Ni lih Mazda ma v mojo vagico spraviš en velik kp prtljage... No tako je, če gre 5 članska družina v apartma na Pohorje. + strešni kovček (2x sanke, smuči,....) 😄
Uživajte! Lep dopust.
pred 19 urami je AmpeR napisal:
Mislim, da žičnicarji in gostinci imajo srečo, da hrvati množično prihajajo k nam. Na Arehu so v večini bili samo hrvati.
Mi k njim na morje, oni k nam smučat 🙂 Volk sit, koza cela 😆
Vnuk se je z Woom zelo hitro naucil vozit brez pomoci ali dodatnih kolesckov ... ker je kolo izredno lahko... Prej je imel samo nek poganjavcek ... Res je sicer precej drag... vendar ga tudi po enem ali dveh letih, ko ga preraste, prodas z minimalno izgubo cene ... Ce imas sreco, ga lahko prodas tudi za vec, kot si kupil... Vsaj med korono je bilo tako, ko jih je bilo tezko dobiti ...
Ista izkušnja z Woom-om tudi pri nas, hitro učenje, prej je imel mali poganjavčka....Tudi prodal sem ga v enem dnevu z minimalno izgubo.
pred 18 urami je godlike napisal:
Ja cene držijo ker so in.
Kak Scott, Specialized ni dosti težji.
Če pa želiš imet res lahkega pa je kak EarlyRider Belter nora zadeva. Lažji kot Woom, kvalitetne komponente, ko jih najdeš pri odraslih. Žal grdo drag.
Tako je, Scott ni dosti težji, zdej ga ima mali namesto Woom-a.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Žalostno 😪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani