Kaj pa je to? Sorry,ampak ne obvladam ?e vseh tukaj?nih izrazov.
No,mislim si ?e,kaj bi lahko blo,samo ziher pa nisn.
Ally-samo ti ma? pa res idealno slu?bo............nage dede po stenah,pa internet,da lahko vampire ?pila?,pa kafe avtomat blizu,pa sladoleda kolko ho?e?......
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Nek par je bil porocen skoraj ze dvajset let in vsakic ko sta se ljubila, je moz vztrajal, da seksata pri ugasnjeni luci. Vendar se je po dvajsetih letih zeni to zdelo ze malce neumno, zato je sklenila, da bo skusala prekiniti to neumno navado.
Tako je neke noci sredi seksa prizgala luc in, ko je pogledala malce nizje, je vsa sokirana videla, da ima njen moz v rokah igracko na baterije....vibrator!! Bil je mehak in cudovit... mnogo vecji od njegovega.
Ko je to videla, je popolnoma znorela: "Ti prasec, kako si mogel vsa ta leta imeti taksno skrivnost!! Boljse zate, da takoj razlozis zadevo!!"
Moz jo mirno pogleda v oci in rece: "Jaz bom razlozil glede igracke,....... ti pa razlozi glede otrok, ki jih imava."
Ti?a vun!!
Ma nekaj more bit v luftu..........v?eraj bla taka nori?nica pri nas na ?ihtu,da znori?. Ker se lune in podobne pizdarije ful poznajo na ljudeh,pol pa mamo mi v bolnicah ve? dela.
Ti?a vun!!
He he Klopko,ni blo tak mi?ljeno. Mi?ljeno je blo,da me je ?akalo neko drugo presene?enje ob prihodu domov. In ker tega nisn bil vajen na ta dan,sem jo moral pa? pohvalit.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa je to? Sorry,ampak ne obvladam ?e vseh tukaj?nih izrazov.
No,mislim si ?e,kaj bi lahko blo,samo ziher pa nisn.
Ally-samo ti ma? pa res idealno slu?bo............nage dede po stenah,pa internet,da lahko vampire ?pila?,pa kafe avtomat blizu,pa sladoleda kolko ho?e?......
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani