Jaz se pa lohka pohvalim, da sem v?eraj eno uro ?etal po in v novem ?tadionu na Sto?icah. Objekt je impresiven sploh od znotraj. Vsaka ?ast arhitektom in gradbincem, ker zadeva raste s svetlobno hitrostjo. ?ez kak mesec in pol grem na nov ogled pa da vidim kolk jim rata v tem ?asu narest.
seveda raste ko goba saj jih mi zalagamo z dnarjem prasci
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
V?eraj sem se prav smejal, pa malo ?ez okno gledal, ko sem poslu?al njihove frulice ene 15 min...jim je nekdo be?al po ?martinski gor pa dol in ?e bo BTC-ju, na vsake 2 minuti ma modre lu?ke gor pa dol ...ne vem no, tukaj pogre?am Ameriko, in te pregone, ?e kdo ne ustavi...ma skidat ga s ceste, s tem ko so ga tam gor pa dol jahali je bog ve kolk ljudi ?e ogro?al.
zdej bo? pa ti pameten ko ma? predelan avto
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Samo brihta povej mi po tvoje.Br?i?evo pozna? a ne?? Se pravi plo?niki so naselja nikjer znaka nobenega za omejitve.?? Ti se nebi bunil a ne?? Pa ?e policaji ne merijo tam in se lepo vidi da pa? moram po hitrem postopku pomagati pri izgradni stadiona!
Sory v tem primeru dam raje policajem ke? kot pa jankovi?u
Ma sj ni pene sm pa? pokasiral ?e mal za nazaj
Finan?no me ne moti preve? bol me pike skrbijo
jebat ga bomo se vozili bool po?asi,al pa bomo GTA prodal
he he najprej si mor? ti na?timat uro,da se zbudi? in prmaje? do btc-ja
Symon res je tako kot pri f-ki se sli? samo mo?neje. Drga? sm pa gledal en ?lanek ko je na mazdo 3 zamenjal sesalne kolektorje s ford cosford-ovimi. Pa tudi ve?ja loputa za plin je bla zraven??
Drga? pa je zdj grega strah in trepet New yersija
Kaj rabim jaz ?e ho?em preizku?njo dobit... Naprimer da ne registriram motorja na obali ampak si ga gor prpeljem in tukaj dam registrirat? ?e zdej nima ni?... Oz je odjavljen... Kolko je cena vsega skupaj in kaj rabim... Gre se za 150ccm 4T Aprilio Leonardo...
Rabi? os dokumet in pa kupoprodajno pogotbo ki jo dobi? od prodajalca! In seveda dokumente od motorja!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
uuu zakon,js pa sm pol vikenda prespal in predelal pono?i
Povezava za deljenje
Deli na druge strani