Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano

Huawei so tako hardwarsko kot softwarsko na istem ali celo višjem nivoju kot Samsung, kamere so pa pri Huaweiu itak topšit, žal pa jih je Trump za... Brez Googlovih appov bodo izgubili ogromno kupcev. 

Jaz bi zase  rekel da se dokaj dobro spoznam na razne hacke in nalaganja softwara, ampak roko na srce če dam jurja za telefon pričakujem da ima vse to kar rabim in da to dela out of the box ne pa da se sam je..z alternativnimi namestitvami. 

Še dobro da mam Mate20Pro ki še ima Googlove appse in update, ulam da mi telefon zdrži še kakih 5let, takrat pa vprašanje kaj bo. 

Glede Xiaomi pa so res dobri telefoni za dokaj normalno ceno. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Jaz sem navijač VR46, ampak spoštujem vse dirkače.

Navijam pa za dobre in napete dirke. 

Evo še prve primerjave med dirkači, Marquez znani favorit za ostale pa je težko kaj napovedat. 

IMG_20200717_150158.jpg

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sem se v prejšnjem postu zatipkal, sem zdaj popravil. 

Ko sem na Omrežju1 nimam dostopa do Routerja2. 

Tako je Router1 je privzeti prehod in opravlja DNS. 

Če se konektam s telefonom na Router1 ali na Router2 je IP isti, glej slike telefon Huawei Mate20pro IP192.168.1.57

Screenshot_20200615_195159_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20200615_194406_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20200615_194147_com.android.chrome.jpg

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Strokovnjak za omrežja - pomoč,nasvet...
Napisano (urejeno)

Je mogoče na forumu kak strokovnjak za računalniška omrežja?

Rabim malo pomoči pri razžiritvi domačega omrežja po vsej parceli, se pravi na nekaj več kot 800kvadratnih metrih, zaradi robotske kosilnice.

Trenutno sem uštimal da je povečini parcela pokrita z zadovoljivim wifi signalom, problem je ta da en del parcele (tisti del ki ga pokriva Router2) ima svojo wifi omrežje (AP).

Naštimano je trenutno tako da imam v dnevni sobi v nadstropju na začetku hiše na T2modem s kablom prikloplen Router1 (Netgear Netgear WNR3500L V2 z nameščenim Tomato Firmware 1.28 by Shibby),

nato imam v pritličju hiše na zadnji strani hiše Router2(Linksys WRT160 NL z nameščenim DD-WRT v24sp2 Firmwarom).

Ta Router2 je brezžično povezan (nastavljeno na Client Bridge) na Router1, vendar na tem Ruterju2 oddaja na drugem AP imenu omrežja (npr. Omrežje2), medtem ko na Routerju1 je wifi omrežje (npr.Omrežje1).

Tako če se prijavim na Omrežje1 nimam dostopa do Routerja2, imam pa dostop do interneta.

Če se prijavim na Omrežje2 imam dostop do interneta, do Routerja1 in do robotske kosilnice ki se je konektala na Router2.

Zdaj pa vprašanje kje sem ga zalomil oziroma kako nastavit da bi bilo vse v enem omrežju (Omrežju1), da bi recimo telefon sam preklopil iz wifija enega routerja na drugega, pač odvisno od kvalitete wifi signala??

Popravljeno od Aless

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Za moje pojme si je Miller zaslužil sedež, prejšnjo sezono je bil konstantno boljši od Petrucija. 

Aja, pa za naslednjo sezono je Quartararo pospisal za tovarniško Yamaho, Rossi pa se mora letos odločit ali bo vozil za Petronas Yamaho ali penzija. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)

Jaoo, ta sezona pa se zgleda nikoli ne bo začela🥴

Prva dirka bi naj bila 19.7 v Jerezu. 

Btw. Jack Miller je podpisal pogodbo za naslednje leto za tovarniški Ducati, Petruci pa se še ne ve kam bo šel opcija je Aprilia ali pa SBK. 

