to kaj o?e dela to ziher nebi rad delal...edino stric mi nekaj ?e ponuja in me kar naprej prepri?uje...jaz pa vseeno vztrajam da je prvo ?ola in potem vse ostalo. Seveda ?e se da ?e pa kaj zraven
david pred 2tednoma v mb pri europarku, jaz sem ?el ravno gor na ti pa dol in sva ?e na kri?i??u 10cm narazen bla. Ti si bil proti meni obrnjen jaz pa proti tebi in si me ravno v o?i gledal
takih dirka?ev ?e ni tak veliko, kot takih, ki se peljejo po svoje, pa ?e tudi je za njim 10km kolona... Vedno ve? takih opa?am na glavni cesti do MS, kjer se najdejo pacienti, ki vse skoz peljejo z enako hitrostjo, nekje 70km/h. Tudi o smerokazih ?e sli?ali niso, kaj ?ele lu?i pri?gat...
tudi jaz mislim da je brezveze jest zadnjo ob 18h, ko pa gre? spat ob polno?i.
V bistvi pa si vsak zase postavi en jedilnik, ki njemu ustreza, ker univerzalnega treninga in prehrane ni.
Sicer je pa glavno, da se gibate in niste samo celi dan za televizijo, ker vsak se boj?e po?uti ?e se vsaj malo ukvarja z ?portom.
Jaz zaj ve? kot 2mesca aktivno be?im vsak drugi dan in sem opazil da enako probo prebi?im 7min hitreje z enakim naporom, oz. v enakem ?asu ?e en del zraven.
joka? ko malo dete, potem pa preklopi? v milisekundi na super voljo pa ?e ska?e?
sicer pa RX8 ma zelo veliko opreme, v bistvu vse kaj si lahko sploh zmisli?. Res je da je Z ve?ji ?portnik, ampak je RX8 najboj?i kompromis med ?portnostjo in limuzino kaj sem kdaj sploh videl. Ni avtomobila z katerim bi se lahko RX8 primerjal, saj je ?ist svojevrsten
jaz mam widescreen na prenosniku in ga nebi ve? menjal za navadnega! Dodatna ?irina ?e kako prav pride pri filmih,spletu, grafi?nem oblikovanju,kjer ima? ve? mesta za razne kontrole.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdo je ta uporabnik ?t. 1000?
Ko sem jaz postal 500ti uporabnik ste tak veselo pisali, kaj pa tukaj neboste?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani