Passat pa ok. Menjava radija in vzratne kamere na garancijo. Ostalo blo ok.
Žal se Passat nikoli ne vozi kot Ford, Alfa ali kaj podobnega. Ti povem iz lastne primerjave. Primerjam Passata z nastavljivim podvozjem z Giulietto, Focusom in Mondeo. Ti trije pa so imeli športno podvozje.
Mene ne bo noben prepričal drugače, kot da je Superb poceni Passat. Če pa si res ded, pa je potrm kateri izmed Audijev.
Kater driver pa, razlož mal več prosim. Me zanimajo porodni problemi, preden sam kaj updejtam. Jst sem dal zadnjič na frišno winse na drug komp in so po defaultu že 24h2. Na mojem kompu pa mi ni ponudlo nadgradnje še, ker nimam obkljukanega ''get the latest updates as soon as they're available''. Nekako se nagibam k temu, da počakam redno nadgradnjo, pa naj poštimajo v miru prej.
Če javi, da je novo posodobim. Če po naključju zasledim, tudi posodobim. Nekje sem opazil, da je 1. 10 prišel 24h2, pa dajmo.
Seveda ni noben od treh mašin nič javil. Sem cuknil w11 updater, kot da w10 dviguješ na w11.
Dvigneš, če ne dela narediš roll back. Jaz sem pač daredevil.
Tudi če bi čakal par mesec ne bi bilo razlike. Tega ne more Microsoft uredit.
Šlo se je za 'ene.sys'. Po analizi sem ugotovil, da so to programi od ASRocka. Posodobil sem za RGB nastavljat in drugega za matično nadzirat (temperature, hitrost ventilatorjev, itd....) A-tuning. Tu samo rabiš mirno kri in analizo po korakih.
...ma tri dni je že na Brniku,in daes drugič"naloženo na vozilo za dostavo" in spet nič🤨...pa imamo zunaj velik paketbox,da samo not vrže...ne vem,al jim navigacija ne dela,al kaj.. cel dan sem bil doma (iz nočne)....jutri fraj in spet cel dan doma,pa da vidim🙄...bo treba kak kontakt izbrskati,da komu "jebem vse po spisku"...😂
Ma...saj bo,sam k sem nepotrpežljiv🙄
To se je meni dogajalo.
DHL, ni bajte uradno našel. Cifre ni bilo na paketu. Sem klical na DHL, so zapisali cifro in je človek brez orientacije poklical in dostavil.
Ne vem ampak mam zdaj že nekaj časa službeno Octavio pa je proti Mazdi 6 znotraj bolj uboga kot ne. RS ne popravi tega vtisa in skos bi imel občutek, da grem na precej slabše. Zato verjetno tud KIA bi nudila občutek, da grem na slabše. Zdaj edino Superb je na nivoju ustrezne kvalitete interjerja. Po drugi strani pa tako velikega avta, kot je Superb niti ne rabim. Ma zaplezan sem čist
Samo to bom rekel.
Super Be ( tak se kolega izraža) je v osnovi isto kot @Slivka avto.
Boš res to vzel, glede na vse kar @Slivka pisari po forumu?
Fedex je za en drek...vsaj sedaj,dokler niso bolj razširjeni pri nas...
Imam en procesor naročen,in je že tretji dan na Brniku,pa še kar nič 🤨👎
Vse od kitajca bo prej prišlo...
Pri drugih če pride zjutraj na Brnik-isti dan dostava,ti pr Fedex-u pa lepo "počasi"....
Meni je pa bil top.
So pred kratkim so mi kafe vozli iz Berlina (zdaj so šli na UPS). To je pri nas šlo na TNT in to je prišlo promtno, mojster je kljub občasni pošiljki točno vedel kje sem doma in kdo sem.
Včasih so z Novoletnimi okraski počakali vsaj toliko, da je šel mimo Dan mrtvih. Pa OBI ni edini, v Merkurju v Kromberku že prodajajo plastične smrekice...
Svet je znorel...
Problem niso trgovci ampak butli ki sedaj to kupujejo.
problem je, da imajo sedaj bolj kot ne že itak vse tujci, ampak so prepozno prevzeli, ko so v preteklih 30.letih večina tajkunov, političnih veljakov in kvazi menegerjev zje.....la večino firm, pokradili kar je bilo vredno, kar je pa še ostalo je pa sedaj v slabem stanju ali pa bo preteklo kar veliko časa da se vzpostavi spet nazaj normalno stanje, velika večina pa jih sploh ne obstaja več.....
A res?
A niso tujci kupli Tobačno Ljubljana, ki je delala plus?
A nisi taisti tujci jo v roku enega leta zaprli oz. naredli tako imenovani sovražni prevzem? 🤔
Nečak ima škodo oktavijo RS. Pa je bil že kar nekajkrat na servisu z njo. Enkrat so mu morali zamenjati komplet volan. (Problem z komandami), dvakrat je šel motorček za dvig stekel - najprej na voznikovi strani nato še na sovoznikovi,
Enkrat menjan senzor izpušnih plinov (gorela lučka). Nečak ni preveč zadovoljen z njo in jo prodaja.
Se vidi, da so jo isti načrtovali kot @Slivka Fucksa.
pred 58 minutami je Tilen5 napisal:
aja pa dizlac je
Največja žalost pri avtih.
261 konjev najbolj močen bencin, dizl pa 190. Če si to oboje zasluži RS značko sem jaz nor.
Dizlom nalepijo športno značko, pa skoraj nikoli nimajo istih karakteristik. Dizl je vedno slabši. Pa ne ker ga ne maram, tovarne dajo slabšo mašino noter.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To pa se na avionih pije 🙃
Povezava za deljenje
Deli na druge strani