Pozabil se pohvaliti, da sem sel drugic na pregled za vozno/izpit na URI Soco in ga opravil, dobil zdravnisko spricevalo, sicer so na levo stran se prisotne nekatere pomanjkljivosti, ki pa pravijo da ne bodo vplivale na voznjo avtomobila, tako rekoc sem zdravstveno sposoben voziti do 80leta
LP
!!!Adrenalin is ourfood,speed is ourdrug,DOWNHILL is our life,... =) !!!
Ni slab bicikel, pa ?e znamka krasno sovpada s sne?no idilo. A je bil pr?i?
Cao
Res je sem moral prav en test narediti po snegu ce res ime znamke opravicuje njen pomen, bilo je prav prijetno malo se zaplejati po snegu po dolgem casu. Od zacetka je padal prsic a cez cas se je snezenje okrepilo in je zacel padati bolj "moker" sneg kar je proti veceru zamelo 35cm snega
LP
avto res zgleda totalno v kurcu,tok da mas sreco...resno...igrej loto
Cao
Ah ljubitel Lota pa glih nisem tut ce bi igral te srece glih nimam hehe jah avto je bogi sam biznis mi pa laufa tudi ce je v takem stanju, nasleden teden ze pridejo kupci sraufat stvari dol
LP
No pa je prisel dan ko sem izvedel gdaj koncam rehabilitacijo in gdaj bom odpuscen, toraj ta teden bo zadnji na Soci in kmalu bom po treh mesecih spet doma in v polni aktivnosti.
LP
Cao
Samo se minute odstevam da se koncno spokam domov pol pa malo se
Hvala hvala jah kaj cmo zdej bom bicikl tudi uporablal na dalse relacije in ne samo pri spustu-downhillu ta sport bom moral vrjetno opustit zaradi zdravstvenih razlogov, ja vsaka sola nekaj stane
LP
No pa je prisel dan ko sem izvedel gdaj koncam rehabilitacijo in gdaj bom odpuscen, toraj ta teden bo zadnji na Soci in kmalu bom po treh mesecih spet doma in v polni aktivnosti.
LP
Evo da se malo jst pojamram z zdravlenjem se je nek poslabsalo z levo roko imam probleme pa ne morjo zdej nic naredit tako da morem cakat tri tedne in jemat zdravila ce se stvar ne izbolsa grem naprej na preiskave .
Upam da bo vse vredu.
LP
No naj se se jst pohvalim glede na to da sem bil tezje poskodovan v prometni nesreci oz bili so poskodovani moji mozgani naj povem da lepo napredujem z zdravljenjem gre z dneva v dan na bolje in bom kmalu odpuscen iz bolnisnicne Soca, tako da upam da se se kej vidmo in ob priliki gremo na pijaco.
LP
Ahh kako zadevo napihujejo, zame je ovinek popolnoma pregleden nasploh pa niti ni oster (vsaj naj se malo pozanimajo kaj sploh pomeni oster ovinek), da bi povedali od kje po?ena guma pa nimajo pojma in zgleda da za take kekce ni niti to pomembno va?no da blefirajo da je ?lo prehitro ?e je sploh ?lo! Poleg tega nevem kako so pri?li na prehitro vo?no brez dokazov na mokrem cesti??u z tem da so vpra?anja postavlali meni ki sem povedal usaki? druga?en izid na kraju nesre?e ker ?e sam nisem vedel koliko je res ?lo in me nebi smeli resno jemati. Najbolje da bi ?e napisali da so sli?ali da mi je brat umrl, kot so govorili skoraj na celi ob?ini, taki ljudje so navadne smeti! Mislim da se je vsem malo ocvrlo v glavi ker so ga razglasili za mrtvega (no vsaj ve?ina).
Za Dejana dobro skrbimo na CIT-u. Vse bo ?e ok. Danes odhaja na prijetnej?i oddelek.
Ja res je, po navedbah zdravnikov je z mojim bratom vse v najbol?em redu, v?eraj je bil premaknjen na intenzivno in je izven nevarnosti Super rezultat glede na to v kakem stanju je avto, ampak pleh je le pleh in je obnovljiv vir, va?no mi je edino da mi je brat kul
Pozdravljeni, sem Dejanov brat in eden izmed la?je po?kodovanih sopotnikov v prometni nesre?i ki se je zgodila 22.7.2012 nekje ?ez osmo uro zve?er v Blo?icah iz smeri Cerknica poti Novi vasi. Mislim da je moja dol?nost da sporo?im vam Mazda?em kak?na je situacija, ker vem da je u?ival v va?i dru?bi in vem da vsaj nekatere izmed vas zanima kako ter kaj je bilo in ?e bo v prihodnje.
Sicer bom zelo kratek ker imam tudi sam nekaj te?av s spominom ker sobil 2 huda udarca v glavo, a mislim da bom zadel bistvo da boste vedeli kako je do nesre?e sploh pri?lo. Kot sem ?e omenil smo se iz Cerknice peljali proti Novi vasi nakar nas je v Blo?icah (par kilometrov naprej od Grahovega) sredi ovinka za?elo odna?at in nas je vrglo ob robnik od katerega nas je odbilo in vrglo v zrak nakar smo padli na streho. Jaz in kolega sva lahko nekak lahko spravila iz avta, brat je padel v nezavest zaradih hudega udarca v glavo, poleg tega je imel ovirano dihalno pot zato ker je bil vkle??en v avtu to pa poredvsem zato ker je bil center trka njegova stran (bo?ni trk v plo?nik na voznikovi strani v podvozje). Po 1 mu?ni uri (ali ve?) so ga komaj spravili iz vozila, trudili so se pred prihodom re?evalcev in gasilcev ampak mo?nega stiska vrat z stebri?ki nikakor niso mogli raz?leniti poleg tega bi avto lahko zlezlo po cesti navzdol zato je bilo potrebno umerjeno delo.Po 2 urah je bil sprejet v klini?ni center Ljubljana, postavljena je bila diagonoza: krvavitev mo?ganov, prestavljen je bil CIT zaradi ottekanja mo?ganov. Drugih resnih po?kod na sre?o ni bilo! Po parih klicarjenjih smo danes zvedeli da se je stanje pobol?alo, oteklina je delno zginila in so ga danes pri?eli zbujat iz umetne kome. Sicer tuki lahko nastane ?e kaka komplikacija, v prihodnje vam bom javil vse. Vedite ni ?e izven ?ivljenske nevarnosti, a ostanimo pozitivni. Hvala vsem za podporo, Dejanov brat David.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cao
Hvala vsem, ZMAJ nisem se najavil za druzenje,....
LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani