Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Zoofil, piroman, morilec, nekrofil in sadist sedijo v sobi in se pogovarjajo. Pa re?e zoofil: "Kva bi jst meu zdele eno ma?ko tuki." Prioman mu pritrdi: "Ja, eno ma?ko bi mel pa bi jo za?gal." Nato re?e morilec: "Itaq. BI mel eno ma?ko, pa bi jo za?gal, pol pa ?e zaklal." Nekrofil re?e: "Ja! Bi mel eno ma?ko, pa bi jo za?gal, pa zaklal pa pofukal pol." Nato se oglasi sadist: "MJAV!"

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Samo pazi,da ga ne bo? kaj friziral preve?(spreminjal kon?no in podobne stvaritve).Tukaj pri nas na obali so zdej te dni zasegli kar lepo ?tevilo predelanih skuterjev in motorinov.Pamet v glavo in po predpisih...

auspuh pride pa konec tuninga :P

omejavalec bo montiran, da ko bom hotel ne bo presegel 45km/h ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Malo nas je res zaneslo,ja. :P:P:P Druga?e pa-najs motorin z temi nalepnicami. :bravo:

jp :bravo: poleti razmi?ljam samo ?e da bom nabavil en stage6 izpuh samo zaradi ve?je preto?nosti motorja :bravo: 100? pa pride nakaj tak?nega za moj motor :rispekt:

aja pa motor je regitriran, barvo so popravl pla?al smo pa 52? z popustom B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Mislim da glede barve lahko tudi na tehni?nem vpi?ejo novo barvo v prometno

tak je men tut amzs rekel in morem zinat tipu da je druga barva ko zapelejm na tehni?ni pregled B)

Kaj pa bo pisal zdj v prometni, hiro?ima radioactive green al kaj :D

hm... kaj pa vem :hohoho: pomoje bojo kr prazn pstil :lol: drga? je pa to S6B ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

fleten je !

Me pa zanima nekaj.....................npr. te vstavi :policaj: gleda prometno (ali pa? papirje)in tam se pa? ne poklapaz orginal barvo !!

Kako se bo? zagovarjal!!

novo prometno kot ti je boss odgovoril :jupiii:

Novo prometno bo dal delat... simpl ;)

tko mi je 28.4.2008 potekla pa ?e prepis je bil narejen in bom usput ?e barvo dal spremeniti :jupiii:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

res bi mogu spodej dat spric kit, ker ce bos hotel da barva nebo lisasta bos rabu vsaj 4sloje barve

trije sloji bodo :bravo: pa ?e zdej zgleda zadn del lepo :ljubezen:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

malo se bo sestavljanje zavleklo, sicer je pa novica da so mi star?i kupli novo LAZER-jevo ?elado, pa prebarvano je ?e skoraj vse :bravo: tista ko je sprednji del slikan z ?rno plastiko bo cel zelen in ina plastika ?rnac :jupiii:

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

sej vem da boste sami ?prical, samo celega z ?pric kitom prebarva? da lep?e pride in porabi? manj barve. Po moji logiki, to?no zakaj bo moral pa kdo drug povedat.

jutri grem nazaj skupaj sestavljat :jupiii: nekaj malenkosti ?e za ?pricnat, ostalo je pa vse fertik :danzoman:

pride ju3 update B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Zakaj pa niste celega dali v ?pric kit?

sami bomo sprejal :P ?e pa misli? zakaj ?e ni cel barvan, pa zato ker je barve zmanjkalo, pa nekateri deli so ?e nezbru?eni :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

dana?nji update... bilo ?e malo kitanja, brusenja,... na koncu pa prvi nanos na sprednjo masko in podn... se vidi ?e malo rde?e ker mi barve zmanjkuje... mormo it merkur okupirat za barvo...

SLIKEEEEE:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Evo ?e navsezgodi zutrej me je sprevodni?arka na vlaku okol prnesla - dav sm ji 20 ?, karta je bla 3, vrnila mi jih je pa samo 7, sam dokler sm to opazu, je biu vlak ?e mimo in smo sedel na kavici! Suiper za?etek dneva! :ouje::ljubezen:

joj no <_< mi mamo pa danes popoldne pouk zarad mature, pa ?e biologijo sem vpra?an in geografijo pi?emo :( odli?en dan :whatever:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

kar je treba je treba :bravo: ko sem za?el brusit sm videl da je ?e bil kitan nekaj spodaj :P tko da sam ?e zbrusmo pa prebarvamo :rispekt: spredaj si bom mogo?e v lu?u umislil kak?ne bele letd diode, samo to so ?e just a dream :hohoho:

za na bok nalepko pa ?tudiram da bi dal une tribal flames, al pa citat "Witness the beauty of the beast" B)

Tko da ja, it will be a bad ass bike :rispekt: custom made :vesel: pride gor popoldne update, ko bomo (?e bomo) ?trihali ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

UPDATE:

Danes smo pa veselo kitali z dvokomponencom.. Najprej sm vse zbrusil, pol je ata razmastil, pol smo pa kital.. Jutri bomo zbrusili in nanesli prvi nanos barve ?e bo ?lo vse po na?rtih, v petek pa dobim naro?ene dele pri tipu iz scooterkit.com.. Naro?il sem mu sklopko, nalepke pa jermen za variator..

Za barvo sem se odlo?il da bo cel motor malo svetlej?i odtenek zelene, kot ga ima kawasaki ninja, kolega mi bo nekaj tatoojev naredil ko ma ma?ino, felge bojo pa kromirane..

Tko da ja, dobiva po?asi nazaj svojo obliko..

Pa ?e slike kako izgleda:

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

na motorju pa z atom odkrivava da je vedno ve? stvari zani? :( nova stvarj je sklopka ki je min. da ima 2,5mm obloge, moja je ima 1,1-1,2mm :( tko da ja, ?e nova sklopka, vsaj zvon je vredu ;) tisto gred ko je bla narobe za?ravfano je ata porihtal da gre matica lepo gor in dol :0 gumo staro smo dol snel in sem ugotovil da ?e malo pa bi vozil po zra?nici :D nwm ?e je bla ?e za papir debela :whatever: Jermen je tudi skoraj 2mm preozek ?e in bo treba ?e to nabavti, danes ?e bo vse po sre?i bota star?a ?la barvo kupit, in sicer kawasaki ninja zeleno ali pa fluorescent oran?no (za zgornje dele ki so bili rde?i) in srebrno (za spodnje dele ki so bili ?rni) :jupiii: noter sm ?e dal 4,3g valj?ke pa benz je ?el ata na agip iskat B) aja pa olje ma noter zdej agipovo sintetiko :danzoman: tko da ja, kmalu bo skupaj in ?e mi bo dovoljevalo vse skupaj pridem nwm kirga sam se mi zdi da 27. pa 28. junija na streho planeta ko bo skuter stunt show :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

update: (na dveh slikah so stari valj?ki --> rde?i)

en cepec je navil matico z druga?nim navojem na os :angry: proklet asshole :angry: uni?il pa celi navoj :(<_< je ata pol mogo novga rezat da ne bi blo treba nove osi kupvat :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.