Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Dobr pol pa fino oprav svoje dejavnosti in se morva kej zment, oz. sli?va se nekje sred tega tedna, pa ti povem kam sm skriu klju? in gre? ti u akcijo! :ouje:

Do tkt pa probi ?imbl u?ivat! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

... pri ?emer pa Pek Eduardo hitro prisko?i na pomo? in zape?e nov odbija? ter pou haube, obenem pa se nau?i tudi ?ivati streho, ki je bila pri ne-bremzanju prav tako pohabljena, a vseeno se iz tega razvije ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Probi feltne posadit, k solate itak ne rabm, no edin papirnato za u to?l! :bravo::hohoho:

Kdaj bi pa ti uletu pol po robo od muzke da odmontira? oz. kdaj bi ti zneslo, k to d se zmeram faliva mi je itak ?e jasno! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ej kva pa unga mojga feltnjaka, kva je z njemu, sm gorak nanga ku stu zajcu! :danzoman::P

Pa zdej k bom mev jz voz parkiran, ti loh dam klju? pa da kon?no odmontira? tisto muziko, a ne od kolega? :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Hehe, pol pa si ?e doug brez teko?ine ?e skoz mene ?aka?! <_<:D

Kva ?e bi jz tebe ponucu d mi gre? zdej en dan odjavt prej?n voz in prjavt "tanovga", pa ti dam u zahvalo en krog z duhom! :P:ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

No ti kr poglej in voz in tut mre?co k bi mi kr prou pr?la d bom mev za cedejke spravlat pod radio! :ljubezen:

Pa vidu bo? kako zdej notr zgleda vouk k je use na srebrno ?trihnen oz. lih tok kokr je pr tvoji na rde?o, ?e je ?e! :ne vem: :P

Kdaj gremo na tist slavni pir? :D

Aja, pol ?raufke kr pr Markotu pust, pa ti bom jz dau pol une iz duha k jih od?raufam! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Se kej dela al n? madona, ejga! :hohoho:

Ma? kake slikce kako zdej zgleda rde? hudi?? :ne vem:

Jz bom pa mojga ?ez dan ali dva odjavu, pa pride vouk na sceno, no ?e bo? mev kej cajta pejd ga k Markotu pogleadat d vid? nove prage! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.