Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

saj pa kravata pa to ni ni? napa?nega...?ist vredi!

zaj pa ?e nam samo zaupaj kaj dela ta tvoja firma, ker mogo?e ti pa kdo lahko pomaga ?iriti oz. najde? kakega potencialnega kupca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kdo pravi da nimam izbire? :)

to kaj o?e dela to ziher nebi rad delal...edino stric mi nekaj ?e ponuja in me kar naprej prepri?uje...jaz pa vseeno vztrajam da je prvo ?ola in potem vse ostalo. Seveda ?e se da ?e pa kaj zraven :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz pa poznam direktorje, ki znajo betonirat,zidat,avto ?raufat,dreva sadit,kravato nosit, met ?iste roke,zna komandirat,itd...

dva od teh direktorjev sta mi stric in o?e <_<

vsaki dan me ?aka za dobro jutro en "To do" listek... :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

gospod direktor z ?em se pa bavite? saj ve? tukaj na forumu smo vsi kolegi in so kaki popusti ne? :P

jaz pa se moram pohvalit ?e danes, da sem naredil fiziko z 97% :bravo:

kaalman ?e to bere?, sem ti rekel v nedeljo da se grem u?it in vidi? da je hasnilo :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

david pred 2tednoma v mb pri europarku, jaz sem ?el ravno gor na ti pa dol in sva ?e na kri?i??u 10cm narazen bla. Ti si bil proti meni obrnjen jaz pa proti tebi in si me ravno v o?i gledal :)

prepoznal sem te pa po lu?kah in plati??ih:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

tudi jaz se moram pohvalit da ?e 2mesca vztrajam z tekom, pa ?e je de? al sonce

sicer zadnje ?ase bol z muko be?im, ker mi zdravje ravno ne slu?i kot bi lahko v teh letih :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost, alkohol....
Napisano

poky kaj ti tam dela??

takih dirka?ev ?e ni tak veliko, kot takih, ki se peljejo po svoje, pa ?e tudi je za njim 10km kolona... Vedno ve? takih opa?am na glavni cesti do MS, kjer se najdejo pacienti, ki vse skoz peljejo z enako hitrostjo, nekje 70km/h. Tudi o smerokazih ?e sli?ali niso, kaj ?ele lu?i pri?gat... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

saj pa na rabu si dokaj hitro in ?e lepo se je tam za peljat, saj ma? lep razgled in ?e cesta je lepa( saj kolko se jaz spomnim)

Lahko pa da majo vse narejeno, samo v pe? vr?e? :)

?e je pe? zelo zelo vro?a se zna hitro naredit, tak da ?ist mo?no :bravo:

Kje to?no si pa to bil v loparu? Tam kje pri pe??eni pla?i?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tudi jaz mislim da je brezveze jest zadnjo ob 18h, ko pa gre? spat ob polno?i.

V bistvi pa si vsak zase postavi en jedilnik, ki njemu ustreza, ker univerzalnega treninga in prehrane ni.

Sicer je pa glavno, da se gibate in niste samo celi dan za televizijo, ker vsak se boj?e po?uti ?e se vsaj malo ukvarja z ?portom.

Jaz zaj ve? kot 2mesca aktivno be?im vsak drugi dan in sem opazil da enako probo prebi?im 7min hitreje z enakim naporom, oz. v enakem ?asu ?e en del zraven. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

samo res respect da si to zdr?al :bravo:

moj trening pa je sestavljen slede?e: pon.,sred.,pet. - tek; tor.,?et,sob. - fitnes; nedelja pa lenarjenje in po?ivanje od petka in sobote ve?er :hohoho:

glede prehrane pa pazim da ne jem mastno, ve?ina samo perutnina,zajec,zelenjava in stvari, ki niso nekaj mastne in nezdrave.

Je pa res da si ?ez vikend ?e privo??im kako kra?ko pico,kebap ali pa kaj takega, saj ?ivimo samo enkrat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

pa v ljutomeru tudi morate probat kebap. Zraven Tu?a in prek Petrola.

Jutri bo na jedilniku pe?eni morski sade?i na olivnem olju, zraven kitajska zelenjava(me?anca) in seveda ri?ek...

Mogo?e kake olive ?e zraven in to je to...zve?er pa na rojstni dan tak da bo kaki ?pricar al pa dva padla :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

qwerty
Napisano

vse naj naj, polno vsega kar si ?eli?, seveda veliko s**a in ljubezni, pa seveda da bo? neko? vozil mazdico ali vsaj japon?ka(ali koreja) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z350-DANDO-prodan
Napisano

samo dando ti pa si res ?lovik poln strasti :)

joka? ko malo dete, potem pa preklopi? v milisekundi na super voljo pa ?e ska?e? :bravo:

sicer pa RX8 ma zelo veliko opreme, v bistvu vse kaj si lahko sploh zmisli?. Res je da je Z ve?ji ?portnik, ampak je RX8 najboj?i kompromis med ?portnostjo in limuzino kaj sem kdaj sploh videl. Ni avtomobila z katerim bi se lahko RX8 primerjal, saj je ?ist svojevrsten :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kosilo
Napisano

gobova juha, pe?eno puranjo belo meso, zraven pe?ena razna kitajska zelenjava na olivnem olju + razne za?imbe. Za sladico pa jagode :bravo:

recepta ni...saj jaz tak nikoli ne delam, ampak samo me?am skup in pol probam ?e je vrei al ni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monitro LCD
Napisano

jaz mam widescreen na prenosniku in ga nebi ve? menjal za navadnega! :bravo: Dodatna ?irina ?e kako prav pride pri filmih,spletu, grafi?nem oblikovanju,kjer ima? ve? mesta za razne kontrole.

Ne ?akat in kar pojdi po njega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.