Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano
pred 24 minutami je Boss napisal:

Aha a to je to, se pravi če fašeš kovid... kolk IQ-ja izgubiš? Tale na sliki je moral vsaj 3x do 4x fasat kovid po tem kaj je počenjal na cesti. Včasih smo takim moronom rekli, da so cepljeni, ampak se mi zdi, da bodo tole tukaj nekateri narobe razumeli. :nevem:

@Bosszdaj po novem so cepljeni ta pametni in solidarni do drugega🤣🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pravkar je FuManchu napisal:

Se bo kdo še dal cepiti z poživitvenim odmerkom?

Jaz jih poznam več, ko se ne bodo dali (pa so se že dali) kot pa tisti, ko se bodo dali cepiti.

Še z prvimi se nisem kaj bi se šele z poživizvenim 😁🤣 sicer pa kaj poživi .........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Te dni sem po službi vsak dan na kolesu, izbiram si bolj klance in ponovno imam delujoč brzinomer, ki je dobil novo baterijo. :)

Nima veze, vprašanje se glasi;

kateri je res ful nagnjen in odprt ter pregleden klanec, da ste dosegli res visoko hitrost za dol grede? Koliko? :)

Doslej sem najbolj 'pičil' s Črnivca proti GG, a cesta ni toliko pregledna. Adrenalin matrwola! :)

Pred leti ko sem še bil nagnjen k divjanju , maraton dveh dežel (Zweiländer Radmarathon) sem iz Soboth proti Eibiswaldu dosegel noro hitrost in sicer 90 Km/h . Izkušnja??? 1x in nikoli več.....

Dandanes pa z  e bike z lahkoto na kakšnem spustu do 70km/h.

Doc8.docx

Popravljeno od robertk6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Aha. Ne poznam glih najbolj. Sem pa že slišal.

Jaz tudi nisem do pred kratkim ampak so me res presenetli včeraj... sin jih nekak bolj pozna 😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.