Berem va?e ?estitke, sploh nisem pri?akovala.. bi se zahvalila vsakemu posebej, ?e bi lahko.. ne bom pisala na dolgo in ?iroko, toda za vsako izre?eno ?estitko vsem preprosto HVALA!
haha dando mi gleda ?ez ramo.. pa pravi, kje so bili ti ?asi... pravi da jih bo imel ?e skoraj dvakrat devetnajst
In kdo ima jutri rojstni dan? bomo videli, bomo videli..
zaradi mene je vseeno priznam pa , da mi je blo v teh te?kih trenutki dostikrat la?je, ?eprav se imam za ?loveka z mo?no psiho, ker je vsake toliko ?asa nekdo bleknil kaj sme?nega , posmehljivega tudi na ra?un moje biv?e, clee al pa mene.?e res da je v osnovi forum namenjen mazdi,ampak s?asoma, od skromnih za?etkov se je raz?iril,in nekateri se na forumu, na ?alost ve? ali manj isti, pa bi ?elel da se ogla?ajo tudi ta tihi,pojavljamo tako reko?vsak dan.in smo ljudje, razli?nih karakterjev in slabosti.mene osre?ujejo na nek na?in tudi take teme, tako lahko ?e se uradno izjavim spozna? tudi krakter dolo?enega lastnika dolo?enega modela mazde itd.
ne vem pa zakaj se mora vedno na vsake toliko ?asa nekdo pojavljat, ki nas na to opomni.v?asih teme malenkost zavijejo z rde?e niti, itak je pa vse prepleteno med sabo.je pa hudi?evo zaj za tistega, ki na vsake toliko ?asa pokuka na forum, pa mu dolo?ene izjave ne gredo v glavo, ker zadeve ne pozna, ne ve kdaj je odneslo s smeri.mislim da rubrika kr neki je ?ist v redu, podnaslov mi je pa vseen pod kaj je.priznajmo si,da smo v?asih leni kar se ti?e mazdinih tem, v?asih nima? kaj novega za prebrat, pa ne more? eno in isto ?itat vsak dan in kar prav pride, ?e se to zapolni s kako temo, na kateri pa ravno ne bedi mazdina zna?ka.
life it,s beautiful comedy (sem prav napisal,ne vem)
3 nerabljeni kuponi, v?asih 4, ki si jih dobil na koncu zavarovalne olice pri reg vozila, s katerim si dokazoval bonus oz. popust, npr max 50 %.za vsak karambol, ki si ga povzro?il,si zlezel dol za tri premijske razrede , to je 15%.torej , ?e si imel bonusa oz. popusta pri reg. vozila 50%, si ga zato imel naslednje leto samo 35%.vsako leto brez karambola v dobi 12 mesecev si pridobil samo 5% popusta, torej ?e si ?tartal iz ni? pomeni, da si rabil najmanj 10 let brez karambola, daima?lahko danes 50% popusta.govorimo, karamboli, kjer si ti kriv, torej si dal kupon.danes kuponov ni ve?,zavarovalnica to sama ureja brez kuponov, ki so bili ?ista bedarija.bonus pri kaku se ti se?teva lo?eno od obveznega zavarovanja.po novem, ?e ima? na obveznem 50%, ma? lahko na kasku 0%.ni? ve? ni tako kot pred dvemi tremi leti, ko si lahko popust pri kasku lahko uveljavljal na podlagi popusta pri obveznem zavarovanju.eto, tukaj so amaterji zjebal sistem....iz?rpno poro?ilo violca...
