Skoči na vsebino
Domače živali
Napisano

A kdo ve zakaj se re?e, da je ka?a pi?la nekoga, ?e pa v bistvu ugrizne? :ne vem:

Pomoje to ljudstvo zaradi jezika misli. K sika in ga skoz ka?e in je sme?ne oblike. ?eprou potem bi blo bolj realno, ?e bi rekli, da te je ka?a polizala :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Vidm, da se more or less doggy persons tuki, pa kak cat se znajde umes.Sploh ne vem ?e upam svojga prjatla predstavt :blush:

no ga bom vseen predstavu, tole je Archie je pa tuki ?e precej mlad, slika je stara 8 mesecev in pomeni, da je bil tukaj star okoli 9 mesecev, sedaj je malo dalj?i in debelej?i a ?e vedno lep :D ?e bo povpra?evanje bodo pri?le tudi nove slikice

http://www.shrani.si/?2B/BH/3h0VMOXI/dscf3686.jpg (ne dovoli mi je dodati linka kot sliko, za to je le link do slike)

Ja muuuci buci kok je cortkan :blush:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj mi je ?torklja prinesla nov paket.

Ime mu je Vito pa tehni?ni podatki za tiste, ki se spoznate na to 3970g, 54 cm.

S5 bomo malo manj spali!

?estitkam za ?korpijon?ka :jupiii:

Sam paket je pa kar velik. A je blo treba kej carine pla?at? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest tud, sem bil danes pri doktorci, oz. oba u?esa, dobil 2 paketa Amoksiklava, tako da sem tabletar zdej :whatever:

Jest bi tut Amoksiklav :rolleyes: Tko mam pa Sumamed, samo 3 tablete :(
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bi/bo/je verjetno bolj?e peljala, ?e bi mela ?e zimski komplet gor :bravo: Te njene letne gume so bl ?e za v penzijo :P

Al pa ?e sem bila takoj za tistimi, ki so imeli ?ist nove zimake gor in ABS in EPS in ?KL in nevem kak?ne sisteme! :glare:

Res pa je, da ?e bi jest mela nove zimske gor, bi imela pa 2 m zavirale poti pri 70 km/h :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej sam te nove vinjete so pa prou najbolj sexy vinjetke na celem svetu. Majkemi. 5 si jih bom kupila. ?eprou sem pa fou? vsem Labijem, ki imajo ?rne avto. Kok bo ?ele tam ven sekala :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj pa ?e je tole bus, iz dr?ave, kjer vozjo po levi, se prav predvidevam da ma tut vrata na "plo?nikovi" strani! :P:harhar:

?e bi vpra?u otroke iz Anglije, bi ti verjetno res odgovorili v desno :)

Druga? sem pa takoj vedla zakaj se gre. Wiiiii, otro?ek sem :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.