Skoči na vsebino
Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

?e bi si delal novo hi?o, bi sigurno izbral T? in po bajti dal talno gretje. V kopalnici bi si dal ?e lojtrico z el. grelcem (za prehodna obdobja, pa za kako brisa?o posu?it). 

Kar se pa STV ti?e smo delali en grob izra?un, kaj se bolj spla?a TC, ali el grelec. Inesticija za T? je precej ve?ja, s tem da je potem naprej poraba dosti manj?a. Pri grelcih, je pa za?etna cena nizka, pla?uje? seveda ve? elektrike. Samo, ?e se ti pokvari T? je sigurno popravilo dra?je, kot pa ?e ti crkne el grelec :) 

Trenutno, se ogrevam na pelete in me res moti tole tedensko ?i??enje. Pa grelec mi gre na dve leti, pa ?e te?avo imam, ker imam malo prostora in ne morem delati neke zaloge s peleti, zato moram kupovati manj?e koli?ine in potem ?e to tuhtati, za koliko ?asa mam zalogo. Kje kupiti pelete... da ne omenjam, da so se kar precej podra?ili :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mene pa centrometalova pe? na pelete je*e :( Se mi 2x na dan ugasne in izpi?e okvara ?istilca re?etke. Sem use spucal, pregledal, ?e je kje kaj, kar bi lahko spregledal,pa ?e zmer ni ok. O?itno me bo mogu lih serviser re?it :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.