Hahahahhahah, komedije. Ja nimaš kej. Pri nas na kolegiju so tudi sedaj malce obrnili zgodbo, češ da se bodo počasi najverjetneje tudi cepljeni primorani testirati za službo, ker tudi cepljeni širijo okužbe. Še 2 tedna nazaj, je bila to vroča tema, kjer so vodilni zatrjevali da to pa že ni res. Ah ja, ...kako je že en napisal - bili živi ,pa videli
Pri nas (JU) pa smo ravnokar naročili teste v vrednosti štiri-mestne številke (ni veliko, a vseeno je treba gledati racionalno), zdaj pa Počivalšek čivka, da bo obvezen PC pogoj. Škoda denarja.
Glej, nisem mislil odgovoriti, pa vseeno bom. Tvoje besede me res ne prizadenejo oz. mi ne pridejo do živega. Če se ob tem stavku počutiš dobro, potem lepo zate, zmagal si.
Sedaj pa dej še kakšno konstruktivno debato udari z nami.
Hvala.
Poglej malo to temo. Se ti zdi, da se da ustvariti konstruktivno debato (brez leplenja tračarskih člankov, poustvarjanja dokazov, baba-rekla-baba-čula...itd)?
In cepljeni bodo lahko se vedno naprej veselo sirili virus, ker se jim ni potrebno testirati, dokazano je pa ze, da so v enaki meri prenasalci virusa, kot necepljeni,… Najbolj “varni” v tej zgodbi so kot kaze prebolevniki… pri katerih se pa zalomi, ker stroka pravi eno, politika pa drugo… in jim skrajsujejo cas, po katerem se bodo morali vseeno cepiti… ali testirati…
Ja, prenašajo v enaki meri a vseeno se ne-cepljeni obnašajo kot, da ga več.
Lepo te prosim, napiši še kaj več v tej temi kot pa samo enostavčne blesarije. Kot da prideš malce drek pomešat in pol greš. Kaj je to kak dvojni profil?🤔
Zelo je ironično, ja, sploh ker imamo zgleda necepljeni pomanjkanje IQ-ja, al kaj so že rekli po TV.💪
In kaj porečete na nove PCT ukrepe? @Alex verjetno skače do do stropa, a.😆
Brez problema. Omenjaš pamet in ne znaš sklanjati, kar je osnova za 4. razreda. Kar se tiče stavka o IQju, je to verjetno res. Ne pri vseh a pri večini
v redu, pol so pa lagali, ker jih je bilo sram priznat? Res velika večina, ki jih poznam so bili takrat spomladi prepričani, da jih cepivo vrne v normalnost brez omejitev. Pred dopusti pa še tisti, ki bi radi brez zapletov šli v kroacijo in drugam v tujino. Ne vem, če eden od štirih reče, da se je zaradi zdravstvenih vzgibov.
pred 3 urami je pob napisal:
Poznam mogoče 5 ljudi, ki so se cepili iz bojazni pred virusom. Poznam pa nešteto drugih, ki so se cepili iz razlogov, ki jih je naštel @Boss.
Ampak, to je večina ljudi, ki jih vi poznate, ne pa absolutna večina.
Sicer pa ljudje, ki slepo verjamete v FB teorije, verjamem, da verjamete tudi ''svoji'' statistiki
To si ti rekel ne jaz, ampak definitivno se je velika večina cepila zaradi preračunljivosti, da bodo lahko šli na Hrvaško, da bodo lahko bili brez mask, da bodo skakali vsepovsod in živeli brez omejitev. Izredno majhen odstotek pa zaradi zdravstvene skrbi.
Haha, a ti bi si roko odrezal, da boš drugim dokazal, da to prekleto boli? Še več, ker imaš občutek, da ti drugi vseeno ne verjamejo boš spodbujal, da si jo tud drugi, da na seb preverijo, da to res boli.
Fauci prav, da ne bo treba in da bo spomladi virus čudežno izginil. Problem je samo to, da je to napovedal že leta 2020 za to pomlad. Saj veš strokovnjak, ki mu mormo naomajno zaupat.
Tako, zaupati moramo pravičnim forumskim in FB bojevnikom.
Pred časom sem pisal o pritisku v službi, kjer mi je vodja ekipe z lepimi besedami razložil, zakaj naj se grem cepit in je navajal, da cepljeni širijo manj virusa kot necepljeni. Kljub temu, da sem rekel, da to ni nikjer potrjeno, sem bil v pričo vseh v pisarni utišan in zasmehovan, tudi s strani necepljenega sodelavca (kao saj je logično to, da cepljeni širijo manj virusa). Mi ni ostalo drugega, kot da sem vtihnil in si mislil svoje.
Očitno sedaj prihajajo na dan dejstva, da temu ni tako. Me je primlo, da bi naredil teams seanso in poslal tole, haha.
Drugače pa tukaj sedaj pade teorija, da naj se gremo cepiti vsi iz solidarnosti do tistih ki se ne morejo. Še enkrat, kar trobim že vrsto mesecev, cepljeni zaščitijo samo sebe. Pika, amen,
Najmanj 5 kvazi-analiz in kvazi-raziskav objavijo mediji vsak dan. Stvar posameznika je potem, kateri bo verjel in kateri ne
Nisem nek fan JJ in desnice, ampak tako obnašanje protestnikov pa res presega meje dobrega okusa. Porabi to energijo za ustanovitev stranke in ga ''premagaj'' na njegovem parketu.
Njegovo žaljenje pa tudi ni na mestu, kot neka uradna odgovorna oseba.
Ampak z eno bistveno razliko... jaz še nisem slišal, da bi kakšen Tone, ki ni cepljen, ne bi povabil na piknika prijatelja Pepija, zato ker je cepljen.
Kontra je pa že skoraj ratuje pravilo, še tukaj se je en cepljen Pepi še posebej pohvalil, da je odslovil iz piknika prijatelja Toneta samo zato, ker ni cepljen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pri nas (JU) pa smo ravnokar naročili teste v vrednosti štiri-mestne številke (ni veliko, a vseeno je treba gledati racionalno), zdaj pa Počivalšek čivka, da bo obvezen PC pogoj. Škoda denarja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani