Jaz bi to zadevo mel ker za siht furam, za po mestu mam tak skuterja, picikl velikrat furam pa se v vecjem se bolj pocutim pa bolj varno v mazdi s 6 ali 8 airbagi kot pa getz z 1 airbagom brez abs pa brez vsega...
heh tole sm tut jz gledu pa bom pomoj poklicu ?e ma ?e kake feltne al kak je to ker so zimske gor
EDIT: klical, avto nove bremze, ventil za ?tandgas, nova sklopka pa nove gume... Za bakrene podlo?ke al pa cedilo ?e ni? ni ?ul pa je prvi lastnik?! so mele vse ta problem?
no sej zato pa vpra?am da zvem... zdele sma se menla z serviserjem v ljubljani... olje pije zaradi semeringa nekje ko nwm kje je rekel... zadeva ni noben problem je pa hiba od 2000-2005 na 2.2 motorjih... stro?ek popravila je 120? in je mir...
Hja zdej ker sem se omejil do 4500? so dolo?ena vozila odpadla iz mojega obzira, je pa pri?el kot mo?nost trenutno od kolega BMW...
Zadeva je 520 bencinar 260.000km z 2.2 V6 motorjem in LPG homologirano napeljavo... Je 2002 letnik ?e facelift z angel eyes in xenon original... Je karavan, servisi vsi narejeni, menjani jermeni in sve?ke, menjane zavore spredaj in zadaj, menjani obe ?arnici xenon pol leta nazaj, vsa elektronika dela, tempomat, auto klima,...
Je pa ena fora... Avto odkar je LPG noter pije 1L na 5000km olja... Na BMW servisu so mi rekli da bi NAJ bilo to ok se pa da to odpravit... Ker sem laik za LPG naj mi to nekdo razlo?i kaj je to...
Je pa M optic oprema, alu felge original, zimske gume zravn,... Cena pa je 4000?...
Evo da se pohvalim da je ?e en avto lep?i ko nov, lastnik pa se bos vozi naokrog
BTW ?megotova 3-ka je bila dele?na globinskega ?i??enja... Prvotno zaradi stropa ki je bil ?rn od neke masti, pol je blo pa vi?ka ?istila pa je se spucalo ?e sede?e pa vse tepihe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Govorim od CD120...
Jaz bi to zadevo mel ker za siht furam, za po mestu mam tak skuterja, picikl velikrat furam pa se v vecjem se bolj pocutim pa bolj varno v mazdi s 6 ali 8 airbagi kot pa getz z 1 airbagom brez abs pa brez vsega...
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani