Mah, če useka ena od 250 kg, ti edino nagrobnik še kaj nuca, ostalo je kvečjemu, da te lažje zberejo skupaj...
Predstavljaj si pa, da ti dve ležita pod železnico - kjer se vse trese in upogiba pod težo. Če bi se sprožili, bi imeli v Sloveniji prvo letečo Reganovko (lokomotivo serije 664)...
Ni lih Mazda ma v mojo vagico spraviš en velik kp prtljage... No tako je, če gre 5 članska družina v apartma na Pohorje. + strešni kovček (2x sanke, smuči,....) 😄
Moram zamenjati tweeterja na mojih party boxih. Trenutno so noter RCF moci 15W rms-ja. Potreboval bi vsaj 50W rms-ja in nad 100db 8 ohm, dimenzij cca. 230x120mm.
Ojebentiš @Slivka, vidu zdaj na TV. Ena vremenska postaja v Čepovanu je zabeležila sunke 66km/h. Pol je zmanjkalo elektrike. Sigurno so bli sunki veliko višji...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moje 2.0 tdi 177 konjev + čip + AT + 4x4 + za 7 potnikov vaginalno vozilo pije točno 8.87l/100 km.
Pa strešni kovček, zadaj 4 bicikli, pa en kp prtljage, Pohorje, Krvavec, Rogla, Nanos, ... edino prikolice ne vlečem...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani