Skoči na vsebino
ponočnjaki
Napisano

ma ja, sreda, ?et. in petek sem vstajal ob 3.00, ob 3.30 pa ?e na je?ici pa gasa na kamijon.

Na sre?o je fura na dolensko, tko da res ni nikjer gu?ve. Nazaj pa isto okolo 15.00, petek sva celo nekaj ?ez 4i pri?la nazaj v lj :o

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S trenutno po?iljko snega u?ival 6 ur ko sam vrag :hudicek:

Aja pa v kratkem bo eno leto odkar vozim zadnji pogon in sm z njim tud zasvojen :bravo:

Ma brezveze ta rwd, to se sam vrti skos.... torque steer he bol? :P

Ravnokar ponovno skidal celo ulico, da bojo o?a lahko ?li v slu?bo :)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

sej ti nebi blo mus it u LJ XD

Vem vem. Do nekje polovice poti je bilo uredu, potem se mi je pa za?el spat in mi je bilo ?al da sem ?u u Lj, ampak klima dela svoje tko da sem varno pri?el domov.

Zdele pa ravno iz ve?ernega driftanja priletela s sosedom (viper) potem sva pa ?e na?o ulco skidala, da bo zu3 manj dela B)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

gorke ?tajerke obdelane, zdej pa spat, lahko no? :P

Da da!! sam lahko teb govort... jaz sem moral ?e do LJ se spravit... amapk zdaj sem doma in grem po?asi spat! Ko se zbudim bo pa use belo... meni pa verjetno ni? jasno :blush:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tut lumpija je topless tolk zasvoju, da si ga je kr sam naredu..Buđet varjanta :hohoho:

Se vidi da sem pristen slovenc - fov?ija pa to :P

Kok pa ra?una Canyon, ?e pri njemu za en dan najame? tole CC makino? Me kar mal mika. :blush:

Glede na ekstremizem predelave bi znala bit kar mu?ka cena. Plus velika kavcija, ?e avto slu?ajno upogne na sredini...

Objavljena slika

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ajde za?ni - mamo cajt :blush:

Ga pa jaz nimam. Samo na kratko: pri v6 ni kompresije, s fotrom sva se skregala, tamalo tut, dobil sexy slikco prehitre vo?nje (122 namest 80 na AC), denarnica polna denarja, ni ?ihta, ipd.

@Viper: ?portna smola :unsure:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.