Je o?enil ?lovek blondinko. Pride enkrat domov in najde v postelji mo?kega. In to samega.Odpre omaro in pravi: "Kolikokrat ti bom ?e moral ponoviti: V omaro se mora skriti ON, ne pa ti !!"
Someone recently tried to sign in to your Google Account..... We prevented the sign-in attempt in case this was a hijacker trying to access your account...
Vem vem. Do nekje polovice poti je bilo uredu, potem se mi je pa za?el spat in mi je bilo ?al da sem ?u u Lj, ampak klima dela svoje tko da sem varno pri?el domov.
Zdele pa ravno iz ve?ernega driftanja priletela s sosedom (viper) potem sva pa ?e na?o ulco skidala, da bo zu3 manj dela
Da da!! sam lahko teb govort... jaz sem moral ?e do LJ se spravit... amapk zdaj sem doma in grem po?asi spat! Ko se zbudim bo pa use belo... meni pa verjetno ni? jasno
Ga pa jaz nimam. Samo na kratko: pri v6 ni kompresije, s fotrom sva se skregala, tamalo tut, dobil sexy slikco prehitre vo?nje (122 namest 80 na AC), denarnica polna denarja, ni ?ihta, ipd.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je o?enil ?lovek blondinko. Pride enkrat domov in najde v postelji mo?kega. In to samega.Odpre omaro in pravi: "Kolikokrat ti bom ?e moral ponoviti: V omaro se mora skriti ON, ne pa ti !!"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani