Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Kakor je Anglija do zdaj igrala, je še možno, da se do zmage prišlepa...z luzersko igro in pomočjo sodnikov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri Zadru se začne...proti jugu je ok... 

Kar se pa kadilcev tiče, je pa druga pesem...pa ni važno, al so slovenceljni al pa hrčki. Je pa tko, da ne kadilcem kadilci niso po godu...Nikoli se pa noben kadilec ne buni, da ga nekadilec moti... 

To je pa že za drugo temo... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evo, danes dopoldne v Tkonu...pacient z premium mazdo ustavi sredi ceste in gre v mesnico...Boli ga joli... 66 DBF... 

Ne vem, zakaj pljuvanje po Hrvatih? Pokvarjeni Hrvati so purgerji in istra... Vse ostalo je načeloma ok. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Ono zadnje misliš🤔👍

pred 33 minutami je g.Wankel napisal:

Slovenski nacionalni šport, rinete na Hrvaško, da pol jamrate čez druge :)

Skor, k da vas je kdo prisilil 🤔

To je govor na splošno o idiotih. Saj jih je v Sloveniji še več... 

Tu so Slovencnlji taki...ki mislijo, da so osvobodili Hrvaško. Ponudba je pa definitivno prijaznejša kot v Sloveniji. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

👍Uživaj, jaz sem komaj dva dni zdržal med temi bukslni.... 😵‍💫

Hvala bogu, da so tudi izjeme...

Kao hude avte hočejo pred teraso lokala ali pred trgovino parkirat... Se z njimi ob plaži vozijo... 

Ma...brez veze. 

Najslabši so pa kadilci na plaži, ko čike v pesek zakopavajo ali pa v škarpe ob vodi tlačijo... Pol se pa otroci v tem pesku igrajo... Groza. 

pred 7 urami je Bini napisal:

Ono zadnje misliš🤔👍

Vem. Sem na Pašmanu zdaj... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Glih imam 13 letnik na dvigalu in desno spodnjo roko dol. Lahka kot pero. Pločevina. Grem na obnovo jutri. 08 oziroma 09 letnik roke so pa težki odlitek. 

Za strel v koleno sem pa samo obliko in barvo videl...mogoče prehitro odreagiral, ker nisem letnik pogledal. Mogoče je avto super. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ti si imel dizla, ja. 

pred 2 minutama je pob napisal:

Ker?🫣😬

Obiski servisov. Moj mehanik vozi diesel šestico 11 letnik, pa pravi, da to še je avto, pol pa ne več. Kar nekaj razbitih ima doma iz uvoza, pa servisira te motorje in ostale dele. Njemu je zaslužek, sam je pa noče več. 

To je MOJE mnenje. Vsak ve sam. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.