Ma ko bom js sel gor, bom sel glih zaradi tega... sj razlogov je lahko vec za obisk ukrajine..
Itak, da je ve? vzrokov za obisk te de?ele
Kot sem rekel, grem predvsem zaradi obiska prijatelja, ki je dopisnik za na? RTV.
Lepo po?asi z legendo, po vsej verjetnost Clio I.
?e ho?e? kaj z odprtimi o?mi naokoli bo? videl tudi kak?en R5 z njihovimi registrskimi tablicami.
Vmes si bom o?i napasel in malo nostalgijo obudil z Ladami, Moskvi?i, Volgami, Zaporo?ci, Tavria-mi... in ostalimi vozovi moje mladosti
Da bi ?el samo zaradi ukrajink, kot ti misli?, pa sploh nima smisla, ker jih je ?e tu pri nas doma kolikor ho?e?. To ti je ?ele rev??ina in odpad. Omenjene legende in RTV pa? imajo svoj ?ar. Papcali pa bomo bor??,razne lon?nice in krompir.
Dejte me za moda, bom cel dan na forumu in brisal njegove poste
Saj jih nima?
To se pa tako cudno slisi... kaj pa ce bi mene za moda.. pa se rumen avto mas pa povrh...
Seveda ?e pa nosi zlata jajca
Sli?i se, kokr ti ho?e? da se sli?i
Aja?
Jaz imam znance v Jesenicah in ve? kaj sem izvedel danes? A poro?am?
No povej
Da Stellca sploh ni iz Jesenic????? Da ji je v resnici ime Micka???? Da je v resnici tip???
Dej poro?ej ?e!!!
Zakaj pa take đankije podpira??
Dejte zbrisat to temo no wtf ..
Da ga je ?akala za grmom, ko ga je videla je pa raje ?la. In, da to ni "prijatelj" od quercusa ampak on osebno, oziroma DonFelipe. A mislite, da je mo?no kaj takega?
2. Dovolj imam seratorjev ki samo i??ejo pozornost.
3. ?e smrdite, sploh pri glavi pol se lepo prosim umijte in tega ne razgla?ajte na okoli da vam ne bo ?e kaka deklina spokala ?e predno jo boste sploh videl.
4. Smeje se pa temu kar bo sledilo ?e ne boste upo?tevali to?k od 1 do 3.
Edina Stella ki jo poznam js je na 4 ta?kah in bevska,..
No pa tista iz knjige, Stella Termogen,...super knjiga btw,..ena tistih z 800 strani, ki jo za?ne? brat popoldne kon?a? pa zjutrej predno mor? v slu?bo...
Da te razsvetlim iz ?ENSKEGA vidika, (ker vidm da po vseh postih ?e nisi dojel tega da nisem tip)...90% tipov je ?e pr 30+ smatranih za otroke. Pri 21 je ta procent 99,99
In zdej ?e nasvet za frenda,..nasledni? naj se zmen z internet beybami na Bledu,..tud ?e jih ne bo, bo mel vsaj lep izlet in blejsko krem?nito.
Ne ravno 21,ampak malo ?ez.
Ho?e? re?i,da bi ti izbrala v tem primeru Bled in bi imela dvojno korist?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sli?al sem, da dela reklamo za Fructal, je to res ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani