Ja, mazdo sem prvi? zavaroval na svoje ime in je brez popusta.
Ja, 7000k letno... saj tudi jaz preden sem jo kupil sem mislil, da to so samo govorice, da v bistvu ni tako hudo. Sedaj pa sem se prepri?al. Sej zdej prodajam pe?oja in ko mi pote?e zavarovanje za mazdo, jo bom dal na nono in imam 50% popusta
1) Zavarovanje imam pri triglavu. Naslednje leto ga spravim na 50%, ker ga bom dal na nono, ki ima ta popust. Trenutno sem v najni?jem razredu, ker je prvi avto na moje ime.
2) MOT. Tehni?ni + cestna taksa ( imam ra?une za vse, tako, da je preverjeno)
3) BABY VIPER: res je, pri nas to ni toliko raz?irjeno, kaj ?ele kot "delo", ampak ni nemogo?e in se bom potrudil tudi to dokazati. Sproti se u?im in izbolj?avam svoje videje. V tem gre veliko ?asa in dan danes ge je zelo malo, ampak za to je potrebno hardcore planiranje ?ivljenja.
Za 2017 je moj cilj priti na 1000 subs. pa ?akam par pla?, da vlo?im v dodatno opremo, da se dvigne kakovost.
Kot ?e veste, sem ponosen lastnik mazde rx8 za skoraj eno leto. Ob nakupu sem se odlo?il, da bom svojo izku?njo dokumentiral na Youtube z vlogi. Da bi se razlikoval od morja drugih vlogerjev, sem dodal ko??ek svojega humorja notri, da ubije monotonost.
Cilj kanala je prikazati izku?njo z mazdo rx8 iz lastnikovega zornega kota. Kanal vsebuje vloge, DIY, in serijo Driven by madness.
Pozdravljeni ?e enkrat vsi ! Kot veste, jaz se v prostem ?asu ukvarjam s DJ-anjem pa glasbeno produkcijo. V tej temi bom uploudal Remixe za ?lane pa tudi kake koverje, ki sem jih naredil.
Kot prvi post, Vam predstavljam moje dana?nje nedeljsko ustvarjanje, Hope you like it ! Orginal pesem: Lina Koduzovi? - Prva ljubezen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, to mi je dejansko drugi avto in imam polno zavarovanje za njega... Ampak zdej prodajam pe?oja ( 3500? ) predelan, amapk zaprav predelan.
Hahah ?e bi posnel rusko sberskega, bi me pobralo ampak ko je toplo zdr?im na +40 Brez problema.
Ko bo za?elo bolj toplo, bom lahko za?el snemati moje adventure, in tle bo postalo ZELO zanimivo
Do takrat pa moram zbrat denar za novo opremo
No, ?etrtek je spet tle in je ?as da izvemo, ?e je Rx8-ka primerna za visoke ljudi Vi kaj pravite ?
https://www.youtube.com/watch?v=xRSsOvDISu8
Bitch better have my honey.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani