Skoči na vsebino
Fasada - pomo?
Napisano

?e je fasada dovolj gladka da? lahko gor nalepko, ki je zelo obstojna, lahko je ve?barvna ?e bi ?elel in tako da? lahko na steno poljuben vzorec, ki bo zaplonil to praznino , pa lahko res izgleda nekaj posebnega, znanec dela take nalepke in naredi dobro in cenovno ugodno. Verjetno je nekoliko dra?je, kot namalat 3 ?rte ampak je pa tudi precej bolj posebno. Je pa res pogoj da fasada ni zelo hrapava, ?e te zanima se lahko zmenim in dobim en testen kos nalepke, da vidi? kako dr?i na fasadi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evo me nazaj z dopusta :( ?isto prehitro je minlo, malo smole z vremenom sicer ni bila drasti?na ovira, ampak bilo bi bolj?e ?e bi bilo skos lepo, ampak najlep?e je pa ko si na dopustu in se mora? ukvarjat z narobe izvedenim naro?ilom, ker nekdo pojma nimam kaj je delal ko je gledal kaj sem naro?il.. ponedelejk bo zabaven,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jures, kaj se sekira?, to je bol? za une ki razmi?ljajo. Bi raje ne vseh mejnih prehodih stal po eno uro namesto da drugi stojijo po 3 na enem? :D

Daskan, kdaj je pa kdo v tej de?elici razmi?ljal za pol karaka vnaprej kaj ?ele za dva? je pa po drugi strani fino, nekdo bo mastno zaslu?il :) samo zase vem da to ne bom jaz, ?e bo? pa ti pa veselo na delo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoje da me Renault ne vidi ve? , druga?e pa mislim da v moji gara?i ne bo nobenega ?lana VAG grupe, O BMW sem pa na ?alost ?e razmi?ljal, ker sem imel pa? specifi?ne ?elje, kar se ti?e avtomobila, ampak BMW me res ne prepri?a, vsaj zaenkrat pri tem kar ponujajo tudi Hyundaija ne vidim v gara?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

?istokrvno brez rodovnika je malo za lase privle?eno v ve?ini primerov, ker ?e bi lahko psa prodal za 1000?, zakaj bi ga dal za 250? Drgana tvoje dva sta rodovni?ka, to od kod so rodovniki nima veze (ne vem kak?no vezo ima ?e bi ju ?elela parit) Mazda man pa da ne bo? misll da to leti nate osebno, najbolj va?no je da si ti zadovoljen in da je ?immanj te?av. Kar sem hotel re?i je da so to 99% nebulze da je pes  ?istokrven nima pa rodovnika, s tem navadno zavajajo kupce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Al pa, ?e se odpeljemo izpred bloka z odprtim prtal?nikom. Notri pa pes in kup ?are. Dobro, da ni bla nesre?a....Zakaj za vraga avto ni? ni zapisal...mo? pa ni videl - zaprla nisem pa jaz:(

Mazda ne poka?e da je kaj odprto? to bi nekako pri?akoval, da ti na kakem zaslonu poka?e da ima? odprt prtla?nik :S no ?e dobro da ni bilo nesre?e, sta hitro ugotovili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

najbol? je ko vidi? te kekcee prehitevat v nepregleden ovinek, se mi je ?e ve?krat zgodilo v poljanski dolini in itak nima? druge kot da bremza?, ker pa? no?e? da se mu kaj zgodi, s ?imer ti seveda uni?i ovinek,... da o tem kako srce posko?i sploh ne govorim. Eni res vozijo kot da so supermani, ki ne samo da se njim ne mora ni? zgoditi, ?e do ?esa pride bodo ?e re?ili vse udele?ence.

Poleg tega ?e fenta sebe je velika verjetnost da bo ?e kdo po?kodovan ker so avtomobili tudi za njim torej ?e se on razleti je velika verjetnost da se bo zaletel ?e kdo drug vanj oziroma v njegovo razbitino. :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni bol?iga kot da se ti pametn motorist nalepi na rit na avtocesti, mislim saj razumem da je hitrej?i in ?e bolj razumem da je v tanku tako da tudi ?e bi do ?esa prip?lo bi mi sesul avto in se odpeljal naprej... aja ne.. no pa? to je fajn ko so tako nespametni da so neverani sebi in drugim. Druga?e pa kt pravi Slivka kaj vse je na cesti..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.