Skoči na vsebino
Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

DIESEL FOR EVER! :punk:

MATR KERA EKOLO?KA MAKINA, ?EB STEM PR?U PO SODELAVKO BI MI ZIH INSTANT DALA, KB VIDLA KOK JE EKOLO?KI VOZ! AJA, ?E MA KDO DOMA GOLFA JEDINICU DIZL SA SVUM DODATNOM OPREMOM, TO JEST KO?NOM JAKNOM, DAM MAZDO (SKRET V6 MOTOR BENZINAC) PA DOPLA?AM ?E USAJ 16.000?, KER PA? LUKSUZ SE PLA?A! :ljubezen:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Pridm zan? na pumpo, pa pra?am ?e majo avtoplin, pa mi un re?e kaj a ma? faracajh prazn ? Kb sak meunem?kega dizla, to n? ne ?re pa ve?no dela, ne pa jajca japonska, nezanesljive max. 2 tedna, tok da na trg pride ! Pa ?e sevajo full!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nej gre vse u PM, s to Mazdo nimam sre?e, dons okrog 2.00 pono? sm nagazu srno (sicer ni tolk ?kode), fotke pridejo.... :angry2:

Sranje :( Upam da ?im ceneje po?tima? :mi pijemoo:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Stanje filtrov klime po 3 letih :S

?koda da nism takoj pregledu filtre ko sm ga kupu. Zato pa je klima za en kurc hladila. Poleg tega mam pa ?e ceu roj insektov po tleh, pa ?e mal trave in listja. Ogabno.

post-657-1309438401_thumb.jpg

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no porihtal muhasto delovanje pralnega stroja, zdj dela kot 6 let str Gorenje :P

Treba pa pohvalt tele listi?e, lovilce barv, pere? use od belega do ?rnega perila, n? se ne pobarvajo tkanine, zakon zadeva!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ske?erana registracija, ta tedn ?e odbija? po?timam + poliranje + za??ita in ma da je sanjski :ljubezen:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

Nima? kj, vro?a roba gre :D Kaalman, kere baterije pa ma? to? Jst mam varta rechargeable power accu 2500 mAh, in jih napounm do konca, dam baterije u digi?a, battery depleted, niti za?ent ga no?e. Sam dele berem na netu da je to napaka digi?a, ki se pa baje da zrihtat. A bi kdo kj ve? vedu o tem? Digi? je pa Pentax Optio S45.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

pol je imel prav :rolleyes::rolleyes:

Tud ti ga neb uzeu ?e bi umes na zavodu pristou, pa brez bo?i?nce, pouhn stro?kov...

Uglavnm, zdj dnar mam, sam tok se moram spravt da grem u bingo bango tole iskat :D

@Labi, n? bat, aparat se bo ?ist amatersko uporablju :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kaj pa ma? za ene? moje ful bol nabito zgledajo :ne vem:

grem fotkat

Goodyear optigrip :D Point je da so 205/55/16 namest 205/50/16, zato mal bl balon izpade :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena nenavadna pro?nja
Napisano

Ma sj bom pomoje kr kliota uzeu al bom pa prestavu use skp, sam k so lih feltne ?e narjene, bi lahko ?e na spomlad meu avto u nulo po?timan :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena nenavadna pro?nja
Napisano

Relacija je ?tuda (bliz Dom?al) pa do verov?kove, sam problem je k jst moram bit ?e ob 6 zju3 na ?ihtu, tko da okol 20 do 6 ?e ?tartam pr ke ?ihtu.

Devil a to misl? za MX-5 ko? K tist je tok nizko da bom cviku za usako lukno, glede na to da sm dele terenca navajen :D

Preizku?njo pa ni problem uzet, uzame se 5 dnevna in je problem re?en :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena nenavadna pro?nja
Napisano

Ni panike, bomo probal kj najdt, ?e ne bomo pa prestavl rihtanje ?e drga? nau ?lo, sam mi je bedarija kupvt drug avto za un tedn al pa 2, rent a car je pa drg k ps :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena nenavadna pro?nja
Napisano

Hellou!

Mam eno ?udno pro?njo, pa se bom kr na ta forum obrnu, ke se lih avtomobila Mazda ti?e :D

V planu je, da se ta mesec moja mazdica po?lje na kozmeti?ne popravke, ki pa se znajo malo zavle?, ker se bo prakti?no pou avta na novo pobarvalo, pou pa spoleral tko da bo avto kot nov. Tuki pa nastane problem. Ker se avto ne bo naredu v eni uri, bi prosu kogarkol na forumu, ?e ima kdo kako nadomestno vozilo, ki bi mi ga lahko odstopu za par dni, toliko da se mojga avta ne dela na vrat na nos, ker bi rd meu u nulo narjenga. Rabu bi pa avto za v slu?bo in nazaj, to je 25 km dnevno. Lahko se zmenimo za pla?ilo za ta ?as ko bo avto sposojen, al pa kakrkol druga?e dogovorimo. Na avto se bo pazl, uni k me poznajo to vedo. Torej, ?e ima kdo doma kako vozilo, ki ga lahko odstopi za par dni, se priporo?am, usluga ne bo pozabljena.

:)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

itak da se...sam zaradi zvoka, ki ga proizvaja V6...to ne more nic nadomestit :bravo:

Fuck jea to so besede :D Zvok je fenomenaln, jst ga tok rd peglam sam zato k se dere k prasica :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je mnda sam ?prickit nr.2 :D

Tauko ma prou, to je samo ?pric kit gor :D Feltne bojo srebrne s fuuul kristali, znotri pa mat ?rne da se ne pozna prah od bremz :D Use kar bo obnovljen bo tako kot je blo v originalu, ker mi je taka najlep?a :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.