Skoči na vsebino
Ugani kaj je na sliki...
Napisano

?e gremo ?e korak dlje, koliko skupaj je bilo pa Mazd takrat v radiusu 10-15m??

Namig: cesta je oddaljena kakih 30m stran, tako da ?e se je kera mim pelala ne ?teje ;)

?e je blo slikan takrat ko mene ni blo zravn,so vse skupaj 'samo' 4 :P

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

No pa sm ?e js svoje ?tevilke mal skup vrgu, da vidim kolk to?no je ekvivalentna poraba bencinu ali dizlu v mojem primeru..

Za prevo?enih 257km in porabljenih 18,72? bi dobil 13,71l dizla, kar bi nanesl povpre?no porabo 5,33l/100km :bravo:

V primeru bencina se za ta znesek trenutno dobi 12,54l, povpre?no pa je to poraba 4,88l/100km :danzoman:

Vo?nja je bila dale? od traktorske in polna u?itkov na prazni ter zelo ovinkasti cesti, ?e pa bi tankal na verov?kovi bi ble pa ?tevilke ?e ni?je. :punk:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba izziv 2012
Napisano

Vreme je bil zakon, cesta pa prazna in nenormalno ovinkasta(vsaj moja je bila no ;) ) To je glavna zadeva, vse ostalo so pa detajli :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Tuby, kera regija oz. lokacija te pa mika?

Malo prej sem si ogledu ?rnozmajko kako je lepo zasvinjana od tistih par kapljic de?ja ko je bilo v soboto. :hudicek:

Ubistvu nimam ideje, zaenkrat tu okoli kje v na?ih koncih, ker bli?je ko bo LJ, dra?je bo..

?rnuhinjo si pa zgleda mal premal namazu s tisto xrain ?avbo, al smo pa prepo?as vozil in kaplce niso hotle odletel :zvizga:

@Labi

Z mojim avtom naj bi blo kaj? n? ne vem o tem :ne vem:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma ka pa vem, men bi blo dost bol logi?no da, ?e je velka bajta in 4 ?lanska familija, se ostane doma in deli stro?ke, dokler se ne najde bol?a polovica in poi??e nova lokacija. V nasprotnem primeru pa vsak po svoje s svojimi stro?ki, bajta pa na dobri lokaciji skoraj prazna..

Ah sj men vseen, ?e gre komu v nos da znam u?ivat v kakr?nikol situaciji pristanem oz. si jo nardim, je pa to njegov problem :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nop, je blo ?e tut do zdj kr konkretno na 'svojih nogah' vklju?no z delitvijo vsega pri bajti ampak je tut to o?itno postal premal. Mi je pa v?e? tvoja ideja in bi takoj podpisu, ?e bi lahko :vesel:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko da ni ?e dost fou?ije drugje, je vn udarla ?e pri tastarih doma :angry2:

Ker pa se mi tega negativizma da zmer mn prena?at, se bo za?el po?as iskat lasten plac in najkasnej jesen, ob povratku v slovenijo sledi vselitvena ?urka-ve? o tem pa v pohvalite se ko se najde kaj pamtnega..

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jebenti?, pa s kerih koncev ste vi, da se skoz neki sre?ujete in videvate... Banda Mazda?ka! :D

Ubistvu iz vsepovsod, samo se radi vozimo naokol in dobivamo. Je pa res, da treba vzet telefon v roke in poklicat, kar pa je od vsega tega ?e najte?ji del :P

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jezna zverina je tista rde?ka in jo je res u?itek poslu?at, pa z dragotom sva pol ?e ugotovila da je vi?ina oz. ni?ina skoraj identi?na na obeh vozih :D

foto material (ekstremno slaba kvaliteta)

post-5512-1332274542_thumb.jpg

edit: na tej fotki se ?e malo la?je vidi

post-5512-1332274832_thumb.jpg

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.