ja ja ni problema, samo dajte kaj pisat, v?asih je dolgo dolgo ?asa sam dolg?asssssss...predlagam , da take stvari damo pod rubriko mazdine limonade, saj nisem jaz edini, ki ima take probleme, pa taki kot si ti kaalman tega vam ne bo treba brat, brez zamere, sva bila skup na pija?i, si v redu de?ko.mene pa tudi zanimajo kake limonade od drugih, ki so o tem tudi pisali,vse na forumu se pa tudi ne ti?e strogo samo mazde,pomlad pa dobro jutro pa tak dalje....dajmo to pod limonade, pa nekaterim ni treba brati,?eprav, ?eeeeepravvvvv, nisem od v?eraj, ve?ina kuka pa ker niso glavni igralci,ajd saj nema veze.kar se mene ti?e boli me k.naj ?e kdo poda mnenje,se ne sekiraram, ?e sem edini, podpi?em se pa na koncu ali pa ?e bolje na za?etku z dnd, ker s cleo ?iviva skupaj, pa se mi zdi nelogi?no odjavljat pa prijavljat na par minut, v?asih ?e stavki v katerih se vidi spol to povedo...ajde,mnenja...ali pa? ne...
dnd
dando
kaalman peskovnik si reku, kaj je pa pol to: sex chat, sr?ne te?ave itd, itd, itd...replika....
ja ja ?e preden sem videl va?e predloge mi je mazdilack predlagal tako, da bo GO DANDO,hvala ostalima, ne vem kdo je bil prvi...zdaj bo avto na mami, na nobeno baburo ve? ni?, razen na eno zelo zelo dobro prijateljico, eno izmed mojih biv?ih, ki pa kot prijatelja ?e danes odli?no funkcionirava.ja, ene so pa? vredne nekaj, ene pa...?al, da sem jo sploh kdaj pogledal, itak od nje nisem mel ni?, eno samo zafukano zguboooooooooooooo!beri pa se sama seb smej.bomo vidli kdo se bo na koncu.sorry vsem ostalim na forumu za intervalne izpade...
kaj sem moral do?ivet.z mojo biv?o je pri?lo do tega, hvalabogu, da sem avto prepisal nate, upam da mi nisija prepi?e, ker je MOJ.Pa sem mislil, da ne bo nobenega problema za tablico.LJ DANDO.Konc, pizdarija.Na ma?kovi so mi povedal, da tablice po naro?ilu se ne da prenesti, se ne da odstopiti, prodati,podariti.ni?.lastnik, moja biv?a je lastnik do konca ?ivljenja.mi re?e ?lovek na ma?kovi, daj DANDO1.
Pa mater te pridem ubit al kaj.prekinem.pokli?em ?ez 10 min nazaj.sorry,na koncu sem z ?ivci, ?e enkrat od za?etka.ne ta tablica ne more biti nikoli tvoja, nikoli.bom pro?njo napisal, vse razlo?u.ni?, zakon je zakon.ne morem se sprijaznit.mogo?e to ne razume nih?e.unikat je samo LJ DANDO, vse ostalo je p dim.Kaj dando 1, dando 2, kaj je to, kaj je ta pizdarija, ni?.Kaj naj naredim sem ga vpra?al,n aj se ubijem.pravi zaradi tega ne.sem mu rekel,da jaz ja, to je moj problem, ti se lahko ubije? zaradi ?esa drugega.tablica je samo ?e zgodovina.pa saj ne more bit res, kaj aj nardim, kaj KP DANDO,ni? ve? ni tisto pravo nikoli ve?.oti?lo sve u...kaj moram jaz prena?at v sebi.LJ JO?KO, pa saj ne morem verjet.kot bi nisiju zadu?il du?o.to noben ne razume.grem...j. life, kje sem mel pamet?
dando (?e bom ?e med ?ivimi)
pred parlament z nisijem gladovno ?trajkat za tablco...
ne morem spat, ne morem jest, mogo?e sploh ?ivet no?em...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Berem va?e ?estitke, sploh nisem pri?akovala.. bi se zahvalila vsakemu posebej, ?e bi lahko.. ne bom pisala na dolgo in ?iroko, toda za vsako izre?eno ?estitko vsem preprosto HVALA!
haha dando mi gleda ?ez ramo.. pa pravi, kje so bili ti ?asi... pravi da jih bo imel ?e skoraj dvakrat devetnajst
In kdo ima jutri rojstni dan? bomo videli, bomo videli..
cleo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani