Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Zjutraj sem se stehtala...

?lovek z zlatim srcem, jeklenimi ?ivci in ?elezno voljo pa? ne more biti peresno lahek...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na TRRju imam tak minus, da mi bankomat namesto denarja ven porine rob?ek...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas je vsakokrat ko nisem pazil, ne glede na dan v mesecu.

Kolikor se, kot ?enska, spoznam na te stvari, gre takole:

vzemimo ?olski primer: od menstruacije do menstruacije je 28 dni. To naj bi bil en cikel. Torej, s prvim dnem menstruacije se za?ne ?tetje dni cikla. Pet, ?est dni traja menstruacija.

Sledi nekaj dni, ki niso plodni. Jaj?ece pri ?enski ?e ni dozorelo in ni pripravljeno, torej ?enska ne more zanositi ne glede na to, koliko sperme pride vanjo.

Potem se po?asi za?ne jaj?ece pripravljati in dozorevati. In 14 dni po za?etku menstruacije je edini dan, ko je jaj?ece zrelo in pripravljeno za oploditev. In takrat lahko ?enska zanosi. Ker pa je ?ivljenjska doba sperme tri do ?tiri dni, lahko ?enska zanosi tudi, ?e ima spolne odnose 10 dni po prvem dnevu menstruacije.

Ker je jaj?ece sposobno oploditve samo en dan, potem pa propade, ima lahko ?enska od 15. dne (dobro, raje ?e dva dni zraven - za vsak slu?aj, ?e ciklus kaj zamuja) do 28. dneva oz. do prvega dneva menstruacije neza??itene spolne odnose, pa ne more zanosit.

Zadeva je preverjena in resni?na. Kadar sva z mo?em imela spolne odnose med desetim in petnajstim dnem (po prvem dnevu menstruacije), sem zanosila. Vsaki? (razen, ?e sva uporabila kondom, jasno). Kadar sva imela spolne odnose po sedemnajstem dnevu (?teto od prvega dneva menstruacije) pa pa? nisem zanosila. Ne glede na to, koliko krat sva seksala...

Pri ?enski, ki ima dalj?i ciklus, se vse skupaj temu primerno spremeni, ampak v vsakem primeru pride do ovulacije na polovici med prvim dnevom menstruacije in prvim dnevom naslednje menstruacije... Je pa najbr? zelo nerodno pri ?enskah, ki imajo nereden ciklus...

V glavnem, o?itno nisi pazil ravno v "ta pravih" dnevih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A je ?e en otrok na poti, sedaj ko sta se stiskala?

Mo?ki, ki ima 38,8?C, je kot o?eta cunja. In takrat je tudi za "tiste stvari" uporaben ravno toliko, kot o?eta cunja.

Poleg tega ?enska lahko zanosi samo ?tiri do pet dni na mesec. Torej, ne zanosi vsaki?, ko se "stiska"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zjutraj sem si za?elela mo?a. In sem se pa? stisnila k njemu. Ter ugotovila, da je postal pravi vro?i mo?ki. Meritev je pokazala 38,8?C...

<_< 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Telovadba o?itno ni zame. Ule?em se na tla, da naredim nekaj sklec, pa se zbudim dve uri pozneje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne maram praznih stvari, praznih obljub, praznih besed, prazne postelje,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Bolj malo, samo ne vem a tale ura se ?teje za pono?njake al za rane ptice.

Hja, kakor za koga. Za otroke je ob tej uri ?e jutro, zame pa je ?e vedno sredi no?i... Kakorkoli, res je ob tej uri bolj mrtvo na forumu, kar pa? zgolj potrjuje moje stali??e, da je ob tej uri ?e vedno "sredi no?i"...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Jaz imam doma pet son?kov!

Ampak ste pa res svojevrstni mojstri, to vam je pa? treba priznati. ?e iz astronomije in luninega mrka vam uspe o?eti politi?no obarvano temo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Od kdaj planet ne more biti satelit? Saj so vsi planeti osoncja hkrati sateliti sonca....

Ni govora, da planet ne more biti satelit, pa? pa da luna ne more biti planet! V tistem stavku med drugim pi?e, da bo "ob tem planet tudi najbli?je Zemlji".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da ti glavo odpre!

https://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenija-ena-izmed-drzav-kjer-bo-mozen-ogled-super-krvave-lune.html

?e osnovno?olska izobrazba, pa te kar glava zaboli ob takem stavku:

"Ta pa ne bo obi?ajen, saj bo hkrati tudi polna Luna, ob tem pa bo planet tudi najbli?je Zemlji."

Dve napaki v enem stavku...

Lunin mrk je VEDNO ko je polna Luna(Son?ev mrk je vedno ob mlaju), in Luna ni planet ampak satelit. Kak?no ne-izobrazbo pa imajo njihovi novinarji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na pregledu me ginekologinja vpra?a, katero kontracepcijo najpogosteje uporabljam. Pa ji odgovorim da glavobol...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?enskam je fizika ?panska vas

Odlo?no protestiram!

No, ja, je pa res, da sem ena redkih ?ensk v Sloveniji z diplomo iz fizike...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?akalnica pred ordinacijo.

Ven stopi medicinska sestra in pravi: "Po Zakonu o varovanju osebnih podatkov vas ne smem klicati po priimku, da ne razkrijem identitete pacienta. Naprej naj pride pacient s sifilisom."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Za novo leto mi vsi ?elijo, da bi bilo zdravja ?e?, vse ostalo bo ?e. Pa kaj ?e. Na Titanik so ?li vsi zdravi, pre?iveli so pa samo tisti, ki so imeli sre?o...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko re?em, da ne pijem, mi vsi ponujajo alkohol.

Ko re?em, da sem na dieti, mi vsi ponujajo hrano.

Ko re?em, da sem brez denarja... Ali govorim prepotiho ali pa me ne razumejo... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pri nas ga je komaj omembe vredno. Ravno toliko, da se vidi, da je tudi letos bele barve, ?eprav je letos vijoli?na v modi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e to, da pride? do nesre?e, pa gre? to objavljat na facebooku, mi je malo skregano z zdravo pametjo. Dobro, ?e posname? dogodek, kjer kdo iz neumnosti naredi nesre?o, pa to objavi? v poduk drugim, ?e. Da pa slika? razbitine na cesti in je to "dogodek dneva",... Ne vem, no.

Pa ?e ?e pride? na nesre?o, bi se spodobilo in bilo bi pravi?no, da najprej pogleda?, kako je s ponesre?enci. In ?e potrebujejo pomo?, jo pa? pokli?e?. Ko pa opravi? "dol?nost" in je situacija "pod kontrolo", pa pa? lahko tudi slika?, ?e ti je to tako fascinantno in te to osre?i. Ampak v takem primeru ne more biti objava na facebooku 10 minut prej kot se kli?e re?evalce...

Dobro, nikoli ne bomo vedeli, ampak pojavi se mi pa ?e eno vpra?anje: ko pride do prometne nesre?e z ve?jo materialno ?kodo, se pokli?e policijo. A policija potem ne obvesti ?e re?evalce?

Ali pa so tudi policijo poklicali ?ele potem, ko so kon?ali z objavo na facebooku...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Saj ?e prvi april ni pa se ?e ?alijo po televiziji!

So rekli, da so prazniki pred vrati, letim hitro odpret vhodna vrata, zunaj pa samo de??!?!?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A to je ta na?a civilizacija?

https://regionalgoriska.si/novica/ogorceni-gasilci-informacija-o-nesreci-najprej-na-facebooku-nato-sele-pri-njih-foto

Mislim, da je ?as, da se civilizacija zamenja. Ta je totalno zabluzila...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e res, da delam po 12 ur na dan, ampak pla?ana sem pa, kot da bi delala le 4...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
?Danes sem bila pri ginekologu in sem izvedela, da sem nose?a.?
?Oh, kako lepo! Si ?e razmi?ljala o imenu??
?Ne ?e, zdaj razmi?ljam o priimku.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Izgleda, da sem talentirana umetnica!

Z mobitelom sem naredila samo eno fotko, pa me je takoj vpra?al, ?e bi odprla galerijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Janezek po dolgem ?asu zagleda mami v novi obleki: "A ti je to obleko kupil o?i?!?"

Mami: "?al ne, sine, ?e bi ?akala tvojega o?eta, ?e tebe ne bi imela..."

Kako se je razvilo ?love?tvo?

Mo?ki se je osamljen sprehajal po raju in iskal kaj zanimivega. Zagledal je ?ensko in vzkliknil: "EVO!"

Tedaj tudi ona zagleda njega in vsa navdu?ena vzklikne: "A DAM!?"

In tako se je za?elo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.