Me sodelavec prosi za en prevoz. Se dogovoriva za danes. Potrebuje pa prevoz iz Gradišča v Solkan. Pridem torej z avtom in prikolico in se parkiram pred dom upokojencev Gradišče.
Čakam, čakam, čakam, nakar zvoni mobitel. Se oglasim in me možakar vpraša, kje da sem. In mu povem, da na parkirišču pred domom upokojencem. Mi reče, da to še ni Gradišče ampak da je pa dobra lokacija, je on na drugi strani Gradišča in točno ve, kje je to in naj počakam, bo takoj prišel tja.
Čakam, čakam, čakam, nakar zvoni mobitel. Se oglasim in me možakar vpraša, kje da sem. In mu povem, da na parkirišču pred domom upokojencem. Pa mi odgovori, da on tudi in da me ne vidi. Po nekaj minutah pogovora ugotoviva, da sem jaz v Gradišču nad Prvačino, on pa v Gradišču pri Vipavi...
Jaz sem tako 1x dobil nenaročeno stvar pri neki storitvi... Sem lepo šel nazaj pa so bili (meni nerazumno) tako zaplankani, da niso hoteli nazaj vzeti...
Jp... Prijateljica noči ni hotela vzeti herpesa nazaj.... Jebemu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ammmmm..... igrišče in fekalni izliv sta zelo skupaj pri zenskah
Povezava za deljenje
Deli na druge strani