Skoči na vsebino
Lenovo gsm mnenje
Napisano

Kitajska direkt, pa sploh nimajo slabe robe, ze dost stvari narocu pa vse dela :) isto banggood.com, ampak ma nekatere stvari drazje...

Ma verjetno so deli ?isto enaki...

Paypal pla?ilo,ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lenovo gsm mnenje
Napisano

Drugac bi bil na everbuying.net vrjetn se cenejsi :)

Sent from Nokia Lumia 930

Shiiit, qwa je to za eno stran... Ponaredki ali kaj? Pa full dobre cene glede na to kar ponujajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pc C drive?
Napisano

Torej, na C pogonu ki ima 150gb imam zasedenega kar 110 gb in sploh nwm zakaj toliko?!

Vse slike, filme, dokumente sproti prena?am na zunanji trdi disk in jih bri?em iz PCja.

Kak?na ideja?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akvarij
Napisano

Vsa ?ast Pepo  :notworth: Jaz sem moji zrihtal 60l pred ?asom in mi je skoraj ?al...povsem obsedena (kar me ne moti, naj ima veselje), ampak dela, dela je pa ?ist preve?. Zato pa zdaj na?rtujeva nekaj ve?jega da bo manj dela :P

?e ima? ?e kak?ne slike bi mi jih lahko poslal na mail? (pa3k.zorman@gmail.com) 

Strela, 60l je po moje idealno za za?etek. Dela se navadi? in ?e je veselje, ni? ni prete?ko :) ...pa ?e lepo po?ivi prostor in obenem pomirja.

Ja ,super ,seveda...

Nekako je v na?rtu ?isto simpl zadeva, pesek, rastlinje, nezahtevne ribice(gupiji, me?ki, ?alovalke, ?istilci, pol?ki)....

Ima? kak nasvet?

Akvarij je tak: https://www.eheim.com/en_GB/products/aquariums/starter-kits/aquastar-54_black

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akvarij
Napisano

Mali si je akvarij umislil. Taki manj?i, 60l. Pa ok,si ga je iz svojega ke?a kupil pa tudi naprej bo to financiral. Je pa ena znanost to ej...pa taka voda, onaka,ribe mora? kombinirati da se ne pojedo, rastline, ma noro. Sem kot otrok in najstnik imel pti?e: tigrice, li??ke, kanar?ke,pa ni bilo ?etrt toliko nekih for.

Ima kdo ribice?

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

popoldanski sp
Napisano

da ti davek zara?unajo glede na izdan ra?un, ni ti treba voditi vhodnih in izhodnih ra?unov. Ima? enostavno knjigovodstvo. ?e smo bolj natan?ni; od izdanega ra?una ti priznajo 70% stro?kov, od 30% kar ostane si obdav?en 20%. To pomeni, da ?e izda? ra?un za 100?, ti 70? priznajo stro?kov, od 30? pa ti zara?unajo 20% davka. Skupaj nanese to 6? davka, katerega mora? pla?ati naslednje leto, odvisno od skupne vi?ine izdanih ra?unov. Je pa po enem letu, ko ti izra?unajo koliko davka mora? pla?ati, mora? tega pla?ati v enkratnem znesku in za naprej pla?uje? akontacijo.

Aaaa, hvala. lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

popoldanski sp
Napisano

Ja lahko ima? tudi zaposlene delavce. Ni nobene razlike, razen ta da pla?uje? 64,21?, pogoj je samo ta da si ti redno zaposlen nekje drugje. Mal more? premislit ali bi bil normiranec.

Normiranec. Kaj je to?

Imam pa redno zaposlitev drugje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

popoldanski sp
Napisano

Torej, v kratkem nameravam odpreti popoldanski s.p. Izobra?evalna dejavnost. Vem da: Pravni status, pravice in dol?nosti popoldanskega s.p. in polnega s.p. so enaki. Razlika je le v vi?ini prispevkov in v tem, da pri popoldanskem s.p. ob ustanovitvi ne nastane obveznost, da se ustanovitelj zaposli.
Me pa zanima ali lahko kot ta oblika s.p. tudi pla?ujem oz. koga pod dolo?eno pogodbo zaposlim itd...?
Hvala.
lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

polo 1.2
Napisano

Prav iskal sem, ?e kje pi?e o predelavi na plin - pa ni?.

Upam, da ima vsaj klimo.

Le en airbag ima in radio. Nobenega plina. Kaka klima, ni?, ?ajbe na roko.

Zakaj? Hmmm, skrajnja var?nost. Sedaj pa tudi svojevrsten feti? v tem da vztraja do konca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobil fajn kamen v ?ajbo na AC. Priletel iz druge strani. Zadnja misel pred pokom: uh zdaj bo ziher ?la. Menjava v sredo!

Sodelavcu veter odpihnil vrata na njegovem tanku( p 806) in mi fajn globoko udrtino(10x15cm) na sovoznikovih vratih naredil. 

Torej, dva knockouta v enem dnevu...

Kaj ?ele ?e bi 13 bil?!?!?!? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.