Skoči na vsebino
Pepsi cola 1.5 l; minus 50%
Napisano

Treba se je zavedat, da to kar je 'poceni' te lahko ubije...

Doma imamo najbolj zdravo pija?o in to zastonj :)

sm bral mal kaj vsebuje not in ni n? ?kodljivga, za razliko od raznih Cocacol... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pepsi cola 1.5 l; minus 50%
Napisano

?e si kdo ?eli :pepsi: , sem ravnokar videl v Lidlu, da je cena za 2litra samo 89 centov. :prstgor:

v Tu?u pa pija?a Stil (polni radenska) v redni ceni 2l 69 centov :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

So ble razne komplikacije in na za?etku se mi tud ubistvu ni mudil, ker je bil v planu najprej zadn lonc in homologacija, ?ele pol ostali dodatki. In ker je blo napovedan, da bo dostava iz US mal trajala, sm za vsak slu?aj pred?asno naro?u, pa na konc vseen nism do?aku..sam vredu, se nima smisla zdj sekerat, najprej se bo zrihtala ma?ina pa kat, ostalo pa ?e mal po?aka :)

pa si dobu vsaj cash nazaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lucky you..js sm kolektorje iz US ?aku 10 mescov pol pa raj preklicu vse skup :ninja:

:blink: no za razliko od angle?a, ki robo ?akam ?e 2 leti :zvizga: in ja, ni me sram oddat brezpla?ne reklame za www.fordprobestore.co.uk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e bi ti nekdo ponudil na izbiro zelo lepo ?ensko ali zelo dober avto, kaj bi vzel?

Bencinarja ali dizla? :P

bencinarja pa ?ensko not :D dizl je edin za traktor uredu :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.