MATR KERA EKOLO?KA MAKINA, ?EB STEM PR?U PO SODELAVKO BI MI ZIH INSTANT DALA, KB VIDLA KOK JE EKOLO?KI VOZ! AJA, ?E MA KDO DOMA GOLFA JEDINICU DIZL SA SVUM DODATNOM OPREMOM, TO JEST KO?NOM JAKNOM, DAM MAZDO (SKRET V6 MOTOR BENZINAC) PA DOPLA?AM ?E USAJ 16.000?, KER PA? LUKSUZ SE PLA?A!
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Pridm zan? na pumpo, pa pra?am ?e majo avtoplin, pa mi un re?e kaj a ma? faracajh prazn ? Kb sak meunem?kega dizla, to n? ne ?re pa ve?no dela, ne pa jajca japonska, nezanesljive max. 2 tedna, tok da na trg pride ! Pa ?e sevajo full!
POZOR!
?koda da nism takoj pregledu filtre ko sm ga kupu. Zato pa je klima za en kurc hladila. Poleg tega mam pa ?e ceu roj insektov po tleh, pa ?e mal trave in listja. Ogabno.
POZOR!
Nima? kj, vro?a roba gre Kaalman, kere baterije pa ma? to? Jst mam varta rechargeable power accu 2500 mAh, in jih napounm do konca, dam baterije u digi?a, battery depleted, niti za?ent ga no?e. Sam dele berem na netu da je to napaka digi?a, ki se pa baje da zrihtat. A bi kdo kj ve? vedu o tem? Digi? je pa Pentax Optio S45.
POZOR!
Ni panike, bomo probal kj najdt, ?e ne bomo pa prestavl rihtanje ?e drga? nau ?lo, sam mi je bedarija kupvt drug avto za un tedn al pa 2, rent a car je pa drg k ps
POZOR!
Mam eno ?udno pro?njo, pa se bom kr na ta forum obrnu, ke se lih avtomobila Mazda ti?e
V planu je, da se ta mesec moja mazdica po?lje na kozmeti?ne popravke, ki pa se znajo malo zavle?, ker se bo prakti?no pou avta na novo pobarvalo, pou pa spoleral tko da bo avto kot nov. Tuki pa nastane problem. Ker se avto ne bo naredu v eni uri, bi prosu kogarkol na forumu, ?e ima kdo kako nadomestno vozilo, ki bi mi ga lahko odstopu za par dni, toliko da se mojga avta ne dela na vrat na nos, ker bi rd meu u nulo narjenga. Rabu bi pa avto za v slu?bo in nazaj, to je 25 km dnevno. Lahko se zmenimo za pla?ilo za ta ?as ko bo avto sposojen, al pa kakrkol druga?e dogovorimo. Na avto se bo pazl, uni k me poznajo to vedo. Torej, ?e ima kdo doma kako vozilo, ki ga lahko odstopi za par dni, se priporo?am, usluga ne bo pozabljena.
POZOR!
Tauko ma prou, to je samo ?pric kit gor Feltne bojo srebrne s fuuul kristali, znotri pa mat ?rne da se ne pozna prah od bremz Use kar bo obnovljen bo tako kot je blo v originalu, ker mi je taka najlep?a
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani