Skoči na vsebino

Mislm da bosta kredit kr uzela pr NLB, ker se fotru ve? ne da skakat po bankah. Fajn bi blo da bi res poiskal najcenej re?itev, ampak jst na to nimam preve? vpliva. Bo pa kredit uezan na euribor, no usaj neki pametnga smo nardil :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

O, lej jo!

A ne bi mogla biti ti ?e v postelji? Pridne punce hodijo spat s kurami! Malo manj pridne pa jasno s fanti. :hohoho:

?e malo manj pridne pa s puncami :hohoho::hohoho::hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rni to ?e delamo :bravo: samo vlagam v vzajemne sklade

Ja jst sm tud pr rosnih 15 ?e var?evou v zato pripravljeni var?evalni shemi ker sm to?no vedu da pr 20 letih nam meu kje ?ivet! <_<

Fotr ?e neki var?uje sam lah ?ele ?ez par let dvigne dnar.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monitro LCD
Napisano

Jebe? samsunga, kup mojga Hundija 17 Col, poleg tega da je nenormalno globok je ?e bi-color...pou je belga pou pa sivga :hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pol pa ?e tipi?no nepremi?ljena ?enska poteza...pla?i za neki kar ti folk lah nardi đabe na vsakem vogalu :hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Jst jem kokr mi pa?e in karkol mi pa?e pa je use ql :D Sm se pa mal u bu?ija zredu k sm nehu kadit pa mal ve? sladkarij in nasplo?no hrane pojem, ampak ko bo lepo vreme in ugodne temperature bo to ?lo stran :danzoman:

trenutno pa ?akam mojo da greva na burek :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Situacija je taka:

Pri hipo banki dobi fotr 44.835? kredita vezan na libor in 38.151? vezan na euribor. Mt pa 22.796? vezan na libor in 19.397? na euribor. Odpla?ilna doba 300 mesecev! Obrok za fotra 235,42?, za mt pa 119,70?.

Pri NLB banka dom?ale dobi fotr 50.522? kredita vezan na euribor, mt pa 18.919? tud veza na ezribor. Za libor nista delala izra?una ker se v povpre?ju dobi manj denarja.

Hipo banka bi izpla?alaod 70 do max.80% vrednosti nepremi?nine ki zna?a 19,8 MIO oz. 83.000?.

NLB pa izpla?a celih 70.000? kredita ter ne rabi nobene pogodbe za vpogled glede izpla?ila kredita. Odpa?evalna doba 360 mesecev, obrok za fotra 317,67? in za mt 118,96?.

Opcija ?e ostane Austria bank sam pravta da se jima ne da ve? okol letat, pa ?e en dan prej se je treba naro?it.

Se pa da narest informativni izra?un na njihovi spletni strani tko da bomo ?e mal premislil...definitivno je pa za zdj NLB bolj?a izbira ker imamo samo okoli 9.000? gotovine.

Bomo vidl kako pa kaj!

Hvala za nasvete, ?e pa imate ka?n predlog pa kar povejte!

LP

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

pride vnuk narkic domov in vprasa babi

babi, a si ti kaj vidla moje tabletke, so ble na mizi?

babi: ma kake tabletke, a si ti vidu zmaje v kuhinji??

LoLz!!1))!!1 :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Se spomnem k je en kolega pojedu daturo (una semena al kaj so ?e) in po poti domov je videvu STOP znake kako se mu smejijo, kromper ga je prosu naj ga ne skuha, pol je za?el ribe lovit po dnevni sobi, in na koncu ko je ?ou zarad tega v bolnico (pojedu je namre? smrtno dozo) je mislu da je na morju in je zdravnike prosu ?e mu lahko prnesejo coctail! :hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

gre francl v knjigarno pa najde eno zelo staro knjigo z recepti kako pregnati hudi?a.

si to pogleda in gre v trgovino po vse sestavine (kremplji,netopirji,o?i...)

gre domov in za?ne vse to kuhati. po dveh urah kuhanja je smrad tako neznosen

da ?ena ne zdr?i ve? in gre od hi?e.

pa si re?e francl: glej ga zlomka pa res deluje!!

Ne me je**t kera huda fora! :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nisde...vrnili boste itak ?e pa ?e denarja, ampak druga?e ne gre. Glej pa EOM, pribitek + aktualni euroibor, so tudi razli?ni, ima? 3,6,12-mese?ne, lahko greste pa vzamete tudi kredit na CHF pri kateremu bo obrok ni?ji samo je ve?je tveganje.

Lih to sm mislu pra?at...a se bl spla?a euribor ali libor? Dobijo pa tastari na libor vezan kredit ve? dnarja...sam a je to tveganje ful rizi?no al ne? Kaj se bl spla?a?

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ne ne,..za informacije sm mazdohista spra?vala,..ti si pa lih umes poslou post :)

drga? pa,..ni panike,..js to prakticiram sam 1x na mesc,..pol jih pa ?ist n? ne pogre?am :hohoho:

Aha sm mislu da jemle? to skor usak dan...sicer je tvoj lajf sam tablet res ni VEDNO re?itev...

Re?itev je ?e uzame? ve? tablet :hohoho:

Hec :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

in od kje teb take informacje?

Od nje osebno...mi je ene pou ure razlagala o teh ketonalih...jst se raj vzdr?ujem tablet...?e ti pa pomagajo pol pa "na juri?"

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sej je pa z 1000 hektarov zemlje okol, pa stanovanje za slu?ni?ad z svojim vhodom, party sobo ( biljard pa ?e kaj) :bravo:

Evo marko sam cifro mi povej pa ga prec pokli?m pa mu za?elim sre?no prodajo :hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz pa sem se pogovarjal glede stanovanskega kredita na Abanki pa so imeli zelo ugodne pogoje za ta kredit. moram pa povedat da je na rajfajzen(al kak ?e) ful preve? obresti npr. na 15let odpla?evanja.

Primer vzeli 30.000,00? na 15 let in mor? vrnit cca 47.000,00? na Abankki so rekli dosti manj.

Vpra?at ni greh.

Tak?ne obresti so al kaj??? Uf to se je pa res treba ornk pozanimat.

Tnx

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mi smo ravno prej?ni mesec imeli na obisku agenta iz raifaisen krekove banke

(ne se smejat kak sm napisu kr ne znam nem?ko) :P pa nam je kar ene par ugodnih kreditov

na?tel pa ?e neka vlaganja nam je svetoval da bi imeli pol manj?i kredit itd.

tak da jst vam priporo?am da kak?nega agenta domov povabite pa naj vam on svetuje preden se za?enete v kak?no banko pa vzamete kredit ker vas lahko okol prenesejo in bote pla?evali ko budale.

agent vam bo tudi povedal kako se lahko po ovinkih izognete prekomernih davkov in obresti.

tolk z moje strani

LP

Hvala ti zaenkrat!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.