Popravljeno od Aless

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehnološka konferenca
Napisano

Hmh, ni mi v?e? da sta 2 elektri?na sistema 12v in 24v, pri na?ih MB G270cdi-jih imamo eno me?anico 12v in 24v in je obup iskanje napake na elektriki.

Bi raje videl samo 24v sjstem in pol konverter za ostale stvari ?e ?e morajo biti na 12v.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Hmh, a mi lahko kdo pove ?e se v Chromu da spremenit to da mi odprte zavihke me?e pod neke skupine. Prej tega ni bilo, verjetno je kak update to zjebal.

Telefon je Huawei Mate 20PRO, Android 10

Za la?je razumevanje prilagam sliko zavihkov v Chromu

post-5522-0-22952000-1578658768_thumb.jpg

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

pi.. me je ?okirala ta novica, sem pri?akoval da bo ?e izpolnil pogodbo do konca.

?koda, je bil super hiter ko mu je vse ustrezalo, ima pa bolj probleme s psiho ko mu ne gre, verjetno zato upokojitev na Hondi se ni zna?el pol po?kodbe zdaj na koncu pa je prav ?ivotaril na dirkah

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Marquez zaslu?eno prvak!

Quartararo pa izredeno dobro odpeljana dirka, ?koda da se mu v zadnjem ovinku ni iz?lo. ?e Yamaha za naslednjo sezono uspe dobit mal ve?ji top speed bo Fabio trd oreh za Marqueza.

Vinales je imel tudi dober pace, ampak je na za?etku dirke preve? izgubil proti vodilnima.

Vsi ostali pa niso imeli nobene mo?nosti za stopni?ke, ker so imeli preslab ritem.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dirka je bla solidna ni blo glih preve? napeto, ok prvi krog kr ?ok z Dovijem in Quartararojem, pa pol zadnjih 5krogov bkj za zmago.

Rins je odli?no odpeljal dirko, pametno in hitro, zaden ovinek pa itak epsko prehitevanje. Marquezu se je videlo da ga malo ?re ker je zgubil zadnjem ovinku, ampak tko pa? je v tem ?portu.

Drga? pa jst gledam na avstrijskem ServusTV ki je v lastni?tvu Red Bulla, imajo dobre komentatorje, dobre intervjuje, exkluzivnosti znotraj KTMove gara?e, exkluzivne info od S.Bradla ki je Hondin testni dirka? in komentator.

V?asih pa gledam tudi na BTSports kjer so tudi zelo dobri, na Akanalu pogledam bolj kak intervju ali pa prispevek, dirke skor ne more? gledat ker je 1001reklam

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dovi je spet lepo prelisi?il Marqueza v Avstriji. Ta boj za zmago v zadnjem ovinku je postal za??itni znak Avstrije.

Yamahe pa solidna predstava, sam ?koda da jim manjka topend power, bi lahko ?e bolj popestrili dirko.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V Nem?iji bi rekel da se bojo za zmago borili Marquez, Quartara in Rins.

Marquez itak king of the ring, Quartararo nima kaj zgubit, Rins z Suzukijem oa tudi lahko vozi na polno.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja dirka je bla kr dobra, ?klda za Rinsa bi lajlo popestril boj za zmago. Sem pa pri?akoval bol hardcore boj, Quartararo malo manjkalo izku?enj in problemi s poplesavanjem Yamahe, Marquez takti?no, Vinales pa lo dolgem ?asu dobro odpeljal dirko, s pravo ostrino in z malo napak.

Ducatiji pa? ve? ni ?lo glede na tw?ave s takimi progami.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Danes bo pa v Assnu napeto!

Yamahe so hitre, Quartararo je v dobri formi in niza rekorde steze, pravtako hiter Suzuki z Rinsom ki zna odoeljat dobro dirko, Marqueza itak nikoli ne more? odpisat za stopni?ke, Ducatiji pa pomoje ?e tudi ni rekel zadnje besede.

Let the battle begin!

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.