Skoči na vsebino
Se spla?a?
Napisano

Govorim od CD120...

Jaz bi to zadevo mel ker za siht furam, za po mestu mam tak skuterja, picikl velikrat furam pa se v vecjem se bolj pocutim pa bolj varno v mazdi s 6 ali 8 airbagi kot pa getz z 1 airbagom brez abs pa brez vsega...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

kliknem LIKE :P

heh tole sm tut jz gledu pa bom pomoj poklicu ?e ma ?e kake feltne al kak je to ker so zimske gor

EDIT: klical, avto nove bremze, ventil za ?tandgas, nova sklopka pa nove gume... Za bakrene podlo?ke al pa cedilo ?e ni? ni ?ul pa je prvi lastnik?! so mele vse ta problem?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

prva ima rosne lu?i zadaj vendar ok i??em dlako v jajci... Druga je iz avtohi?e v 03 regiji ki je zanana po ?verc komerc pa previjanju kilometrov...

zadnja pa ja servisno bi rad mel pri 6ki... zarad podlo?k in cedila...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

ni nobene pametne trojke... seveda gledam 03 regijo ker ne grem ?ec pol slovenije gledat avto... razen ?e bi bila od nekoga ko vem da je OK...

pa tut 6ka mi je nekok bolj priro?na sploh karavan zaradi kolesa ko ga druga?e na strehi furam pa nwm nasplo?no mi je bolj lepa 6ka :P palim na karavane :hudicek:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

potem pa glej one CD mazde... Jaz zdaj veliko po avtocesti slu?beno prevozim in dobim potne pla?ane...

potem BMW odpade je ?e padla odlo?itev... zdej pa al prva al pa zadnja mazda mal gledam...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

ups zajebo ma?ino...

no sej zato pa vpra?am da zvem... zdele sma se menla z serviserjem v ljubljani... olje pije zaradi semeringa nekje ko nwm kje je rekel... zadeva ni noben problem je pa hiba od 2000-2005 na 2.2 motorjih... stro?ek popravila je 120? in je mir...

sepravi 10 let pa 260k km no go?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se spla?a?
Napisano

Hja zdej ker sem se omejil do 4500? so dolo?ena vozila odpadla iz mojega obzira, je pa pri?el kot mo?nost trenutno od kolega BMW...

Zadeva je 520 bencinar 260.000km z 2.2 V6 motorjem in LPG homologirano napeljavo... Je 2002 letnik ?e facelift z angel eyes in xenon original... Je karavan, servisi vsi narejeni, menjani jermeni in sve?ke, menjane zavore spredaj in zadaj, menjani obe ?arnici xenon pol leta nazaj, vsa elektronika dela, tempomat, auto klima,...

Je pa ena fora... Avto odkar je LPG noter pije 1L na 5000km olja... Na BMW servisu so mi rekli da bi NAJ bilo to ok se pa da to odpravit... Ker sem laik za LPG naj mi to nekdo razlo?i kaj je to...

Je pa M optic oprema, alu felge original, zimske gume zravn,... Cena pa je 4000?...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Labi ne prehitro... V ?paniji ?akam pred mejo zaradi ognja ki je kao "pod nadzorom" in vsi samo ?vrkajo sem in tja...

Ja v glavnem pozdravi izpred SP/FR meje...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Rece uciteljica Janezku naj prevede po anglesko:

"Muca je padla v vodo in se utopila".

In janezek prevede:

"The cat BUM in the water glu glu glu... No more MIJAV MIJAV "

:aaaaa::aaaaa::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo da se pohvalim da je ?e en avto lep?i ko nov, lastnik pa se bos vozi naokrog :cheers::hohoho:

BTW ?megotova 3-ka je bila dele?na globinskega ?i??enja... Prvotno zaradi stropa ki je bil ?rn od neke masti, pol je blo pa vi?ka ?istila pa je se spucalo ?e sede?e pa vse tepihe :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.