Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Jaz hobotnica jures napovedujem 1:1

Irci z enajstmetrovke, na?i s kota

ma dej spokej se nekam z tako napovedjo...mi rabmo zmago! :P:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

?e gremo sedaj na ulico in jih 10 vpra?amo,?e dose?ejo vsaj povpre?no pla?o,sem siguren,da jih bo osem odgovorilo z ne.To je realnost. ;)

no pa dejmo...jaz sem pod povpre?no pla?o <_<:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Glihkar sem na wc-ju prebral bro?urco z zakonom o malem delu o katerem bomo odlo?ali na referendumu aprila. Zakon se mi ni zdel slab, pa me malce zanima ?e va?e mnenje okoli tega...predvsem kaj na zakon pore?ete ?tudentje (vas se u bistvu tudi najbolj ti?e)?

Torej ZA ali PROTI? :ne vem: :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na, ker vidim da govori? na pamet:

http://sl.wikipedia.org/wiki/Volitve_v_Sloveniji#Referendumi

preberi si letnice okoli referendumov. Aja ?akaj, zdaj je super da so referendumi, 2004-2008 je bila pa groza?

?e dejstva

?e se dvignejo stro?ki se dvigne naro?nina. V zakonu RTV je bilo predlagano predvsem to... ?e bi enak zakon predlagal Jan?a v istem trenutku bi ga sprejeli. Ker tistih 13% ki je ?lo na ta referendum ni imelo pojma kaj voli. Ve? ti o ?em je govorila ta reforma? jaz sem primerjal dejanska zakona med seboj, nisem bral v medijih kaj pomeni, in reforma ni bila prav ni? slabega ter ni ni? bistvenega spremenila. Dvig naro?nine v skladu z inflacijo oziroma maximalna podra?itev za naslednje leto 10% v izjemnih situacijah.

RTV je pravkar obnavljal dva studia, kar je hvalabogu ker so se nam iz zagreb?ke TV lahko posmehovali. :)

Gremo naprej;

: reforma ?tudentskega dela je potrebna, ker se preko ?S pere denar.

: reforma pokojnin je potrebna, ker se do 30ega pere denar preko ?S in se ne placujejo davki. (Popravi zgornje se bo ta sama popravila...)

?isto vseeno je kdo jo spelje ker bistveno druga?e je nih?e ne more.

- Fiktivni vpisi. Nevem to?no koliko jih je. od 10-30.tiso? na leto nekje. zaradi statusa.

To je 10-30.000 brezposelnih, kar znese okrog 20% brezposelnih zraven, ?e se fiktivni vpisi sankcionirajo.

Dejstvo: kdo je vlekel ven arhive iz 1979 pred enim mesecem?

Kdo prepre?uje JJ da stopi na oblast?

Oz kot je rekel (kdo ?e?), ?e bi jan?a hotu na oblast bi ?el za 1 leto na dopust. :bravo:

theBill, ti si vernik, ne veruje? mogo?e v boga veruje? pa v kult osebnosti janeza jan?e.

Jan?a JE DELAL SLABO. Od 2004-2008, pa od 2008-2011.

Vlada dela slabo, od 2008-2011.. Kje so bli pa prej pa pitaj boga, nekje po levici so se gurali, pa delali slabo.

Preve? indikatorjev je ki vas desni?arje in va?e vodje deklarira kot totalitarni re?im baziran na komunizmu, da bi se prodajali kot "demokrati".

Preve? indikatorjev je, ki levi?arske prijeme deklarira kot totalitarni re?im baziran na komunizmu, da bi se prodajali kot demokrati.

A sem napisal isto stvar? seveda. dokler bo na oblasti in v opoziciji postkomunisti?na zalega, do takrat bo slovenija postkomunisti?na in ne demokrati?na dr?ava.

Problem je pa v tem ker ste theBill ti in va?a generacija rastli gor v takem re?imu... In pa? ne znate presekat vzorcev, stremite po "doma?em". Jaz pa ne, ker sem mlaj?i, in vidim kristalno jasno kaj je z na?o politiko.

Igrajo se igrice. Ker vedo da jih ne potrebujemo. Ker vedo da rabimo sposobno tehni?no vlado. Ampak dokler delajo zdrahe bodo theBilli volili bodisi jan?o bodisi pahorja. Isto sranje, iz iste stranke izhaja, prodaja iste ideje ki jih izkrivlja na ta ali on na?in. :)

In zaradi tega jaz kot levi?ar pri ideologiji zavra?am koalicijski troj?ek in nasprotujem totalitarizmu desnice. Ter me?em neveljavne listke v ?katlo.

?e povzetek zate:

"Te?ko pre?ivim s 3000e pla?e."

"Dokler je kruh v kesonih sloveniji ne gre slabo."

Odpri o?i ?lovek.

Boss kritizira opozicijo zaradi tega ker ima vlada 10% podpore, Jan?a pa 30%. Ker se Jan?i ?e zajebe sploh ni treba spremenit, ker vsi njegovi itak pozabijo v roku enega leta oziroma mu odpustijo v istem trenutku.

Po doma?e, levica menja ko?o ker so volivci levice marginalno pametnej?i. Pustijo se nafukat volku ki zamenja ov?jo preobleko. Desnica se pa? pusti fukat volku brez da bi se sploh potrudil menjat ko?uh. :D

Torej ?e razume?, OBOJI so delali zelo slabo, ampak Jan?a u?iva podporo, levica pa ve, da ji je odklenkalo.

?e disclaimer: to da sem levi?ar po ideologiji se izklju?uje z idejami slovenske "levice".

Jaz nisem volil pahorja. niti jan?e. moja vest je ?ista. VI imate to zalego na vesti, jaz ne.

A ti je jasno zdaj zakaj boss kritizira opozicijo? ker boss VE da ne sme bit izvoljen NE PAHOR in NE JAN?A, ampak ve?ini ki so volili pahorja je to jasno, vam pa ki ste volili jan?o ?e kar ni jasno :D

sam v tem je catch. :)

Ploki...temu se re?e ?ista 10-ka :rispekt:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pilatusi...... :angry:

ko leta in leta ?ivi? ob vzno?ju Po?ka se ti to jamranje zdi prou sme?no :P

mor? enkrat probat kako zgleda ko z 155mm havbicami vadijo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e uspe dokazati poreklo denarja se ?e lahko ne prijavitelj izvle?e, ?e pa ne gre v dr?avni prora?un.

Tako nekako kot je Sirius napisal...dokazati je treba izvor denarja, pa ga dobi? nazaj...druga?e pa :whatever:

drga? so pa na gru?kovju amaterji, tako se to dela :P :

http://24ur.com/novice/crna-kronika/ni-ved...-prijaviti.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vsaka ?ast tamali. :bravo: Kon?no ena,ki poje "z jajci" in ni podobna ducat drugim-vse imajo isto ?olo pri isti u?iteljici.Tudi,?e ne bo pri?la visok bomo dokazali,da imamo pevke z svetovnim glasom in filingom.

April je od GA-Ga la svoje.Kako originalen komad,he,he.Bi se nam pa res smejali vsi.Zanimivo,vse te bejbe,ki ne izgledajo glih tip-top,nase vla?ijo razne vre?e za smeti in mamina o?ala iz 70-ih in se ?emijo ?e pred pustom.

Kon?no po?iljamo v tisti cirkus eno pesem,ki je kvalitetna in posllu?ljiva. ;)

sm ?e skoraj obupal ko sem bral prej?nje komentarje....pa se je le na?el nekdo ki ceni ?e kej ve? kot le tri akorde in besedilo hojladri hojladra <_< Alex se vidi da se ukvarja? z glasbo in ti nemorjo prodat vsakega sranja oz. vre?e za smeti z o?ali :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tole policijsko poro?ilo je eno najbol lejmerskih kar sem jih bral :blink:

Kake podatke so zbirali, da te srat prime. Sama brezvezna statistika in kon?na ugotovitev je enaka tisti, ki jo vedno napi?ejo, ko ne najdejo ali pa se jim ne da iskati pravega vzroka.

Pri?akoval sem, da bodo napisali zakaj je do nesre?e v prvi fazi sploh pri?lo - kaj se je zgodilo, da so prva vozila tr?ila. Vse ostalo je bla pol le ?e loterija v bistvu pa so s to statistiko ?isto vse voznike udele?ene v tej nesre?i potisnili v isti ko? - se prav vsi isti vsi krivi.

A da pa bi nekdo lahko pravo?asno ustavil pa je vanj butnil nekdo drug in vse skupaj potisnil v kup zaletenih vozil pa o?itno po policijski logiki pa? ni mo?no. Res jadni so tele ubo??ki, da pridejo s takim poro?ilom ven k ni ne ti? ne mi?.

Gledal so kdo ma zimske gume (karambol je bil na nezasne?enem in nepoledenelem cesti??u s temperaturo zraka nad ni?lo), kdo ni imel prednjih meglenk (lol no tale poseka vse neumnosti, ki sem jih sli?al zadnje ?ase), kolk je kdo prevozu (200km je kao velik al kaj - to je ura in pol vo?nje po AC in kaj ma to vzrok z nesre?o), kolk je mladih voznikov (?e ena bu?a brez primere :whatever: ), kdo je povratnik in kdo brez veljavnega izpita (ne da izpita ni imel - potekel je ali pa je bil odvzet - se prav, ?e ti izpit vzamejo potem ne zna? ve? vozit in je pol to en vzrokov za nesre?o al kaj :whatever: ).... mah bom raje nehal, ker se ne spla?a razburjat.

?lender je o?itno dobil ostro konkurenco v vrstah policijskih preiskovalcev in seveda ni manjkala niti notranja ministrica, ki si je najprej kar prisvojila zasluge za zmanj?anje ?rtev na slo cestah in kljub enormno izbolj?ani varnosti zagrozila ?e z ve? represije (bravo vsaka ?ast - res rabi? imet visok IQ za tak na?in razmi?ljanja).

Boss, za tole pisanje ma? pija?o v dobrem prvi? ko se vidiva! :notworth:

najbolj ?alostno pri vsem tem pa je da so za to "poro?ilo" kar neki ?asa stikali skupaj glave tak?ni in druga?ni velebrihtni zvezda?i :vskalo:

Da nebo kdo mislu da so se tole spomnli "pra?inarji" ki so tam dejansko bili...to je produkt bistrih glav z PU-ja. <_<

a, je ?udno da je tak?no mnenje o policiji kot je?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

In ja, pes je draga stvar. Draga po ?asu in draga po denarju.

jah, o tem bi se dalo debatirat...?e ga po?love?i? pa dela? nevemkak?ne projekte iz njega pol verjamem da je, druga?e pa 20? na mesec res ni nevem kak?en stro?ek (no odvisno, lahko da komu je :huh: ) vsaj toliko ko?ta mene hrana za mojega foxyja :)

drugo pa je ?as...?e nima? vsaj pol ure ?asa na dan za en mini sprehod potem je bolje da ga sploh nima?...

pes naj bo pes, in neki pripomo?ek oz nadomestek za karkoli <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nemaram se preve? hvalit, ampak zdejle se pa bom...tisti ki poznajo bend in vejo kaj pomeni za svet prog rocka bodo razumeli :P

naro?il sem karte za Rush 29.5. v Frankfurtu! :jupiii:

best spent 56? ever! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

kar se big vs small car crash testov ti?e bom kr citiral enga starega prometnika ko smo ob priliki debatirali ravno okoli tega (mo?akar je v 25 letih verjetno videl vse tipe nesre? kar jih obstaja); "iz isku?enj vem da ko prleti? , ve? metrov pleha kot ima? pred sabo bolj?e je!"...jst mu kr verjamem ;)

Kar se mene ti?e manj?ega avta kot je golfova klasa ne kupim niti pod razno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

evo to vam je delovnik....od 7-9 sestanek + 19-07 no?na :wacko: vstal sem ob 5.30 in pol pri?akujejo da bom buden do 8.00 nasednji dan ko pridem domov... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vceri so bli mojstri v hisi in en od fantov si je tok upal, da mi je odprl denarnico in ukradel 80 eur...

sej ne mores verjet, ce ga dobim mu bom roko zlomil.

Pr meni je bla podobna zgodba...bagerist ki mi je za ?karpo delal izkop, je samo po "pivo" sko?il v klet in glej ga zlomka, ko je od?el sem bil za 20? la?ji (na sre?o sem mel samo 2x20? v denarnici)...sem mu pa potem ko je pri?el ?as za pora?unat pla?al 20? manj kot sva se dogovorila...sem samo ?akal ?e bo ka?na pripomba (sm mel ?e prpravljen govor, pa spisek za jebanje), pa je ni bilo! :D:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.