolkel vse, ?e bi vozil v sezonah, ko so iz avtomobilov odstranili traction control.

:rispekt: To je to.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

:bravo: super dirka polno akcije ze kar v prvo samo skoda da sta se mogla kubica pa vetl tak na noz borit in sta ostala brez tock tri kroge pred koncem,mali crni pa ma spet sreco da so se drugi razbijali in je prilezo do cetrtiga mesta :angry2:

Do tretjega.... :P je za po?akat ?e kak dan lahko bo ?e prvi... :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Aloha, ta Ross Brown je pa res genij, ?e pri Ferariju je v ?asu ?umija raztural s taktiko, zdej je pa vse presenetil z izvrstnim avtom in verjamem da bodo ju3 zmagali! :rispekt:

Fajn bo videt,kolko ma mali ?rni jajc... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.