no to je lep mazda?ki duh se za to, da se da denar dru?ini ne pa organizaciji.
no pa kar se ?e tukaj ti?e, bi pripomnil, da ni potrebno da gre vse v hrano in polo?nice, kdaj je potrebno tudi kak?no novo posteljo ali omaro in ?e bo dru?ina mogo?e porabila denar za kaj takega se z veseljem javim, da jim pomagam sestaviti komplet zadevo
borut pohvalno
ps- ne me narobe razumet, to je biv samo predlog, ker dobro vem, kaj lahko pomeni nova omara, namesto stare, vla?ne, zatohle razpadajo?e ?katle
Tega tanovga mulca bom zadavla,...in se sploh ne zajebavam. Vsaki? ko mislm da ve?ji kreten ?e ne more bit, me presenet s ?e ve?im idiotizmom.
In ne morm po?tudirat al se namerno dela bedaka al je dejansko tak bedak.
Da pa o hitrosti oz. pomanjkanju le-te sploh ne za?nem.
S pomo?nico sva naredle 100 komadov mono porcijskih tortic v ?asu ko je on uspel iz pladnja v ?tatlo prelo?it 135 krostatk. (normalno to vzame 2min ?asa).
No vsaj sodelovc me je dons pr?u pogledat, da sm se mal potola?la, predn so me spet spravl ob ?ivce.
ja lej ?e bo? za tortico dala nas neki te?ko kategornikov pride mul?ke prestra?it
bravo, res bravo nam slovencem, o?itno res potrebujemo fevdalizem ter teror, ker o?itno nismo sposobni sami vodit dr?ave, zato jo dajemo spet v roke ju?nim bratom. o?itno smo slovenci res hlapci
blagor unim k majo sam ?e 2 dni ?ihta ... est mam ?e 5 dni za oddelat od 10h zve?er do 6h zjutri ... stem da se vikend dela 12 ur od 6h zve?er do 6h zjutri
ja madona kje pa dela?? a si varnostnik pr striptizetah?
Problem je v tem, da pr nas je podn od podna kar se ti?e sla??i?arn. Tko da kamr kol se obrne? je isto sranje al pa ?e slab?.
Sicer pa dokler dolo?enim ljudem ne bo pr?lo iz riti v glavo, da ni point v tem, da folk na zavodu v vrsti ?aka na slu?bo in da je vsak zamenljiv bo tko k je. Ker konkretno pr nas se je pomojem v enem letu zamenal ene 30 folka. In ?e noben ne ostane niti tok ?asa, da bi se nau?u vsega, ti pol n? ne pomagata dve vrste ?akajo?ih a ne? Po moji kme?ki logiki.
Bad mi je pa tud zard sodelovca, k vem da taga ne bom mela nikjer ve?, in ?e grem js stran bo lahko dobesedno crknu v tisti luknji. Ker problem pr njemu je da on ni po izobrazbi sla??i?ar in mu je to prva slu?ba v tem biznisu in mu je ta sistem k ga mamo svet. Kar pomen da bi bil totalno in v nulo izgubljen kjer kol drugje. Ker kukr js vem nikjer v slo. ne delajo na tak na?in, ampak ok pustmo detajle
parni stroj, parni stroj. nej da raj stroj na konjski drek, plin je plin ane, konjski drek da? pa pa? v prtla?nik ?e ti itak RX8 n? ne pomen pol ni problem
danes grem na pogreb mojega prvega tesarskega mojstra, s katerim sem delav in biv vzet v uk. nau?il me je marsikaj in mi je biv dober prijatel.
njegova ?elja pa je bila, da na njegov grob ne nosi cvetja in sve?, ampak se enkat na leto spomnin nanj in mu prinesem na grob plo?evinko piva, na spodnji strani naredim luknjico in ga postavim na njegov grob.
Priden,..sej ?e ti je kej v tola?bo, js jih mam tud vsak mesec 60-70 Pa preve? nas je baje,..go figure.
sej ne da bi se hvalu ampak men je ratal v treh tednih nabrat 266 ur, se prav v povpre?ju 88,6 ur na teden. dejansko sm sam spat hodu domov in to je blo to
?enska zna re?i samo 'prera?unavam'....v vseh pomenih besede
Danes ?li v Ikeo po roloje za zasen?enje zimskega vrta, ker bo sonce uni?ilo vse kar se dotakne, kljub temu da imamo UV folijo na strehi vrta. Mi2 zdajle lepo montirava v hladu in dobim SMS od soseda z identi?nim vrtom (dvoj?ek):
Super rolete, kolk so bile? Pa ?e ma ?ena ?as bi prosil da asistira....
mi2 se gledava pol pa ona, o fak sam v hla?kah sem bla...
ne spla?a se dodatno klimo vgrajevat, cenej?a opcija je kupit avto z klimo.
?e pa ?e pa je potrebno kupit: kompresor klime, nov jermen, hladilnik, entilator, en kup cevi, releji, elektriko prefukavat (da ti motor avtomatsko dvigne obrate za 600 obratov na minuto, ker jih klima potrebuje) pa ?e en kup zadev bi se najdl...
tko da razmisl
no je pa ?e ena opcija, (ne smatrat tega kot reklamo) v tole stran upi? to(855205) ?tevilko atrikla pa bo koza sita in vovk cev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani