Skoči na vsebino
Predictive Power Management
Napisano

Ne vem s ?im to delam... Nikol nisem rekel da je 3ka hitrej?a k RS. :rolleyes:

A ima to sploh kaj veze? M3 je hiter, 335i tudi, 130i itd... Niso slabi avti (nasprotno, ?isto ok so) ampak odpreti novo temo zato, da predstavi? neko tehnologijo konkuren?ne znamke je pa malo fanati?no a se ti ne zdi? Kakr?nokoli pretirano poveli?evanje znamke (pa naj bo to BMW, iPhone al pa Spar programa :hohoho: ) se mi zdi butasto, vsaka znamka ima pluse in minuse.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj ne. Ne morem re?t, da je BMW3 hitrej?i k meganeRS na Ringu. Da pa je bolj varen, pa lahko ... :blink:

E46 ima 4 zvezdice ampak kako ima lahko Megane druge generacije 5 zvezdic? Pa ?e pozorno pogleda? ne na ra?un piskanja. ?e Mazda 6 prve generacije je imela le 4 zvezdice.

Zadnji Megane je spet zelo varen (?al ocenjen ?e po starem sistemu) je naprimer Mazda 6 manj je pa zato kon?no BMW celo postal varen. :jezicek:

In ja zdaj lahko re?e?, da so avti predelani za to da naredijo te teste ampak glede na ?tevilo nesre? na cestah bi potem mogel folk v Renaultih in Mazdah kar umirati? Druga stvar je pa te?a, tus e pa? pozna, ?e ima? tono in pol ali pa le dobro tono ampak na?eloma te zvzedice kar veljajo.

Ja kaj pa dela?? :blush:

Owned. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Seveda se, saj me pozna?. A se kdaj nisem? :hudicek:

Ne razumem pa ne zakaj mora? vedno izpostavljati BMWja kot nekaj najbolj?ega po pala?inkah z Nutelo? :hohoho: Hotel sem povedati, da ima vsakdo kake argumente pa jih ne izpostavljajo. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ni znaka za omejitev v ovinku, potem ne divja? tud ?e gre? ?ist po?ez skozi. ;)

:blush:

Ja je fino imer gps na kak?ni ornk ovinkasti cesti ki je ne pozna?. Saj ne da bi mi divjali, to je zarad varnosti.

Jup, na to sem ciljal ko gre? v kake hribe in ne ve? kaj te ?aka za ovinkom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dober GPS z dobrimi mapami je dober ravno zaradi tega, da ve? kam grejo ovinki ko divja? (lojz.press). :hohoho:

PS: Mislim, da bi vsak na?el kak detajl, ki bi ga izpostavljal kot nekaj najbolj?ega pri svoji znamki ?eprav ve?ina ljudi tega potem ne izkori??a kot je napisal jures. RS ima tudi vrhunsko podvozje in imajo porihtane take detajle, da se ve?ina ljudi ne zaveda, da vplivajo na lego. :) Mazda ima svoje fore z var?evanjem goriva, VAG grupa ima izklapljanje cilindrov...

Glavno je pa to, da sta konkurenca in razvoj. Dolg?as bi bil, ?e bi vsi furali iste avte (pa magar superiorne BMWje a ne don? :jezicek: ). ?e zdaj se mi dogaja, da znancev v Golfih/Oplih/navadnih Renaultih ne pozdravim ker jih ne opazim, se preve? zlijejo z okolico. :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Tole se meni zdi ?e kar precej zalezovalsko. ?e bi bil jest na mestu te punce, in bi me nek tip na tak na?in iskal, bi si rekel samo: Run Forest, run... ter vklopil MMS tajnico...

Objavljena slika

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Drga? pa jaz nisem vedu, da je dretje na tribunah in pljuvanje po nasprotniku, metanje stolov po nasprotnih navija?ih, pa razbijanje po ulici itd...da je to tako preklemano zdravo po?etje.

A je to mogo?e polnjenje pobeglih mo?ganov?

Ne tu gre za dodatno vrednost in zdravljenje frustracij samih biserov na tribunah... :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Sam ?e enkrat objekte ima? je treba prireditve not prpelat - same se ne bodo. In ?e prireditve ima? bo? imel tudi denar in dobi?ek.

Globalno gledano bi torej mogli na vseh unih stadionih imeti skozi neke spektakle. Ten ten je naprimer samo lokalen primer, kaj pa une kitajske umetnije, pa verjetno niso samo Kitajci gradili stadione le zaradi dolo?enega dogodka?

