Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jao,..gledam stanovanja na Manhattnu in me ornk zaboli glava. <_<

Jest jih gledam v LJ pa dobim vro?ino za cel teden :whatever: , za okolico LJ me pa za?ne glava bolet :rolleyes::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ma ne, fora je da pa? nekdo ne mara dizla, oz. ima kratke relacije ipd. In ?e pa? vgradi plin, pride do ni?jih stro?kov, in to ne malih, investicija se hitro povrne. Ne vem, kolega je nabavil dizla in pravi da mu pije 7, vozi se pa 5km v eno stran v slu?bo.....no to je men bolano. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jah mislim da ta ra?unica ni primerna, potrebno je primerjati podobne avte in podobne mo?i motorja, nekateri ve? porabijo nekateri manj. Verjetno tudi ne vozi kot penzionist, ker dizla mora? za 6 litrov voziti kot star ata (ne govorim o kak?nem mini ?voh dizlu). Npr. ?e ima? dober avto (bencinarja), ki ve? da dela tip top (in je vreden par tiso?akov), ter vgradi? plin da si prihrani? pri gorivu je dobra nalo?ba. Ne vem no, meni se zdi tak?na primerjava kot je zgoraj napisana kot tole: on prav tako pride od to?ke A do B kot ti, s tem da je njegov avto vreden par jurjev, tvoj pa trideset, tako da si ti v minusu za dvajset tiso?akov....kar seveda ne pride v po?tev primerjati.

?e bi pa npr. on napisal, da mu je prej pil 8 litrov bencina po 1,204 eur = 9,632 eur ...na 1000km=96,32

sedaj mu pije 10 litrov plina po 0,669 eur, kar znese na 1000km = 66,9 eur, in tukaj se prihranek pozna, in nekomu ki pa? dizel ne di?i in ima raje bencinarja je na istem, ?e ne ?e bolje, saj npr. novega dobi za npr. tiso?aka,dva ceneje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na ura
Napisano

Huda ura, ?e si biznisman :) in seveda ?e nosi? obleke, na jeans ipd. pa nikakor ne gre :)

Uro?, spremeni okus, zdej si Ljubljan?an...hahaha :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja a ti tko naredi?... pride de?va polna vtisov in ti hiti razlagat kolk je blo fejst in fajn... ti ji pa re?e?, bo? ?e pol povedala, ker te moram najprej nasmu?at, al kako?

sej lahko med akcijo govori :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest pa ?ez dva dni pi?im v Tur?ijo-Istabnul na ohcet :bravo: Tako da prvo grem na en dober kebab, pol na ?i?o, pol se ga bom na?ru s tur?ini, in ?e kak?no dolujagam, me ni ve? nazaj :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hmmm, kaj imajo tu Slo AC veze? Jaz sem nekaj takega do?ivel pred leti na italianski AC - 5cm vode na cesti pa nikoli nisem pomislil, da je kej s cesto narobe.

To so pa? izredne razmere in temu se je pa? takrat treba prilagodit in zmanj?at hitrost pa mora it brez te?av. ?e pa majo gume ?e dovolj profila pa tolk la?je. :P

...izredne razmere ne morejo biti 20km po avtocesti...vode so toliko nabira da joj...v ITA je grob asfalt in ti ne zaliva ?ip od drugih avtomobilov, pri nas to opazi? ko zapelje? ?ez kak?no fleho grobega asfalta..kot da bi se po suhem vozil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj me je ujela na poti na dolenjsko to?a,sodra in mo?ni nalivi....no avtu na sre?o ni?, sam jebemti SLO avtoceste, kot da bi se po reki vozil, ve? vode na avtocesti kot v strugi.

Letne gume namontirane :bravo:

Ker je avto ?rn, in svinski v dveh dneh sem si naro?il visokotla?ni ?istilec...pa da na vikendu ne bo dolgacjt bomo mal ?istil avto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup smart turn Mazda
Napisano

Od v?eraj je tudi moja Mazdica opremljena s tem dodatkom, ki bi moral biti ?e serijski.

Zahvala gre seveda forumskemu majstru :rispekt: . Ajvar tnx ?e 1x, aja pa tudi zvok ni mote? tako, da ne bomo ni? dodatno izolirali. :ouje:

Na zvok se navadi?, jest ga sploh ne sli?im ve? :) ?eprav je zelo zelo zelo izoliran. Itak pa zdej poslu?am sesalc :whatever::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ve? napaka se je shranila in ob priliki lahko pogledava kaj jo je zmedlo.

