Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

?e se ne bodo ohladili bo 3. svetovna vojna padla in pol bo sranje. ?e vidim...Rusi na Ukrajino, Ameri?ani na Rusijo, Severna Koreja potegne z Rusi, Kitajci verjetno prav tako pol pa smo kjer smo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

v sloveniji je najbolje bit....brezposeln, v najemni?kem stanovanju, neporo?en, ?e ima? otroke obvezno star?a na lo?enih naslovih in delat lepo na fu?....potem ?e nekako gre :glare:

vsi ostali so jebene stranke

Na?alost res....najhuje pa je da nekaterim pa? res ne znese in te naj imajo socialo in socialna stanovanja, ostalih 90% pa izkori??ajo sistem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Obramba: - Prosim povejte sodi??u koliko ste stari.

Babica: - Stara sem 94 let.

Obramba: - Prosim ?e nam s svojimi besedami opi?ete kaj se je zgodilo prvega aprila?

Babica: - Sedela sem na svojem gugalniku na verandi svoje hi?e, ko ji prisedel mlad postaven fant.

Obramba: - Ste ga poznali?

Babica: - Ne nisem, bil pa je zelo prijeten fant.

Obramba: - Kaj se je zgodilo po tem?

Babica: - Za?el mi je bo?ati medno?je.

Obramba: - Ste mu to posku?ali prepre?iti?

Babica: - Ne, nisem.

Obramba: - Zakaj ne?

Babica: - Prijalo mi je. Nih?e se me ni dotaknil od kar je moj Janez pred 35 leti umrl.

Obramba: - In kaj se je po tem zgodilo?

Babica: - Za?el mi je masirati prsi.

Obramba: - Ste mu vsaj to posku?ali prepre?iti?

Babica: - O?ivela sem od njegovega dotika, bila sem vzburjena. ?esar tak?nega ?e leta nisem ob?utila!

Obramba: - Kaj se je zgodilo za tem?

Babica: - Bila sem v ekstazi. Legla sem na tla in tulila "Vzemi me mladeni?, vzemi me takoj!"

Obramba: - In kaj je naredil?

Babica: - Hudi?a! Vzkliknil je "babica Prvi April". In takrat sem ga ustrelila, kurbinega sina.

:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

stari PORO?AJ kako je bilo :D me malo zanima kak?ne proge so in itd..lp ale? B)

V glavnem vreme zelo slabo....dve top progi zaprti zaradi megle....spodaj rahlo de?evalo, zgoraj sne?ilo. Bolj malo ljudi...zgoraj dobre proge, spodaj pa moker sneg, po?asen...je blo treba res pazit. Za malo drajsat je bilo....meni je vse skupaj top izpadlo ker je bila slu?bena zadeva in seveda konkretna ?urka po tem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vsak mi za lanskoletno vinjetno pravi da gre dol tako simpl kot ?e nobena do zdej....zgleda so pobolj?al kvaliteto materiala...glede na to da so jo podra?ali bo konec leta mogla dol past na besedo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ti pa ?e dolg nisi dubu, k najprej na to pomisl?? :P in nee telovadla sm :D

Jest ne dobim, jest vzamem ko izberem...tista k se nastavlja no go. Drga? pa kaj a misli? da mo?ki prvo na ro?ice pomislmo al kaj??? Dobr no...ob eni uri zjutri pi?e? da te vse boli....tko da logi?na je moja povezava...who tha fak telovad ob enih zjutri drgje kot v postli :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja to je pa res...vsaj direkt pove tako kot je in to je za pohvalit....mariskatera pa nekaj palamudi ipd. Pol pa jo pusti? pr miru si pa ?e ti na konc kriv da je taka hahaha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jah tale zima ga serje.....vsaj malo vi?je ga bo medlo, tako da upam da mi drug teden ob prvem bolj jasnem dnevu uspe stisnit na Vogel in da bodo kon?no odprli vse proge.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In da potem zadeva dr?i ve? kot pol leta? :) ...sej konec koncev je potrebno pogledat kaj sploh je, tko da verjetno bom ?e v pon. ve? vedel....zvok je pa res tak kot da je nekje prebilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kje ?

Nekako ka?e da cca. 10cm pred nosilcem v smeri proti motorju (tam kjer bi morali biti fedri), je pa ?e povito ?ez. Grem do Pelkota v pon. da mi ?e par stvari pogleda, zraven pa prinesem ?e original...potem pa da vidimo kaj je s tem ?portnim ko se ga bo dol snel in odvil. Je pa vsak dan glasenj tist prdenje. ?e je po?en ?vasat nima smisla??

Symon kaj pa vem, mogo?e res, sam Uro?u verjetno ?e vse dela BP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.