Mislm da bosta kredit kr uzela pr NLB, ker se fotru ve? ne da skakat po bankah. Fajn bi blo da bi res poiskal najcenej re?itev, ampak jst na to nimam preve? vpliva. Bo pa kredit uezan na euribor, no usaj neki pametnga smo nardil
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Jst jem kokr mi pa?e in karkol mi pa?e pa je use ql Sm se pa mal u bu?ija zredu k sm nehu kadit pa mal ve? sladkarij in nasplo?no hrane pojem, ampak ko bo lepo vreme in ugodne temperature bo to ?lo stran
trenutno pa ?akam mojo da greva na burek
POZOR!
Pri hipo banki dobi fotr 44.835? kredita vezan na libor in 38.151? vezan na euribor. Mt pa 22.796? vezan na libor in 19.397? na euribor. Odpla?ilna doba 300 mesecev! Obrok za fotra 235,42?, za mt pa 119,70?.
Pri NLB banka dom?ale dobi fotr 50.522? kredita vezan na euribor, mt pa 18.919? tud veza na ezribor. Za libor nista delala izra?una ker se v povpre?ju dobi manj denarja.
Hipo banka bi izpla?alaod 70 do max.80% vrednosti nepremi?nine ki zna?a 19,8 MIO oz. 83.000?.
NLB pa izpla?a celih 70.000? kredita ter ne rabi nobene pogodbe za vpogled glede izpla?ila kredita. Odpa?evalna doba 360 mesecev, obrok za fotra 317,67? in za mt 118,96?.
Opcija ?e ostane Austria bank sam pravta da se jima ne da ve? okol letat, pa ?e en dan prej se je treba naro?it.
Se pa da narest informativni izra?un na njihovi spletni strani tko da bomo ?e mal premislil...definitivno je pa za zdj NLB bolj?a izbira ker imamo samo okoli 9.000? gotovine.
Bomo vidl kako pa kaj!
Hvala za nasvete, ?e pa imate ka?n predlog pa kar povejte!
LP
POZOR!
babi, a si ti kaj vidla moje tabletke, so ble na mizi?
babi: ma kake tabletke, a si ti vidu zmaje v kuhinji??
LoLz!!1))!!1
Se spomnem k je en kolega pojedu daturo (una semena al kaj so ?e) in po poti domov je videvu STOP znake kako se mu smejijo, kromper ga je prosu naj ga ne skuha, pol je za?el ribe lovit po dnevni sobi, in na koncu ko je ?ou zarad tega v bolnico (pojedu je namre? smrtno dozo) je mislu da je na morju in je zdravnike prosu ?e mu lahko prnesejo coctail!
POZOR!
Nisde...vrnili boste itak ?e pa ?e denarja, ampak druga?e ne gre. Glej pa EOM, pribitek + aktualni euroibor, so tudi razli?ni, ima? 3,6,12-mese?ne, lahko greste pa vzamete tudi kredit na CHF pri kateremu bo obrok ni?ji samo je ve?je tveganje.
Lih to sm mislu pra?at...a se bl spla?a euribor ali libor? Dobijo pa tastari na libor vezan kredit ve? dnarja...sam a je to tveganje ful rizi?no al ne? Kaj se bl spla?a?
POZOR!
Jaz pa sem se pogovarjal glede stanovanskega kredita na Abanki pa so imeli zelo ugodne pogoje za ta kredit. moram pa povedat da je na rajfajzen(al kak ?e) ful preve? obresti npr. na 15let odpla?evanja.
Primer vzeli 30.000,00? na 15 let in mor? vrnit cca 47.000,00? na Abankki so rekli dosti manj.
Vpra?at ni greh.
Tak?ne obresti so al kaj??? Uf to se je pa res treba ornk pozanimat.
Tnx
POZOR!
mi smo ravno prej?ni mesec imeli na obisku agenta iz raifaisen krekove banke
(ne se smejat kak sm napisu kr ne znam nem?ko) pa nam je kar ene par ugodnih kreditov
na?tel pa ?e neka vlaganja nam je svetoval da bi imeli pol manj?i kredit itd.
tak da jst vam priporo?am da kak?nega agenta domov povabite pa naj vam on svetuje preden se za?enete v kak?no banko pa vzamete kredit ker vas lahko okol prenesejo in bote pla?evali ko budale.
agent vam bo tudi povedal kako se lahko po ovinkih izognete prekomernih davkov in obresti.
tolk z moje strani
LP
Hvala ti zaenkrat!
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislm da bosta kredit kr uzela pr NLB, ker se fotru ve? ne da skakat po bankah. Fajn bi blo da bi res poiskal najcenej re?itev, ampak jst na to nimam preve? vpliva. Bo pa kredit uezan na euribor, no usaj neki pametnga smo nardil
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani