Sploh ne užaljen. Ne me narobe razumet. Vsak lahko montira kar hoče. Ne zdi se mi pa prev, da človeku, ki se je odločil za TČ VV nekdo piše, da je TČ ZV boljša in cenejša odločitev.
Lahko dolga debata glede TČ. Tisti, ki imate TČ ZV boste trdili, da je to naj naj varjanta, kot diesel motor. Tisti, ki imamo TČ VV pa pač mislimo drugače.
Zakaj je ogromno TČ ZV? Ker nimate možnosti imet TČ VV. Najlaže je pralni stroj zunaj postavit in enoto notri, in je to to. To lahko naredi vsak, ki zna brat navodila za uporabo. Z vrtino je pa mal več dela. Treba kak izračun več naredit...
Še enkrat, ne pišite mi o porabi elektrike, ker je vsako stanovanje in vsaka hiša specifična. Sosed ima pol manjšo hišo od mene, pa oh in sploh TČ ZV, pa se je njegova žena zagovorila ob debati stroškov elektrike...
Če je vse tako, kot mora biti, je super. Meni špila že 13 let...
Kar se porabe elektrike tiče, je pa lahko razlika, če so hiše 200 metrov narazen, ima nekdo 1 stopinjo drugačno temperaturo, drugega dobavitelja elektroke...
Vsakemu svoje. Če želiš imeti pralni stroj zunaj, ga imej. To delaš enkrat za vedno. Če je možno, je voda-voda naj varjanta. Ni hrupa, ni nič, izkoristek pa 30% večji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če vprašaš mene, imam 13 let TČ VV.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani