Danes začeli z rekreacijo; odbojko v dvorani in moram reči, da sem zelo zadovoljen s prikazanim, predvsem na mreži in v zabijanjih, navkljub še vedno piškavemu kolenu, ki ni vidu dohtarja. :)))
DH bančna kartica mi je naredila danes precej neprijetno situacijo, ko sem pelju Oslička v Hervis, kolesarski servis.
Pridem zvečer iskat zadevo, suvereno želim plačat s kartico, 2x zavrne, potem prodajalec predlaga naj grem na bližnji serekeš Gorenjska banka. Piše; na tem bankomatu je vaša kartica neveljavna. WTF???
Se besno odpravim do naslednjega bankomata, piše 'kartica neveljavna' Kaaaj?
Sledil je 'fehteraj' pri znamki, da sem vseeno prevzel Oslička, ki ga v ponedeljek zju3 že potrebujem.
Kot zanimivost, sem 20 minut pred tem še suvereno plačeval s to isto kartico v Leclerju in NE, ni težava v pomanjkanju cekinov na TRR ali kakšen prekoračen limit in podobne nadloge. Skratka jajc vse skupaj in kar lepa blamaža, dobro da nisem šel še goriva tankat, tisto bi bila šele sramota, ker bi dejansko izpadel brezfinančni mogotec, heh
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odbojka zdajle v teku, proti Bolgarom.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani