Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jaz resno ne vem kaj je s temi Lahi, a so vsi na drogah al kaj. Mi je prav škoda, da v službenem avtu nimam kamere ampak danes okoli ene ure pri Drami v Lj. Omejenec se pripelje po Igriški ulici, sam ga pa čakam da se iz Erjavčeve vključim za njim, saj ima prednost, ker je to vključevanje iz parkirišč. Ok, če še razumem, da tega ne ve in da se model ustraši ter ustavi in pol se gledava.

Dobro si mislim, me čaka in speljem in seveda istočasno spelje tudi on. Da fak je pa zdaj to, ok zabremzam in gre naprej nato pa se idiot ustavi pred semaforjem za na Slovensko in to pazi čisto na levi strani na pasu za nasprotni promet. Kje je v tistem trenutku videl, da je na enosmerni bo verjetno ostala uganka saj odgovor ve samo on. Ja logično, da en hoče zavit iz Slovenske notri in Italijanu lepo trobi ampak ta se ne da ter vstraja na levi strani ceste.

Ok zelena zavije levo, jaz za njim. Nato pelje lepo do križišča, kjer osebni smejo samo levo ali desno, ker je ta del Slovenske rezerviran le za avtobuse in taksije. On lepo pelje naravnost po pasu za na levo in , ko je že skoraj čez križišče se premisli, obrne polkrožno in hitro nazaj in pol desno na Šubičevo direkt pred mene, ki sem zavijal levo. K sreči sem pričakoval tak manever, ker da bi bil malo hitrejši bi bila skupaj.

Pa spet po gasu in tam, kjer je nesemaforiziran prehod pred Beethovnovo ulico lepo brez ustavljanja čez prehod na katerem se je nahajo nekaj pešcev, da so kar odskakovali s ceste dol oziroma se ustavljali. Debil lepo gasa vsaj 50 mim parlamenta po coni 30.

V glavnem, omejenec je v dobri minuti in pol naredil 5 prekrškov in trikrat skoraj povzročil nesrečo.

Opažam pa da zadnje čase čedalje več naših s KP tablicami prevzemajo tele Italijanske fore, ker ni dneva, da mi kak s KP tablico naredi take oči ?zmeden? . Recimo samo danes zjutraj trije različni KP na severni ovoznici le v parih kilometrih čiste kopije Italijanskega načina vožnje. Te mam posnete in lahko naredim filmček, če sploh koga zanima.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

Zakaj pa ne... take potopljene avte kupujejo za sitniš, pucarija skoraj nima nekih stroškov razen nekaj časa. Prodajal bodo pa za ceno rabljenih istega letnika ali malo manj. 90% kupcev itak samo ceno cenka in ne znajo niti pogledat ali je sploh možno, da ni bilo potopljeno.

Se že vrtijo slo reklame na spletnih straneh, da firme odkupujejo poškodovane avte (tudi od vode). Verjetno ne zaradi tega, ker so tolk samaritani in jih skrbijo poplvljenci.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz mam pa slab občutek, da so ga nagnali tole oddirkat, da ne bo tolk pri močeh za Vuelto in bo kapetan ratal nekdo drug. Rogla bo pa vodonoša. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 35 minutami je Alex napisal:

Most bo povezal oba bregova reke Meže.

[Marjan Šarec, obrambni minister, ob odprtju mostu na Prevaljah]

Tole razlago bi pa tudi sam rad slišal. Skozi Prevalje teče Meža, ki ima levi in desni breg preko katerega lahko postaviš most. :nevem:

Da se ti ni žička precvikala.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 15 minutami je Jest napisal:

In kaj je narobe s cevapcici in burekom? Fina gospoda ima verjetno raje skoljke, hobotnice, jastoge in kaviar... navadni ljudje pa raje dobre cevape ali burek :D ... 

Hja, kaj pa veš... mogoče si premalo časa lastiš premijsko Mazdo in si samo še trenutek stran, ko boš začel vihati nos nad čevapi in burekom. 🤣

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Razumem ja, ti si že tolk star, da se še spomniš, ko je bil Koper še otok in ko ste na Bonifiki izuševali močvirje, da vas ne bi zdesetkala malarija. Od takrat si navdušen cepilec, čeprav povzročitelj malarije ni virus.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 21 minutami je Alex napisal:

Ja, pa teoretiki zarot ste ful v pogonu👍

Hmmm, pa glih zdej k smo vrgli samo v Sloveniji stran 3 milijone cepiv v skupni ceni 60m€... bo treba nova nabavit, a ne Alex? Prikladno ni kej.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Sem bil na otoku, torej sem bil za nekaj časa otočan. In ste bili vi celinci. 😉

Ne vem, če ste anticepilci na tekočem, a se vrača kovid na velika vrata. Nova različica, ta jezopet bolj kužna. Tudi pri nas je že prisotna. 😉

A če si bil slučajno turist na otoku si pa zdej kr otočan - resno? Drugač pa trkom na cepljenje... boš spet Jensna, čeprav je v ZDA že pristal na črni listi s preveč stranskimi učinki in nima več dovoljenja za splošno uporabo. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

Hehe, ni dolgo trajalo, da so začeli povezovato poplave z referendumom o vodah, kot sem ironično že namignil prejšnji teden, da se bo zgodilo. Pritlehno in nesramno. To je tko kot pri dedovanju... mrtvi se še ohladil ni pa bi si že dediščino talal.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Resno, to je tema za članek? Pa mi smo res "skrenuli". Članek pa tko diletantsko napisan, da v uvodniku ne veš a iščejo Italijana al avto.

"Na območju PU Koper je njihovo pomoč potreboval Italijan, ki je zjutraj parkiral svoj avto, ves dan kolesaril po obali, prespal v naravi, nato pa pozabil, kje ima vozilo. Če ste ga videli, obvestite Policijo."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 7 urami je Alex napisal:

A niso razbijali in metali kock po Ljubljani anticepilski huligani, da so jih morali  policisti malo ohladiti? In potem so se še pritoževali nad zastonj ohladitvijo. Pa ti razumi ta folk. Tudi, ko je kaj  zastonj jim ni prav. 🤔

Zdrahe so počenjali t.i. rumeni jopiči, ki so na vsak način hoteli sprovocirat spopad s policijo in razvrednotit proteste. To so isto naredili kot leta 2012, ko so študenti/instigatorji SDS, ja s pomočjo predsednice ŠOS Katje Šoba navalila na parlament v katerega so dejasnko metali granitne kocke. Ta ista Katja Šoba je kasneje dobila funkcijo v SDS za zasluge.

Tako to gre, vedno isti scenarij. Tudi naboje si pošiljajo, pa se lažejo, da jih nekdo napada in ukužuje z atipično pljučnico in še mnogo tega. Smešno kako jim eni še kr verjamete.

Ne vem pa zakaj ti je Golob tako hudo zoprn... a zato ker je primorc? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 27 minutami je Jest napisal:

Res je zalostno, da politiko mesas to… Cisto ti je zameglila um… Upam le, da nisi ti tudi mnenja, da je Golob kriv za to katastrofo? 

Jaz priznam, da ne grem nikamor in ne bom delal guzve gnece na cesti … Od mene velike koristi ne bi imeli… Sem pa doniral na nekaj koncev nekaj denarja

Ej ej ej, kako da ne, pa una Nika Kovač in vsi mi, ki smo sesuli zakon za privatizacijo voda na referendumu. Že lani smo bili krivi za požare na Krasu pa dajmo bit še zdajle za poplave. :whatever:

Drugač pa ja, tudi sam sem doniral in tako da smo zbrali skupaj denar za sodelavca. Tko vsaj vemo za sigurno, da bo denar prišel k tistemu, ki ga potrebuje brez posrednikov.

In tudi ne mislim biti jutri na cesti, ampak po drugi strani pa tud ne vem, če si upam na kolo, da ne bom slučajno srečal kako Karen, ki mi bo držala pridigo. Tko, da bom raje ostal doma po vsej verjetnosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Hehe, pa sej to je praksa tako Italijanov in Avstrijcev. Pri njih so kot kaže neki drugi prometni zakoni. Bodi vesel, da ni zajahal sredinsko črto, kar je še ena bolj inteligentnih idej naših zahodnih sosedov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Celinci? Kaj si ti pa otočan?

Komu si pa ti šel pomagat Alex oziroma boš šel jutri? Sej ne da je fora, da bi vsak Slovenec šel komu pomagat, ker to pomeni da se na Koroško in Savinjsko odpravi 2 milijona ljudi pomagat. Dejasnko bodo zdaj bolj potrebovali denarno pomoč kot pa množico pomagačev. Prvi šok je mimo, kar se je dalo rešit so rešili, zdaj pa obnova. Za obnovo bo pa potreben denar.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.