OK bova ob prilki, sej pravim da mi je bilo sumljivo, ko sem pritinsil na polno v drugi prestavi se je pri?gala in ni ugasnila, sedaj pa ok. Prvo sem se bal da je kak?na voda preko filtra notri pri?la, ker sem ga dopoldne pral, na filtru pa ?e ni vre?ke proti uhajanju vode.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:( Mi je dons bolj?a polovica v London u?la, mene pa doma pustila! Jeij,to bo ?ur! NOT!!! :vskalo:

V tem primeru je dobro imeti neko sr?no hibo, se pravi da ima? tako veliko srce da se vedno ?e za kak?no prostor najde :hohoho::hohoho::hohoho:

v glavnem prvo za pojamrat potem pa pohvalit.

...sem pa zandji? pritisnil na plin in se pri?ge lu?ka motorja :whatever: gledam WTF, ugasnem, pri?gem in ?e vedno gori :whatever: ...gledam servisno in pi?e da je mo?nost ali je sonda za pline, oz. ?e je premalo bencina (?eprav ga je bilo ?e za ene 80km), ampak grem dotankat in lu?ka ugasne....zgleda bo treba filter bencina zamenjat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo bo pa njemu napisal kazen?
Napisano

vids, klopko, ce bi ti to mel, bi te kamera slikala samo v zadnji del avta....

Al pa? ma? to :huh:

..on ima ?e dolgo ?asa to, na drugi stvari pa ?e kapco, je rekel da ne more brez nje....meni je pa zaenkrat bolj v?e? brez. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo bo pa njemu napisal kazen?
Napisano

V?eraj sem se prav smejal, pa malo ?ez okno gledal, ko sem poslu?al njihove frulice ene 15 min...jim je nekdo be?al po ?martinski gor pa dol in ?e bo BTC-ju, na vsake 2 minuti ma modre lu?ke gor pa dol :hohoho::hohoho: ...ne vem no, tukaj pogre?am Ameriko, in te pregone, ?e kdo ne ustavi...ma skidat ga s ceste, s tem ko so ga tam gor pa dol jahali je bog ve kolk ljudi ?e ogro?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

JozaGulikoza mah ne vem no, sej mi gremo tja vedno ko so kak?ni hudi eventi, pa? 4 dni kvalitetno za spodoben denar :) ...druga?e je bla pa vedno palba na polno. :) ....je pa res da kopat se pa ne grem v Zr?e pod nobenim pogojem, tja se gre samo pono?i, kjer se pa? na veliko dogaja. Je kar nekaj lepih pla? na Pagu, pa? se z avtom zapelje? pa je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe...meni se je tudi ?e podobno zgodilo. Sem pa samozavestno pri?el k prodajalcu in mu reku: stisn sliko, pozabil sem denarnico :hohoho: ....in ni bil ni? presene?en, zgleda da se ve?krat dogaja, no ?ez 20 min je dobil denar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sm u?ivu ob pogledu na tele?je o?i svojga nadrejenga, presene?enga nad koli?ino zadev, ki sm jih "obrnu" v mescu februarju! Parkrat se je (naglas) vpra?al, ?e ni to mogo?e napaka! :vesel::whatever::vskalo::hudicek:

Napaka bo ko ne bo? dobil niti EUR-a ve?, kljub pove?ani obrnjenih zadev v prej?njem mesecu. :ne vem: to je pa SLO :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hahaha....no Uro?, ti se lahko pohvali? da si Ljubljan?an po novem, tako da, pa res ne sme? zamuditi :) !!!! :) ...drga? pa ko pridem v gara?e, se sli?i kot da polovica lastnikov sesa svoje gara?e... :lol::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ej naredila testni krog ?ez ovinke malo-in moram re?t da ima lep globok glas!

Je pa res nekaj malo mote?ega zvok ki se gs sli?i ko avto lavfa-nek resonan?ni zvok sesalnih kolektorjev lavfa kot bi mel kompresor ;)

Je odzivnost kr bol?a no- pa kar malo bol pocuka ko pre?alta? :P

?e na DYNO ga spravi pa da vidmo kako in kaj!!

lp

Zadeve se res skoraj ne vidi, mora? res glavo sklont :) sploh ker je s plastiko prekrito. Glas je res lep, potegne tudi bolje (ne samo v glavi), hehe. Bo pa DYNO ob priliki pokazal kaj in kako. Resonanca je res malo mote?a, tole bi bilo fajn ?e malo pogledat ?e se da kaj re?it samo dvomim :glare: ....wannabe turbo mam zdej :) haha, boste sli?al na sre?anju. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.