?e se ne bodo ohladili bo 3. svetovna vojna padla in pol bo sranje. ?e vidim...Rusi na Ukrajino, Ameri?ani na Rusijo, Severna Koreja potegne z Rusi, Kitajci verjetno prav tako pol pa smo kjer smo.
v sloveniji je najbolje bit....brezposeln, v najemni?kem stanovanju, neporo?en, ?e ima? otroke obvezno star?a na lo?enih naslovih in delat lepo na fu?....potem ?e nekako gre
vsi ostali so jebene stranke
Na?alost res....najhuje pa je da nekaterim pa? res ne znese in te naj imajo socialo in socialna stanovanja, ostalih 90% pa izkori??ajo sistem.
Kaj bo pr?la nazaj.....vrne se sam Lassie (uni k ne vejo zakaj se gre http://www.imdb.com/title/tt0323043/ ). K se enkrat piz*arije za?nejo se bodo tud drugi?,tretji?, ?etrti? ipd. K je konc je konc, velikokrat je te?ko sam ?e te?je so pa potem te yo yo zadeve...sej smo ?e vsi to ?ez dal....sam 1x te pol ?e sre?a pamet hehe.
stari PORO?AJ kako je bilo me malo zanima kak?ne proge so in itd..lp ale?
V glavnem vreme zelo slabo....dve top progi zaprti zaradi megle....spodaj rahlo de?evalo, zgoraj sne?ilo. Bolj malo ljudi...zgoraj dobre proge, spodaj pa moker sneg, po?asen...je blo treba res pazit. Za malo drajsat je bilo....meni je vse skupaj top izpadlo ker je bila slu?bena zadeva in seveda konkretna ?urka po tem
Jutri navsezgodaj pa smu?at v Avstrijo...upam da me po?aka na kak?ni progi 5-10cm celca, pa da ne bo sne?il preve? in da ne bo megleno...to bo potem top dan.
Vsak mi za lanskoletno vinjetno pravi da gre dol tako simpl kot ?e nobena do zdej....zgleda so pobolj?al kvaliteto materiala...glede na to da so jo podra?ali bo konec leta mogla dol past na besedo.
A ti pa ?e dolg nisi dubu, k najprej na to pomisl?? in nee telovadla sm
Jest ne dobim, jest vzamem ko izberem...tista k se nastavlja no go. Drga? pa kaj a misli? da mo?ki prvo na ro?ice pomislmo al kaj??? Dobr no...ob eni uri zjutri pi?e? da te vse boli....tko da logi?na je moja povezava...who tha fak telovad ob enih zjutri drgje kot v postli
Ja to je pa res...vsaj direkt pove tako kot je in to je za pohvalit....mariskatera pa nekaj palamudi ipd. Pol pa jo pusti? pr miru si pa ?e ti na konc kriv da je taka hahaha.
Jah tale zima ga serje.....vsaj malo vi?je ga bo medlo, tako da upam da mi drug teden ob prvem bolj jasnem dnevu uspe stisnit na Vogel in da bodo kon?no odprli vse proge.
In da potem zadeva dr?i ve? kot pol leta? ...sej konec koncev je potrebno pogledat kaj sploh je, tko da verjetno bom ?e v pon. ve? vedel....zvok je pa res tak kot da je nekje prebilo.
Nekako ka?e da cca. 10cm pred nosilcem v smeri proti motorju (tam kjer bi morali biti fedri), je pa ?e povito ?ez. Grem do Pelkota v pon. da mi ?e par stvari pogleda, zraven pa prinesem ?e original...potem pa da vidimo kaj je s tem ?portnim ko se ga bo dol snel in odvil. Je pa vsak dan glasenj tist prdenje. ?e je po?en ?vasat nima smisla??
Symon kaj pa vem, mogo?e res, sam Uro?u verjetno ?e vse dela BP.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e se ne bodo ohladili bo 3. svetovna vojna padla in pol bo sranje. ?e vidim...Rusi na Ukrajino, Ameri?ani na Rusijo, Severna Koreja potegne z Rusi, Kitajci verjetno prav tako pol pa smo kjer smo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani