Predragi mazda?i in mazda?ice, ?elim vam veliko sre?e, zdravja, veselja in miru v prihajajo?em novem letu !! Pa ?imve? varnih kilometr?kov z va?imi avteki !!
Lp
"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Mogo?e bi blo smotrno ustanovit kako tako ustanovo, pa bi pri tem ?lo nekolko manj ljudi pol u druga?ne ustanove - alla Studenc, Idrija in Begne!
evo, ideja je padla...ti baje dela? na sodi??u ?e sem pravilno nekje prebral, tak da bo? ti papirje ureju, jez pa lahko ostalo...
zakupva eno zidanco 2x2m, zrihtava oro?ni list, na planino al pa v fu?ine po 9mm pa par ?katl metkov, lisice in en kij za narkozo..
?ene bodo klicale da majo probleme z desci (ali obratno), prideva iskat, odpeljeva v zidanco, opraviva tasvoje pa ?e fajn bi lahko zara?unala za take storitve...ka prav????
Jz pa kr se prtiskanja ti?e, nikol nam ?teku ene stvari!
Ko nek tip eno ?e?plo tut dobr prtisne okol kepe, pa se ona ?e vedno totalno na njega lima, pa ?eprav vajo pogosto ponavlja, zdej al se ga boji, al ji pa?e, al bi ji pa pa? batine tok mankale, da se enostavno ne more odcepit od njega!
Takim bi se pa? reklo smotane ?e?ple da imajo rade take in?trukcije, gotovo pa zato ni? ne naredi ker se ga boji in nima kam it...na ?alost se tudi to dogaja take tipe samo na sodi??e poslat (pred zid in 9mm)..
Ma? pa tut take ?e?ple ko la?ejo non stop in ?e sva?ta zravn, pa jih ?e nikoli ni dobila...takim se pa prile?ejo batine ali pa sodi??e k sem ga omenu zgoraj...sem ?e mel take izku?nje in vem ?e bi se ?e enkrat to ponovilo da bi tudi jaz take vaje izvaju
zaklju?ek: sva?ta pi?ka rodi, samo para i cigara ne?e
violet, ce mas Eosla si jo tam dol potegni, mal cez 300mega je pa zlo hit jo mas dol (men je rabl slabe pol urce), sem jo pa ze 2x gledu in se nasmeju do solz ko plemeniti take dobre vn strela pa ko gledas kako se tisti grm pa mirc nekaj trudita sloven?tino govort pa jim ne uspe...razen "ja ja se strinjam" in "naj se otroci sami odlo?ajo kdaj bodo imeli spolne odnose"
Zmago Jelin?i? Plemeniti
pa ?e jest nekaj dodajam, kdo bi se branu takega delavnika?
no pa ?e en vic, ?e ste ga ?e sli?ali se pa pardoniram
Se peljeta slovenc in cigan, pa ga slovenc vprasa: "kako si ti izpit naredu ?e ?e brati ne zna???", pa mu cigan re?e: "ja vpra?i me kaj te zanima pa ti bom povedu!". In se peljeta mimo stop znaka pa ga slovenc vpra?a kater znak je to, cigan mu pa odgovori: "ALUMINIJ!!"
P.S. admini, zakaj nemorem dodajam mp3jev v poste? smo u?timal
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaalman vse najbolj?e!!
?e pa ?e lih ?asti?, se pa jest priporo?am za tretjo sliko
Povezava za deljenje
Deli na druge strani