"Grey, brown, and amber-tinted polarized lenses are generally better for driving. These colors can brighten the surroundings on a cloudy day and improve the contrast and sharpness of objects on bright days.
Blue and yellow colored glasses can distort surrounding colors, affecting your vision if driving."
Jest vozim z rjavimi, imam se isti model modre, samo ne bi vedu ce je res taka razlika, ker se nisem pelov z njimi
Pol vam pa še Veliki vodja "salting the mind" Jajo pere možgane , da lahko zlorabljate predčasne volitve za krajo. Gologlavi je tako prepričan v to, da bi se celo lahko reklo, da se je takih taktik sam v prejšnjih volitvah posluževal. Preveč podrobno ve, ko razlaga, kako naj bi to potekalo.
Pa sj še ni v ta dementnih letih... Razen če debil gleda kaj trump dela, pa misl da je to to...
Saj je vseeno kdo je kaj kam pošiljov, pa kdo je kaj delov, salon ti je prodal avto z napol urejeno homologacijo, naj zj to še zrihtajo.
Če se dobr spomnem, sem jest ko sem šel po tablce za avto, že imel v roki homologacijo, tako da mi jo je salon dal. Torej, če ni to zrihtano, se oni spet s tem ukvarjajo
Mene je tudi klical gospod iz Microsoftove pisarne, pa nisem prekinil takoj, ampak je sledila dolga debata. Strašno mej je zanimalo, kako delujejo. In potem sem si izmišljal izgovore zakaj ravno tisti trenutek ne morem na svoj računalnik, kar bi moral pod nujno po njihovih navodilih.
Tudi kakšnim nasilnim akviziterjem je fino, da jim ukradeš čimveč njihovega časa pa nič ne kupiš.
Dejansko je to vredu taktika, če maš cajt.
Vsaka minuta k mu jo vzames, pomen da ne nateguje nekoga drugega
Kaj je pa to tako posebnega, saj imaš na tem forumu modela, ki se je po Ljubljani prevažal v avtu s kolesarsko čelado na glavi in se še predstavil kot pravi kolesar...
To sem pa čist pozabu da imamo enega takega mestnega posebneža tudi kle 😂
Saj ni rečeno, da si starejši občan, da si "stari frik" Tudi veliko današnjih mladih je frikov in prisegajo le na vintage izdelke in avtomobile. Tako, da ne izzivati sestrice, saj je frikics pa še nalomi te lahko. 😊
No, vidiš, tvoje želje so skoraj neuresničljive. Kaj je rešitev? Vozi še naprej tvoj obstoječi avto. 😊
Ampak, verjel ali ne, problem tukaj ni v meni, ampak v tem, da par let nazaj je bilo izbire še pa još, pa so enostavno nehal delat take avtomobile. Sej vem da je to zato ker so se manj prodajali kot SUVi, ampak takole vsa jajca dat v eno košaro (samo SUVe delat) jih bo enkrat drago koštal.
Po pravici, do konc leta bom vidu kaj bom naredu. Al bom kakšno leto staro M6 iz nemčije kupu, al pa bom primoran v nakup SUVa. Ko pride hibrid CX5 bo vsaj mal tolažbe, sploh če bojo zadržal dinozavrski motor notr
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani