Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Grrr... danes sem ugotovil, da ?e je motor pri?gan, da ne morem odpret prtlja?nika :blink:

Sicer ?e nisem prlezu do navodil sam tole je oreng strange... razumem da se bojijo, da bi nekdo not vlomil ampak, da mora? avto ugasnt zato, da odpre? prtlja?nik je pa tud mal bosa :ne vem:

To?no to :blink::blink::blink: . Jaz sem parkrat popizdil, ampak v navodila se mi pa ?e uspelo poglobit, ?e se mogo?e da kaj izklopit... :ne vem:

Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.

Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

U mater, to je pa debata :bravo:

Ja, dvakrat zapored na podoben na?in ni mo?no osvojit naslova. Lani je Kimiju uspelo to, kar letos Massi ni. Rde?i so naslov zapravili z nekaj svojimi napakami na prej?njih dirkah. In to je to. Treba je pogledat nazaj, v?eraj pa so naredili vse, kar je bilo mo?no. Ve? kot zmagat se pa? ne da. O Glocku ne bomo nikoli vedeli, ali je to naredil namerno ali ne. Je pa res, da se kaj dosti ni boril za mesto, kljub temu da je imel "suhe" gume. Ni? kaj v njegovem sicer?njem slogu <_< Ampak, kot re?eno, na druge se ni pametno zana?ati, sploh v F1 ne.

Po svoje si Hamilton zaslu?i naslov, ker je bil vso sezono najbolj konstanten. Kimi vozi, kot da bi imel meno - v?asih tako, v?asih druga?e. Massa je vozil bolje, ?eprav ?e zdale? ne idealno, pa ?e te?ave z avtom je imel nekajkrat. Drugi niso mogli resno pose?i v boj. ?e potegne? ?rto, je Hamilton pa? tisti, ki si je letos naslov najbolj zaslu?il, ?eprav se strinjam z Bossom, da njegova vo?nja v?eraj res ni bila vredna svetovnega prvaka. Je pa res, da se mu je cela ekipa drla v mikrofon, da naj ne nori brez zveze. Preve? je bilo v igri in v?eraj je dejansko dirkalnik vozila njegova ekipa, Hamilton je bil bolj orodje. ?e smo po?teni, mu v?eraj res ni blo lahko, medtem ko Massa ni imel kaj za zgubit.

Uf, dosti je filozofiranja. Kmalu bo nova sezona.

LP A

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vidm da vas je ?e vedno obilo ?umoholikov! :P

Men je pa samo ?al, da nista bla niti Mika niti Alonso nikdar v isti ekipi kot va? heroj, ker mislim, da je v tem primeru ne bi tko pocen odnesu! :danzoman:

Konc koncev pa tut nisem lih prepri?an, da je imel v letih 05 in 06 Renault bolj?i bolid kot Ferrari, prej bi reku da je bilo obratno, pa vemo, kdo jih je obakrat od koga "dobu po grbi"! :ouje:

P.S. Sem pa? totalni Anti-?uml, tko da brez zamere, sej je samo diskusija! B)

Nisem Alonsov navija?, ampak dirka? je brez dvoma super. Res pa ni prav lahko biti z njim v ekipi, kar smo videli lani pri McLarnu. Tko da se verjetno kombinacija s Schumacherjem tudi zaradi Alonsa ne bi obnesla. Kar se pa ti?e Mike, pa ni name nikol naredil nekega vtisa. V ?asu, ko je premagoval Schumacherja, so iz Ferrarijeve riti leteli vijaki in ostali deli motorja. Potem je ?el pa raje v penzijo. Mislim pa tud, da je bil Renault v 05 in 06 najbolj?i dirkalnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tale sistem rde?ih v boksih brez lizike je katastrofa ?zmeden? . ?e sem prav videl, so pri drugih postankih ?e imeli liziko nazaj. Sramota. Kimijeva nesre?a nekaj krogov pred koncem potrjuje, da je o?itno z mislimi ?e na dopustu, ker se je vdal. To ni OK za nekoga, ki vozi formulo 1 in Ferrari. Lahko je s polno ritjo srat, ko vodi? za kak?nih 20 sekund. Pravi odnos se poka?e, ko si zadaj in ko se je treba prebijat. Ne morem pomagat, on mi pa? ?e od za?etka ni v?e?, ?eprav navijam za rde?e.

Massa je imel smolo, pa tud on ni neka perla. Se je tam zadaj ?ist pokakal. V ?asih Schumacherja je blo najbolj zanimivo gledat stvari ravno takrat, ko je bil zadaj. Ampak kar je bilo, je bilo. Tale presrana mladina bi rabila malo stare ?ole.

Alonso je vozil odli?no, Hamilton tudi. Videlo se je, da ni ?elel ni?esar tvegat zaradi katastrofe rde?ih, ?eprav bi po moje lahko prehitel vsaj Rosberga.

Se mi zdi, da bo Hamilton prvak.

LP A

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se z vsem strinjam.

Ampak ?e vedno je dejstvo tole: Vettel - Torro Rosso, je pustil za sabo rde?e, pa srebrne, pa belo-modre, pa belo-rde?e, pa ?e koga... Je vseeno ex Minardi z vsega 100 ljudi kolektiva pa z najmanj petkrat manj?im prora?unom, pa z malce manj protekcije pri vodilnih zverinah... Pa naj bo kak?en krog prej ali slej suho ali mokro ali malce vla?no, pa nekaj pr?a, pa to, pa ono, pa ?e deset ?e-jev zraven. Za velike kaj slaba tola?ba... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vettel, svaka ?ast. :bravo:

Res je lepo za spremembo videt koga drugega spredaj, kot pa vedno iste obraze. Moram priznat, da je Hamilton vozil odli?no. Me je spomnil na ?ase Schumacherja :blink: Ampak je pa predrzen. Skoraj je zrinil ven Webra pa mislim da ?e eno Toyoto. Skratka, sine je non stop nekje na meji. No, so pa bli taki vsi veliki dirka?i do sedaj. Ampak ko se je pa steza posu?ila, se je pa tudi videl pravi razlog za vse skupaj in na koncu je kljub vsemu priganjanju kon?al dve mesti pred tisto finsko meglo (beri: Kimi). Tko da mu do velikih ?e nekaj manjka. Mogo?e tudi kak?en poseg v smeri zmanj?anja jajc in pove?anja mo?ganske kapacitete :hohoho:

Vettel je pa vozil celo dirko o?itno z nastavitvami za suho stezo, kar je pa pogumno. Zato je njegova zmaga ?e nekaj ve? vredna :bravo: Mogo?e je bolj prava tudi njegova pot, po kateri se razvija. Niso mu vse prinesli pod rit kot Hamiltonu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mater, res ?koda, da se morjo stvari takole zakomplicirat. Potem pade dvom na celo sezono.

Res je Hamilton po prehitevanju spustil Kimija nazaj, ampak to je bilo res bolj "simboli?no". Zaradi skraj?anja ?ikane je po moje imel tudi v momentu, ko je znova pospe?il za Kimijem, ?e vedno nekaj ve? zaleta. Zato je tako zlahka pri?el nazaj. Boss ima prav. ?e bi Hamilton ravnal s pametjo, bi ostal par sekund zadaj, potem pa brez te?av ?el mimo, ker je bil precej hitrej?i. Mislim, da se da na telemetriji marsikaj videt.

Je pa treba pogledat tud nekaj trenutkov prej, ko je sploh moral skraj?ati ?ikano. Kimi je pravilno ostal na svoji liniji, pa ga je Hamilton zadel. Za nekaj podobnega so v uvodu dirke kaznovali Kovalainena z vo?njo skozi bokse (kar je tudi okrog 25 sekund izgube ?asa).

Najbolj me je pa pogrela Hamiltonova izjava ob Kimijevem tr?enju:"Ha, ha, that's what I'm talking about..." Privo??ljivo in grdo ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Morte priznat, da ima mali jajca in da ga je po svoje zanimivo gledat, tud ?e navijate(mo) za koga druzga.

Rde?im bo ?e dolgo ?al za Schumijem :blink: . Pa ne tolko zarad samih rezultatov ampak tud zarad drugih stvari (tribune v Nem?iji napol prazne, prodaja "merchandise" robe..., in ostalo). Bedaki italijanski :blink: .

Massa si ne zaslu?i sedet v tem avtu, pri Kimiju je pa vse odvisno od dneva. ?as je za spremembe. Tud ?e pride Alonso :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Alonso torej prvak! :bravo: (?e dolgo se ni nardil da bi bil prvak tisti ki je bil men v?e?-nazdanje Villnueve)

Kaj naj ?e re?em

Schumacher je od?el kot looser hvala bogu! .....od?el v invalidski penzijon... :)

?koda mi je Montoye. B)

:rispekt: Drugo leto pa upam da bo meu Kubica kej ve? mo?nosti za napredovanje. :rispekt:

Dejte mi ?e vi povedat kaj si mislte zarad Poljaka.

Madonca, ti ima? pa same "omiljene" kandidate za navijat :blink: . Villeneuve in Montoya... Se je te?ko odlo?it, kateri od njiju je ve?ji looser :hohoho::hohoho:

Kubica bo pa OK. Dobri dirka?i se hitro opazijo.

Kar se pa ti?e Senne... res je bil as... ampak pri njem nih?e tako ne poudarja ve?jih in manj?ih nesramnosti (?e posebej v boju s Prostom) kot pa jih vsi vidijo pri Schumacherju. Je bil tud z vsemi zadevami namazan. Slava obema. Enemu tam gor, drugemu pa v penziji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Komi ?akam da pride Alonso v Meka, ker tip se res upa, tole dana?nje prehitevanje bo ?lo zihr v zgodovino, tko kot tisto, ko je neki podobnga naredu ?ak taistemu ?umiću! :rispekt:

Se opravi?ujem, ampak najprej eno vpra?anje. Mek je verjetno Mclaren, a ne... Ja, pa kaj potem, ?e pride Alonso tja? V naslednji sezoni ga ne bo niti enkrat na stopni?kah :hohoho::hohoho: Kaj ?ele kak?en naslov prvaka... Poglej tega ubogega Kimija... Zato se pa trudi odkupit svojo pogodbo in ostati pri Renaultu.

Glede tega prehitevanja... Ja, zgledal je res zanimivo, ampak je imel Bridgestone tako zani? gume, da sta bila oba rde?a in obe Toyoti videt kot na drsalkah. O?itno so se zadnje ?ase bolj ukvarjali z gumami za suho stezo, ha, ha... :D:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.