Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 7 urami je Alex napisal:

V tej pandemijo se je pokazalo točno, kdo je kdo. Vse je prišlo na plan. In prav je tako. 😊

V bistvu je veliko ljudi, ki normalno razmišlja in upošteva navodila kovid skupine ugotovilo, kako so nekateri ljudje  naivni in "sprani". Ločilo se je zrnje od plevela. 😊

Ti nisi med njimi...ki normalno razmišljajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Lahko ti naštejem kako drugo zahodno, napredno državo, če ti Italija ne paše. 😉

Meni se ni treba nikamor seliti. Se imam tukaj več kot odlično. 👍

Smo navajam, kaki frajerji so glede korona ukrepov v zahodnih, naprednih državah. Slovenija je pa  v korona anti cepilski navezi z Bolgarijo, Romunijo in Moldavijo.Aha tudi Albanija je zraven te elite. 🤪

Tam, kamor spada. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 37 minutami je Alex napisal:

Saj nimam problemov z njimi. Oni imajo očitno z mano. Je pa res, da če sem napaden se branim. Vsak normalen se brani. Ne pustim pa, da me kdo direktno žali. Tega ni bilo na forumu nikoli prej.Ne počutim se več vreden, ne razumem pa ljudi brez kančka smisla za humor. Nekateri reagirajo takoj resno in preveč bojevito. Pa naj me podjebavajo nazaj, seveda kulturno in ne bom imel nič proti. Recimo z Boss-om se že od začetka, odkar sva na tem forumu bockava, seveda prefinjeno in z humorjem, pa Boss ni nikoli žalil ali vulgarno napadal. V tem je največja razlika med nekdanjim forumom in sedanjim. 😉

Kdaj, KDAJ te je kdo direktno žalil? 

Še enkrat, KDAJ? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.