No po dolgih 6ih mesecih j... in ?ivciranja se lahko kon?no pohvalim da od v?eraj naprej sem lastnik 150 m2 nepremi?nine ki se nahaja v elitni lokaciji ob jezeru na Rakitni.
Selitev sledi .......
p.s. hvala vsem ki ste mi stali ob strani in mi ?li toliko na roko da ste me pustili na miru in mi niste bili v napoto HAHAHAHAHAHA
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Bla bla bla.....sam si lastim enako njegovi...ubistvu ima in enako kot jaz ker sem jo imel pred njim. Tudi v dezju med voznjo nisem imel velikih tezav.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
se pravi si predvidljiva in kjer se pelje? je ogro?eno vse kar leta leze in gre......in si rizi?en voznik in te je treba spravit za zapahe da ne bo? divjala in po?ela neumnosti po slo cestah! HA HA HA HA JOKE samo razmi?ljam
no uglavnem pazi nase in na ostale:)
Mi imamo zdej samo notranje ?aluzije. Imam ob?utek, da to samo ?e bolj segreva. Bi pa zunanje ja. Predvsem to, ?e se kaj pozna poleti... Se ukvarja? s tem?
Vse kar se da na notranji strani je bol za zatemnjevanje ali dekoracijo kot pa za prepre?itev segrevanja( morda izjemoma temno platno ki popolnoma zatemni. Ampak ?e res ?eli? prepre?iti savno...potem ali dobre ?aluzije (res je njihova prednost zra?enja ki jih odpira? vendar samo dra?je ?aluzije se pribli?ajo taki stopnji zatemnitve ki jih dose?e? z navadno roleto ) ) ampak jaz osebno sem za rolete!
Je pa tako, karkoli nastavi? pred okno je bolj?e kot pa ni?. (razlika je v efektu)
Lahko pa prej poskusi?, da na notranji strani okna -na ?ipo da? karton ali nalima? alu folijo ki jo navadno postavi? na armaturko ?e s tem bo bolje ker bo? prekrila ve?ino okna preverjeno!
Aja pa nisem od foha le zanimal sem se tako kot ti in pristal na roletah
lp
Rolete na bajti je ena izmed top nalo?b. Poleti ohranja hlad in pa temo,pozimi pa toploto v prostorih;-)
Samo glej da so alu, obstajajo pa tudi zunanje ?alozije ki se tako prekrijejo da je ?ista tema kot bi mel rolete;-) samo je tudi cena :-( ne vem pa kaj te to?no zanima.
A sama ponudba rolet,ali kaj podobnega?
Lp
Ha ha ha ej poslal semti sms ce bo? slikal da se vidimo vrjetn v bistri....se je pa Tur?i? lepo spedenal...ni ?voh za mehankarja ha ha. Jebiga za j. Se je na celi ?rti ha ha ha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dirka je bila zanimiva le ?koda da sta bila kaznovana napa?na, eden z odstopom drugi pa verjetno ob naslov prvaka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani