Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Danes začeli z rekreacijo; odbojko v dvorani in moram reči, da sem zelo zadovoljen s prikazanim, predvsem na mreži in v zabijanjih, navkljub še vedno piškavemu kolenu, ki ni vidu dohtarja. :)))

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

V sredo biw zanimiv film tedna na Slo1, kdor ima možnost pogledat za nazaj.

Nahschuss (zadnja usmrtitev). DDR scene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Uff tole pa ni blo dobr, je pa res, da so pretirano pazili, ker je scalo.

Časa za preboj bo še slabe 3 tedne, kdor bi danes grdo pogrnu, je dirka zanj fertig, enostavno. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

DH bančna kartica mi je naredila danes precej neprijetno situacijo, ko sem pelju Oslička v Hervis, kolesarski servis. 

Pridem zvečer iskat zadevo, suvereno želim plačat s kartico, 2x zavrne, potem prodajalec predlaga naj grem na bližnji serekeš Gorenjska banka. Piše; na tem bankomatu je vaša kartica neveljavna. WTF???

Se besno odpravim do naslednjega bankomata, piše 'kartica neveljavna' Kaaaj? :(

Sledil je 'fehteraj' pri znamki, da sem vseeno prevzel Oslička, ki ga v ponedeljek zju3 že potrebujem.

Kot zanimivost, sem 20 minut pred tem še suvereno plačeval s to isto kartico v Leclerju in NE, ni težava v pomanjkanju cekinov na TRR ali kakšen prekoračen limit in podobne nadloge. Skratka jajc vse skupaj in kar lepa blamaža, dobro da nisem šel še goriva tankat, tisto bi bila šele sramota, ker bi dejansko izpadel brezfinančni mogotec, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poplave 2023
Napisano

Za ponedeljek in torek ponovno napovedujejo večjo količino padavin v kratkem času. Upam, da le ustrahujejo, no v resnici niti to ni zaželeno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Zdaj naj pa še guma na vlaku spusti pa je dan popoln... 🤣

Bod tih, ko je dan piškav, me nič ne more presenetiti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.