Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

?zmeden? Ne vem ali ga res ne pozna? ali zajebava??? Ni bil glih neki prvak ala ?umi,ampak keri spremljamo F1 ga ziher poznamo! :D

F1 ni ve? tisto, kar je bla. Odkar so "spu??ali ?umija" , sem dejansko gledala samo eno. Znan mi je samo priimek. ?e bo ?e kdaj kak?na kvalitetna dirka, jo bom gledala, druga?e pa bom poslu?ala samo komentarje.
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pravi heroji zame so vozniki tipa Lauda, Prost, Piquet, Senna in seveda ?umi, ki se kljub temu, da kak?no sezono ali dve ni pravih rezultatov ?e vedno dr?ijo in se celo vrnejo na sam vrh. Laudi je celo uspelo ponoviti naslov po sedmih letih.

vsi, razen ?umija so se ubili oz. imeli te?ko nesre?o v nepojasnjenih okoli??inah.

Pri vseh teh dogodkih ni bil kriv ?love?ki faktor, torej oni sami, temve? ali tehni?no nepravilno postavljen ovinek, tehni?na napaka pri avtomobilu ali neizku?enost drugih tekmovalcev. Sami so bili enostavno preve? dobri - izvenserijski.

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Driftanje v tunelu
Napisano

- vseeno je ?e zmeraj "lepo" za pogledat ... :hohoho::hohoho::hohoho::bravo:

kaj si pa pil, kokakolo? za dobro jutro pij topli napitek (ni sme?kota, ki pije kavo ali vro?o ?okolado, zato pa sem napisala)
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

<_< Vsake gare gredo hitreje kot moj Japonc... :vskalo: Klinc pa tak Japonc, ko gredo Clioti 1.4 in Petke hitreje.... :mi pijemoo:

starej?i clio je hitrej?i, manj ?re, ima ve? prostora (in tudi malo ve? konj) kot polo, pa ?e registracija je cenej?a
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

mislim oz. stavim na kon?ni rezultat 2:1 za barco :whatever:

si izpolnil kak?no sre?ko, sigurno bi dobil glavno nagrado

barca je bila v 2. pol?asu fantasti?na :rispekt: v nalivu se ?ele opazi, kdo bolj?e igra

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Barca,Barca! :bravo:

Barca igra veliko bolj profesionalno, do?im Arsenal pregrobo in si po mojem zaslu?il 2 rde?i in ne rumeni karton

upam, da bo Barca zmagala ?e zaradi bolj kvalitetnega igranja, dajmo ?e gol

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Komar
Napisano

Ponavadi je vsaj 1x dnevno gor zdaj ga pa ?e dolgo ?asa ni. Menda ne zdravi ma?ka tako dolgo? :ne vem:

Komar zdaj te pa ?e pogre?amo... :rozico:

je na podalj?anem dopustu do torka je rekel :whatever:
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Na za?etku do prve menjave je bil suveren potem pa kot, da bi dali Barichellota za volan - sre?a zanj in za Ferarri, da je to najbolj butasta steza poleg Monte Carla vsaj kar se prehitevanja ti?e in Alonzo je ostal za njim.

Sre?a za ?umija, ker ima ferarri bolj?e mehanike za dobre 2 sekunde in to je bilo usodno za Alonza
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tonchy
Napisano

toncy - gorenjc :rozico:

Naj sonce sre?e tebi sije, dokler ti ?ivljenje bije,

posebno pa ¹e ta dan, ko ima? rojstni dan! ... :mi pijemoo:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kratek vic
Napisano

nimate domi?ljije...zato pa je ?ivljenjska statistika za vas porazna, smeh fantje je pol zdravja....

zato vam po?iljam ?e enga va?ga

kako "crnogorac" ?eta psa

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.