Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

V bistvu s tem zajebava tiste, ki imajo S&S ... on ga verjetno nima :) ... 

Pa ?e res je.. se ustavim za nekom, lepo motor ugasne, potem oni lepo na izi premakne avto za par metrov naprej.. da mu j...m vse po spisku.. ima? dve mo?nosti, da v?ge? motor in se prestavi? naprej ali pa izgleda? bedak, ker stoji? par metrov zadaj.. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no je prispela moja prekomorska deklica. Prvi? sem jo videl v ?ivo, jo ob?udoval in malo srame?ljivo po?latal, rde?o lepotico. Bila je v lepotilnem salonu, kjer so jo obla?ili in li?pali zame. Ko bo pripravljena me pokli?ejo, da jo pridem iskat. Drugi teden imava randi ..  :ljubezen:

kaj je iz Mehike?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Nissan Note potrdim iz prve roke da je zaneslijv nakup, z 1.4 motorjem nima kaj bit. 

Pa prostoren je za svoje mere neverjetno, ?tirje s stre?nim kov?kom komot na morje. Medosna razdalja 2.6m pove vse..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A si dolgo stal tu pri nas?

na prehodu 15min, ni bilo panike. So se mi pa smilili vsi , ki so ?li na morje :) Kolone po par km vse do Zadra.. pred Sv.Rokom so celo ustavili promet, da ne bi bilo kolone v samem tunelu.. mi smo lagano z enim postankom in 15min postanka na prehodu porabili 4h za 390km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ni pomembno kako debel je od zunaj :) ?i?ke v notranjosti morajo biti zadosti debele. Imam doma polno micro USB kablov in polnijo zelo razli?no na istem polnilcu. En kabel je celo tako zani?, da se telefonu med polnjenjem me?a. Sam izvaja neke operacije, touch je neodziven..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V glavnem strinjamo se, da je bil rossi najhitrej?i :) glede deklasiranja sem pa mislil zadnja dva kroga, kjer je rossi vozil sekundo hitreje od prej?njih ?asov na krog..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

jaz sem bil na f1 prvo na tribuni, pol pa sem ?el malo okrog proge pe?. najbli?je sem bil ob eni ograji ko pribremzajo v ovinek pred ciljem. Brutalen zvok in ob?utek hitrosti :) pa na koncu ?tartno ciljne ravnine ko pridejo na klanec, mi je tudi bilo ok. 

Bomo videli.. :) moja h?erka je navdu?ena Rossi fanica pa grema skupaj z avtom.. ?e pa bo ji v?e?, pa drugo leto italija, da ob?utima VR46 norost :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.