Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano

No sej to je glavni problem, ko moraš enkrat začet šarit po sistemu, da ga updejtaš. Ajde, nas par poznavalcev že, ampak kaj pa ostala masa ljudi? In jst se res nimam cajta s tem ukvarjat v lajfu pa mi je blo to zanimivo delat, ko so bili zunej Samsung Galaxy S2ke in podobni. Zato pa pravim, da je Android One life, ker sam stisneš tist update in je mir. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 44 minutami je amatej napisal:

Čeprav mi je pa fascinantno kako se je kitajski Huawei prebil v premium cene... Včasih je bila med Samsungom in Apple neka cenovna razlika. Vsako leto je manjša, če ni že celo izpuhtela. Huawei pa pred leti pocen kitajc, zdej pa cena ista kakor jabuk ali pa samgnus.

No sej, to je pa drug problem. Plačaš za telefon 1k€ dobiš pa pofl od izdelave 😕 Da ne omenjam, da za tak denar dobiš ultrabook :D

+1

Pa tudi OnePlus gre gladko v to zgodbo poleg. 

Pa ravno zadnjič smo o tem, kako Kia vstopa v premium market med avtomobili. Isto. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 16 urami je amatej napisal:

Jaz tudi čakam konec leta, da vidim kaj bo Apple sproduciral od sebe. Mogoče se splača počakat mesec dva če ne rabiš nujno. Če bi me spraševal aprila, bi rekel kupi :)

Za pure Android lahko pogldaš  Google Pixel in pa tudi OnePluse je baje super. Poznam dva in nista imela nič slabega za povedat. En je pravil, da je celo boljši kot Samsung.

Vzami P40 kot možnost odcepitve od Googla :P Baje se da naložiti več ali manj vse razen NLB banke.

Če gledaš poceni jabuk, iphone SE nimaš kaj razmišljat. 

Pixel-i imajo probleme s kvaliteto izdelave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 6 minutami je mazdaman napisal:

Ja saj potem pa skozi samo čakaš, da se zdajšnji novi model pocenil. Pa potem spet nov, ki se bo pocenil,... Mogoče pa počakam, da pride ven Note 20 in bo mogoče S20+ kaj ceneje.

Ja haha. Drugače pa moje priporočilo bi bilo, da iščeš nekaj, kar je čim bolj Android. Sepravi, da nima še enega sloja kustomizacij čez kot imajo na primer Samsungi. Še boljše je Android One. Poglej Nokijo 5.3 in 8.3.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 7 minutami je mazdaman napisal:

A se splača počakat na kak novi telefon kak mesec ali dva?

Sedanje Huawei P20 mi je odlično služil, a imam zadaj počeno steklo pri kamerah in bi morda šel v menjavo.

Vzel bi spet Huawei a pri P40.. ni več googla zraven.

Prehod na samsung S20 pa se bojim, da ne bo tako lahek. Imamo eno S10 in tako obupno dela Fingerprint. 

Če ne druzga se splača počakat že zarad razloga, da se bodo zdajšnji pocenili. :D Ta z novimi Huaweiji brez Googla je res mal kisla, mogoče Xiaomi? Pa OnePlus prihaja neka srednja verzija ven ravno v teh dneh - Nord.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Res je. Odkar tankam benzin pije zanemarljivo malo. Zadnji tank sem tankal konec maja in je še tri četrt tanka noter.Ko grem na redni servis se moram pritožiti, da pogledajo, kaj ne štima.

Praviš, da je od maja spil več olja kot pa bencina? Dizli pač. :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Odkar je tale "korona kriza" in je bencin tako poceni vedno tankam 100ko. Ampak danes me je pa (vsaj mislim da) naokoli prinesla pumpa, sploh še nisem bil na rezervi in sem natočil malenkost čez 40 litrov. Se mi zdi da je malo "v prazno" štelo prva 2 litra. :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 43 minutami je Gelipter napisal:

Ja na servisu bi mi mogli  se to naštimat ... Cena je kar....🤪😉 zato sem raje naroču kartico 50 €:bravo: lp

Uf to pa je razlika. Poročaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 22 minutami je Gelipter napisal:

Ta Mazdurina cx3 ima vse to letnik 2019 December 

oprema Revolu.👍😉😁😁hvala  za čestitke :rispekt:

Že nekaj časa si je želela tako Mazdo :bravo: 

Samo kartico za Navigacijo sem naročil preko spleta pa bo...👍😉😁😁😁zoom.zoom.lp

Zakaj si potem naročil kartico, če lahko iz telefona uporabljaš google maps? Kok pa pride navigacija "na netu"? V primerjavi z pecto na servisih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
dne 4. 7. 2020 ob 18:06 je Gelipter napisal:

Evo...to smo danes zrihtali za boljšo polovico 👍😁😉Mazda Cx3 Revolul.zdaj so pri hiši dve Mazdurine 👍😁je bila testna od MMS.😉😁😄😄😄

IMG_20200704_095856.jpg

IMG_20200704_095846.jpg

IMG_20200704_095833.jpg

Čestitke in srečno vožnjo!!

To je 2018? Ali že ima carplay/android auto za telefon in detektor za mrtvi kot v ogledalih na "lučko"?

Popravljeno od NevLado
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Odslej bom bolj vesew padavin. Klinc gleda brisawce ;)

Lenovo_A1000_IMG_20200703_153531.jpg

Identičnega jaz nucam. Zelo zadovoljen. Edino kakec je, ko si v mestu in pada premalo in moraš vžgat brisalce. Potem pa nucaš tole za brezveze. In dostkrat se ravno takrat razmaže ravno na "pol". Polovica šipe je potem lisasta, ker je zdrgnjen dol. In potem moraš najprej starega s šamponom dol sprat in na novo nanašat. :/ 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti pametno ali neumno uro?
Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Glej, ne bom pameten ampak moja je zelo točna in previrjena na podoben vsporedni način preko obremenitvenega testa pri zdravniku, rezultati pa identični z rahlim zamikom. Ura meri kot EKG natančno le da na koncu piše v navodilih, da ni medicinski pripomoček. Verjetnost netočnosti je vedno, zato se je Amerikance zavaroval! :bravo:

EKG na uri dela na 2 elektrodi (al kako se reče temu), ko greš do dohtarja jih ima vsaj 6, boljši 10. :D 

pred 3 urami je Jest napisal:

Kolega je testiral meritev preko pasa (Suunto Spartan) in meritev preko zapestja (Huawei Watch GT)... ori aktivnosti (tek)  pa so bili rezultati zelo podobni...

Normalno, obe meritvi sta slučajno enako napačni. :P 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 28 minutami je Alex napisal:

Odvisno kaj kupiš... če kupiš "športno uro" na aliexpress in misliš, da bo delala prav je to isto, kot bi kupil kak avtoček pa bi mislil, da si kupil Mazdo. In bi se potem čudil, zakaj nimaš dobrega avta ampak nek kitajski zmazek. 😏

Že že, ampak govorim ti, da je izmed mnogo produktov imela najboljša ura natančnost 35%. Pa so bili tudi garmini v raziskavi :D 

Iščem in žal nikakor (še!) ne najdem. Sem pa našel recimo tole:

fitbit-college-tracking-wellness.jpg?qua
TIME.COM

Are Fitbit devices inaccurate?

heartrate-tests-4414.jpg
WWW.CNET.COM

More wrist-based heart rate monitors are hitting the market, letting you gauge your fitness with a quick read of your pulse. But as Sharon Profis...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Sej je mega ura.. Meni zaenkrat dela vrhunsko in upam, da bo tudi v bodoče tako. Ti pa zmeri tudi stvari, za katere niti vedel nisi, da obstajajo.Ima toliko funkcij, da verjetno večina nikoli ne bo pogruntala vseh možnosti. 😛

Točno tako.Ura dela kot mora in za kar je namenjena. Za točne izmere je zadolžen laserski merilnik. 

Haha normalno.

Sem se pa sedaj spomnil izpred let ene raziskave, ko je en model tožil fitbit, češ da mu pravilno ne meri srčnega utripa. 

Na koncu so naredili neodvisno raziskavo, katera ura je v tistem času imela največjo natančnost (mislim, da je bilo leta 2016). Zmagala je apple watch .... in sicer z 35% natančnostjo!! Sepravi da je zadela srčni utrip. :D 

Tako da toliko kot je teh podatkov so precej nenantančni. :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

pred 23 urami je Alex napisal:

To mi ne predstavlja problema. Isto kot telefon, priklopi čez noč in imaš mir par dni.Za dobre stvari moraš nekaj narediti. 😏

Hja, jaz sem bolj picajzlast in filam zjutrej, da ko pride na cca 80% jo odklopim in ne uničujem baterije po nepotrebnem (čeprav bo verjetno prej ribnila ura zaradi posodobitev, kot pa baterija).

pred 4 urami je Alex napisal:

Če bi jo imel par dni, bi videl, da se izplača, kaj vse ti nudi. Mojo sem dobil v torek pa ni bila napolnjena do konca in jo stalno uporabljam pa piše gor na njej, da je baterija  še za 15 dni.👍😁 Če bi telefonska baterija vsaj približno toliko trajala... 

Ko boš prvič GPS prižgal, bo 1.5 ure namesto 15 dni :D 

Popravljeno od NevLado
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Po dveh dnevih uporabe nove ure pri plavanju sem res navdušen. Beleži prav vse parametre.Kako sem lahko živel do sedaj brez nje? 😁

Počaki 14 dni, ko navdušenje mine, in te bo začelo jezit, ker moraš skos filat. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 8. 6. 2020 ob 19:09 je Slivka napisal:

Vitara Hibrid, 1,4 bencinar, samo sprednji pogon, kljuka, rezervna guma (ne tiste samotesnilne župce, ki ti zapackajo še senzor tlaka, pa da te sezuje, ko zveš ceno originalnih ventilčkov...), zraven takoj še štiri jeklena platišča (s senzor-ventilčki) za zimske gume in verige,...

Zelo dobra odločitev. Sicer je avto notri plastičen (in 1.4 bencin ima klasični problem direktnega vbrizga v povezavi s turbino) ampak je cena temu primerna. Pa tudi kvaliteta izdelave definitivno boljša kot da bi kupil kakšnega zahodnega evropejca. Sem ga probal in bil prijetno presenečen zato se verjetno vitare tudi tako dobro prodajajo v slo. Edino ta hibrid je bolj dodatna teža k autu kot pa nek resen hibrid ala Toyota. Ubistvu je ta hibrid isto kokr nove Mazde.... 

Srečno vožnjo. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Aless napisal:

Jaoo, ta sezona pa se zgleda nikoli ne bo začela🥴

Prva dirka bi naj bila 19.7 v Jerezu. 

Btw. Jack Miller je podpisal pogodbo za naslednje leto za tovarniški Ducati, Petruci pa se še ne ve kam bo šel opcija je Aprilia ali pa SBK. 

Dobro za Millerja in mislim, da je to korak v pravo smer. Sam sem se takoj po najavi rezultatov razveselil zanj. Bo pa tale sezona (če sploh bo) res pestra, sem prepričan, da so fantje iz forme.

Popravljeno od NevLado
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.