Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sj ne vem menjat mobilnega operaterja al pa se zjokat: nesem telefon ?e ?etrti? na servis in tako uradni osebni rekord podiram brez telefona, ki ga lepo pla?al ve? kot 2-3mesece :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup kolesa
Napisano

Super fantje - tnx za usmeritve.

Panda a ti dela? v kak?ni taki ?tacuni al kako?

Ob?asna pomo? pri prijatelju v njegovi trgovini...bolj servisni deli =)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup kolesa
Napisano

?e bo? slu?ajno v okolici Celja se najavi in pride? pogledat, ?e ti kaj pade na u?...cena bo pa definitivno ugodna z garancijo na kolo itd.itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Nikoli ampak res nikoli ne bom razumel delodajalcev, ki ti obljubljajo in govorijo za delo ter, da te pokli?ejo in ?aka?,?aka?,?aka? in ni? od tega a od tebe pri?akuje, da bo? ko bo on rekel za 20min pa pripravljen za odhod  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :angry:  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je pa res kr neki...jz lahko potrkam. Ni? me niso ni? neumnosti spra?evali sploh:) Takoj. ko sem povedala, da sem sr?ni bolnik pa so se malo ustra?ili. No sem vse lepo razlo?ila in je blo ok. Za kak?no delovno mesto pa je bil razgovor, ?e ni skrivnost?

Konkrteno je bil razgovor za delovno mesto na OMV avto pralnici :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej...pa to je noro ne more? da verjame?...lp???

Aci, ?e vrjame? ali ne da bi mi nekdo tako to pripovedoval ne vem ?e bi mu vrjel...in res biseri hodijo po tej zemlji :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:) A si korektno odgovoril? :)

Prvotna reakcija, ?e bi nekdo snemal je pomojem bla odprte o?i in v glavi " a je to sploh mogo?e"

Konkretno vpra?anje je bilo " ali si 100%, da nima? psihi?nih travm" ( ker sem bil zaposlen v SV bi o?itno moral imeti psihi?ne travme..

Naslednje vpra?anje " kje mama dela" moj odgovor, da je brezposelna " ja zakaj pa ne dela? ja kaj pa pol dela doma cele dneve"...uglavnem jaz sem ?okiran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Son?en dan, odkolesarjenih 40km za dobro jutro, popoldan razgovor za slu?bo (upam na najbol?e) pa ?e ta teden grem do tomzel po xcarlink.  :rispekt:  :ouje:  :cheers:  :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prva kolesarska tura 135km odpeljana kljub rahlim kr?im in pa temeljito opral mazduro in njene copate za konec pa jo ?e spoliral in pospravil, ?e bi jo slu?ajno kak de? hotu dobit :), pa ?e supr son?n dan je bil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

?e ima? chrome poizkusi ?e z postopkom :
- za?eni chrome

-desni kot zgoraj ( tri ?rtice-prilagajanje in nazdiranje)
-nastavitve

- raz?iritve in tu poi??e? mapo( ni jih veliko na splo?no), ki je povezana z ads-i in jo najprej onemogo?i ?ele nato pobri?i in poizkusi ?e je kaj pomagalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.