Sto?ice naprimer so stadion o katerem so svoje ?ase vsi fantazirali (to mi rabimo, nimamo ni? pametnega) zdaj ko je je spet halo ampak OK, so koncerti se dogaja. Recimo organiziranje une ?tudentske olimpijade v MB bi bil za moje pojme (lahko se motim) totalna izguba in se dolo?eni grebejo za take dogodke le zato ker bi po?rpali nekaj denarja, pobirali provizije, si postavili spomenik in u?ivali do penzije. Vsaj taka je praksa pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

Dvomim, da je tako, ker, ?e bi blo tako, bi se ostale dr?ave teple za kandidaturo. In Slovenija bi definitivno pri tej kandidaturi zvisela, ?e bi drugi videli kak?en profit.

V Novem mestu ne bodo gradili dvorane, ker ob?ina pa? ne more prispevat svojega denarnega vlo?ka.

Kolega ne bod naiven, kak?en dobi?ek itd....kaj bo pa en navija? kupu? Navija?ki ?al, vuvuzelo pa bakle? Dvomim, da bodo iz tega pokriti stro?ki organizacije.

Sicer sem pa ta evrobasket dal samo kot primer, kam vse dr?ava me?e denar pa nikogar ni? ne vpra?a.

Se strinjam, ?al je res tako. Ve?ino teh objektov s?asoma samo ?e propada. Lep primer je Ten Ten v Dom?alah, globalno pa kitajski stadioni, narejeni le za olimpijske igre. Pa da speljem vodo na svoj mlin, ena redkih investicij, ki se dolgoro?no zaenkrat ?e kar spla?a so kvalitetna dirkali??a. Avto ima ?e skoraj vsak vsak in ?e samo 1% te populacije ?eli enkrat zapeljati gor je to kar nekaj dobi?ka.

V ?portnem smislu se pa ?e vseeno bolj "spla?ajo" manj?e va?ke telovadnice, da se ljudje zve?er zbirajo, nabijajo fuzbal, ko?arko itd... Gradnja orja?kih stadionov samo za en dogodek je pa nesmisel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

1.) Za vas je ?lender bedak, a ne? Ampak ?lender je menda strokovnjak na podro?jo varnosti v prometu. Jaz se u glavnem kar strinjam z njim in zagovarjam podobne teorije kot on. Torej sva, po va?em jaz in ?lender bedaka in po va?em nimava pojma, mle?nozobi foruma?i pa so pametnjakovi?i in sami prometni eksperti.

2.) Pa zakaj za boga kdo od vas, ki o prometu tolko veste, ne gre na mesto ?lendra in zadevo uredi?

1.)Se strinjam!

2.)Zato ker nas nih?e ne povabi

Kdo bi si mislu?

Kot ka?e so tud 33 letniki ?e dementni in zapeljejo na nasprotni pas. Dobro bi blo, ?e bi pri teh letih napravli kak?en zdravni?ki pregled.KLIKENZI

Zaspal je, ziher.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mene bolj zanima kje je tale radar postavljen in kdaj. Glede na to, da sem bil v zadnjem ?asu dvakrat v unih koncih, enkrat celo ne s svojim avtom, divjal sem pa obakrat. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ti si res priden, ker si se tako potrudu. Me pa ?udi zakaj se nisi potrudu ?e za TALE PRIMER ki je prakti?no identi?en le starost povzro?iteljev se malenkostno razlikuje.

Boss, ti kot ka?e se ne misli? postarat niti postat dementen.

No ja, saj po tvoji pameti sode?, bi ti ?lovk dejansko pripisal rosnih 12 let.

Se strinjam! Poleg tega, kaj ima tak mulc za imet takega BMWja? Pfej!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e en brezbri?en primer mulca v BMW-ju, ki je pridivjal in se zaletel v ni? hudega slute?ega starej?ega voznika. Mulc bi lahko vedel, da se varni dementne?i vozijo tudi v nasprotno smer in bi morali zmanj?ati hitrost, da se takim oviram pravo?asno izognejo ali ustavijo. Mulcem v BMW-jih je treba vsem izpite pobrat - banda nevzgojena divja?ka.

http://www.rtvslo.si/crna-kronika/starejsi...ni-zrtvi/292736

*sem se potrudil in napisal po Lojzevo, da njemu ne bo treba. :blush:

Se strinjam!

Manjka ?e Don, da doda kako je BMW najbolj varen! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa kadar vidi? ob cesti obnemogle stare ljudi, mora? bit tud previden glih tako kot pri otrocih!

Stari ljudje so pa slabovidni gluhi, polomljeni, dementni ....skartka stari, kot boste neko? vi, seveda, ?e boste imeli to sre?o, da boste do?akali starost. Nih?e ni rad star, ampak tak?no je ?ivljenje.

Sploh ni res! Jan?a bo zrihtal, da bojo (zaradi var?evanja pri pokojninah) ljudje starej?i od 65 let lahko ?li na prehodu za pe?ce ?ez cesto pri rde?i lu?i, ljudje starej?i od 75 let pa morajo iti ?ez pri rde?i lu?i!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.