Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Kako me ?e vedno daje tista ?rna GTjka :angry: Sem ?e hotel po njo za 350 pa je tastara tako zagnjavla da sem skoraj po?il :P

Nisem ?e ?ist prepri?an da se mi je res ne spla?a kupit (spet je na avtonetu ?e koga zanima).

Link?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

JS MAM KOMPRESOR ZMEREJ U AVTO. TKO DA SI BOMO SPET NAPUMPALI GUME. SAM JE RES ZAKONA TEMA PISES KR HOCES POPAS GOR KR HOCES PA NIHCE NC. MAJKA JE TO.

SAM SKODA K NE MORES PREK JABUKA SLIKE GOR NALOZIT. TA NAS SEF GA MAL SERJE.

UREDU ?E MA? KOMPRESOR DOKLER GA NE BOMO POGNAL DO SKRAJNE MEJE IN BO ZA?EL REZAT.... TAKI SPAM TRENUTKI BREZ ?EFA SO SUPER...?E V SLU?BI JE PONAVAD CELA ?TALA KO JE NA DOPUSTU :danzoman:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitaj mu. :bravo: Zdaj pa po pameti z denarjem ker ga ima za nekaj ?asa dovolj. ?e ne drugega ima stanovanjski problem gotovo re?en pa to ne z kakim malim stanovanjem, pa pe? tudi ne bo rabil hodit. :P

Sej tud do tega zneska ni bil reve?. Fant igra na srednjih "limitih" v pokru in je bil tole ve?ji dodatek na ban?ni ra?un. Res pa vozi avto, katerega lahko brcne? v zadnji odbija? in upa? da ne pade ma?ina ven. Lahko bi vsaj to zamenjal :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.