Kolk je kaj resni?no to ko ti na amisu pove kak paket bi lahko imel (ko vpi?e? ulico in hi?no ?tevilko)? Ker mi ven vr?e trojko maxi 10M. Sedaj imamo siol in ve? kot 1M ne moremo met..pa ?e to nam zadnji mesec ali pa ?e dlje dela samo s hitrostjo 50-60kb/s (mislim da bi moralo okrog 124kb/s).
Se strinjam... zara?unaj jim, itak delajo z denarjem vse samo tisto ne kar bi mogli. ?e se pa ne dajo jim pa na valarju sprednjo gumo ven spusti Malo heca mora bit, ker si prav predstavljam kako bi mene to dvignilo.
Mi2 s punco pa sva mislila kr tako z lepega it v banovce (?e nas ?e ?efe ni poslal), ampak je potem tako naneslo da sva se 10ur namakala v termah 3000
Morem re?t da niti ni tako slabo, pa tut ?nicli so bli dobri Edino penzionistov je tolk da se ti skoraj zagabi it v vodo (pa jamrajo da majo male penzije ).
No, banovce bomo pa ?e ?e sprobali (?e ne prej pa takrat ko se ayvar vrne z naslednjega dopusta ).
Hvala obema Bom ?e malo razmislil, ker ponudbe je res kr nekaj, bom pa tako kot si rekel pred nakupom ?el ?e v ?ivo pogledat kaj mi najbolj pa?e. Pa seveda pla?o bo ?e treba po?akat.
Lep pozdrav. Za fax potrebujem nov prenosnik in bi naprosil vse, ki se morda s tem bavijo ali so dlje ?asa v tesnem dru?enju s prenosniki, da mi pomagajo pri izbiri
Kot prvo naj povem, da bi zanj od?tel od 800 do 1000?, ni? ve?... ker se kaj preve? ne spoznam na ra?unalni?ko drobovje bi za la?jo izbiro povedal ?e to, da se bodo uporabljali kr zahtevni programi kot so ArchiCAD, AutoCAD, Artlantis Studio,... in velikokrat je tako da morata delovat 2 ali ve? programov na enkrat. Pomembna mi je tudi grafika. Morda bi se ?e na?la kak?na nujna stvar vendar se trenutno ne spomnim... aha spomin, tega ne rabi bit nwm kak dost
Sam sem gledal predvsem HP in Asus (pa? kar sli?im to moram vrjet). i7 ali vsaj i5 nuja (vrjetno).
VSE IMAM ?E SPAKIRANO ZA BANOVCE, TEGA AJVARJA PA OD NIKODER!
SAM ME ZANIMA, ?E JE RES TOK DEC, DA NAS MAL POBLOKIRA ZA ENE PAR DNI - BI BIL TO KAR DOGODEK!
TUDI JAZ SEM ?E V PRI?AKOVANJU "PO?ITNIC" V BANOVCIH... SPAKIRAL SEM ?E VSE, DOBIL SEM TUDI KUPON?EK, ?E NAS SLU?AJNO AYVAR SAMO ZA PAR DNI TJA PO?LJE, DA ?E MALO PRODU?IM
PS: ?E NAS TAKOJ 28. TJA PO?LJE LAHKO ?E 3 DNI U?IVAMO V DRU?BI GUSARJEV
NE SERTE TOMO VINKOVI? JE DOST NEVARN, NA?A IMT-JA PA NEW HOLLAND SO ZAKON! DIZEL FTW MOTHERFUCKERS!! SEM PRAV SRE?EN, DA MAMO POLEG TREH KLIN?EVIH BENCINARJEV PRI BAJTI ?E TRI DIZLE!!!!!1111
K BO AJVAR ULETU NA FORUM BO TULE TAKA ?ISTKA KOT LETA '45!!!!
TEGA PA SE SPOMNIM...MATER JE BLO HUDO, KO NISMO MELI KRUHA PA SMO MOGLI ?EMLJE JEST
IN ZA TO NAPOVED NE RABIS BIT DANNY... PA SE ZVEZDE BOMO ZIH VSI VIDL
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolk je kaj resni?no to ko ti na amisu pove kak paket bi lahko imel (ko vpi?e? ulico in hi?no ?tevilko)? Ker mi ven vr?e trojko maxi 10M. Sedaj imamo siol in ve? kot 1M ne moremo met..pa ?e to nam zadnji mesec ali pa ?e dlje dela samo s hitrostjo 50-60kb/s (mislim da bi moralo okrog 124kb/s).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani