Jest sem uporabil ene role polivinila. Sama rola ne zgleda velik, sam je treba polivinil razpreti in potem kar pokrije veliko prostora. Mislim, da je sestra to kupovala v Baumaxu al Bauhausu...
Ker si merita ti?e, smo uporabniki kabelske od telekoma prikraj?ani za ?2. In ker ho?e ?" prisiliti, da ?e uvrsti ?2 na programsko shemo, daje vse dobre tekme na ?2.
Poun kurc mam zdej ?e tega telekoma, si morm neki druzga najdit, ker kolko zdej pla?ujem za njihove storitve me glava boli.
Moja sestra je dobila odpoved tudi 5min pred koncem ?ihta. Dan prej je ?e ?efica po?egnala neka izobra?evanja, naslednji dan pa dijo. Je bla pa? ?rtev zdru?evanja in recesije. Po eni strani pa je blo ?e dobro zanjo, ker si je najdla veliko bolj?i ?iht.
Bral nek ?lanek na temo Messija in zlate ?oge. Novinar ?lanka je to?il zakaj imajo glasovi selektorjev in kapetanov reprezentanc ve?jo te?ko kot glasovi novinarjev. Njegov argument, da novinarji veliko bolj natan?no preanalizirajo vse tekme.... pa sem pogledal kdo je bil novinar, ki je podal oceno pri nas... in to je nih?e drug kot legenda Stare.... on pa res preanalizira vse fuzbal tekme.. vse pove ko je dal Forlana na prvo mesto...
Mislim, da selektorji vseeno pregledajo kak DVD ve?, da pogrutnajo kako ustavit Messija, kot pa Stare...
Francoze bojo pregazil, Lyon ni ve? to kar je... sre?no so ?tartali v skupino in ta za?etna zaloga to?k jih je re?ila da so se kvalificirali. ?e bi bilo ?e kak?na 2 kroga bi ljon izpadel...
Realovci bojo bolj zmotivirani, Lyon bo pa upal na ?ude?... Real bolj?ega nasprotnika ne bo mogel dobiti...
Tlele nima veze s tem da navijam za Barco, ampak ?e pogleda? koliko penal so dobili in kak?ni so bili te "prekr?ki" je en bolj sme?en od drugega.
Potem je tu recimo tekma z Valencijo, kjer je Real gagal in je sodnik preventivno izklju?il igralca Valencije, ki naj bi igral z roko. Po?asni posnetek je pokazal da igre z roko ni bilo. Ker se ta igralec ni sprijaznil z kaznijo, se je dotaknil svojega obraza in vpra?al sodnika:"Kje ima? obraz?". Dobil je 2 tekmi prepovedi. Medtem ko Ramos na el Clasicu najprej grdo brcne Messija, potem se stepe z Puyolom, za name?ek pa ?e odrine Xavija. In za to dobi le 1 tekmo prepovedi....
Sevede se je tekma takoj obrnila v prid Reala po izklju?itvi. Saj ?e vsi pomnimo Burulla, ki je namesto da bi piskal dva zelo o?itna penala proti Realu, je kazal rumene kartone nasprotnim igralcem.
Sej se dogajajo sodni?ke napake, samo eni ve?krat profitirajo od tega kot drugi. In ?e se ne motim je tole ?e 6. penal, ki so ga dal Realu, medtem ko je Barca nekaj krogov nazaj dobila ?ele prvega.
Mweh, na?i tudi niso ?li na polno v tekmo, me je pa popolnoma razo?aral Bojan.. skos je bil 2-3 sekunda za igro, nobenga pravega gibanja in spremljanje akcij. Druga?e pa na?i niso igrali slabo, Atletic je pa? postavil dober bunker. Adriano pa njegovi predlo?ki v zadnjih minutah pa tudi niso bili ni?emur podobni.
Barca spet prepri?ljivo, sem pa pri?akoval veliko bolj zajebano tekmo. Espanyol je pa? vedno na polno nadrkan proti Barci.
Da bo Sevilla izgubila pa nisem dvomil, to leto so gnili in za povrhu, se Realu zmeraj neki userje. To da ekipe, ki igrajo proti Realu tekmujejo ker bo sfalil huj?i zicer, me pa ve? ne presene?a.
24kur pa itak ibjavlja vsak tra?, ki se nekomu sprdne. Dvomim da bojo ?li tolk zapravljat, ?eprav Torresa bi ?e znal prvle?t, ker je bil to kot Rosellova predvolilna obljuba. Cesca se pa sploh ne rabi ve?, poleti je bil pi?ka in ni upal prestopit, zdaj so pa nabavili Afelaya in ?e v prvo ekipo bo promoviran Thiago, ki je zelo obetaven.
Jeremy Scahill ~ Blackwater: The Rise of the World's Most Powerful Mercenary Army; tole je kar ?okantno branje. Dobro spisano in zanimivo.... kar priporo?am.
Potem pa spet nekaj Clarksonovih bukev: (ki so u bistvu spet skupek nekih njegovih kolumn iz cajtungov)
Motorwolrd (kar ok)
Clarkson on Cars (tudi ?e kar)
Born to be riled (bolj kr neki)
Dan Brown ~ Lost Symbol (Kozt vedno pri njegovih bukvah te potegne not, samo na koncu si ve? al manj hladen, Brown pa? ?tanca po starem kopitu naprej)
Steven D. Levitt ~ Freakonomics: A Rogue Economist Explores the Hidden Side of Everything
Tako malce hecno branje o postranskih zadevah ekonomije oz. ekonomija v malce druga?ni lu?i.
Zdaj pa po?as kon?ujem z:
Frankie Boyle ~ My shit life so far (avtobiografija enega ?kotskega stand-up komika)
Zato se pa zadnji? jest nisem umikal... jaz bi edino lahko letel v betonski zid, uni senic, ki je peljal naproti pa bi se vejetno zmuznil in spizdil... tko sem pa lepo zmanj?al hitrost in ?el lepo naprej... ?e bi pokal bi pa pokal.
Glede na ?tevilo ?lankov na to temo, je imal zopet sodnik dosti pri temu, da je Real zmagal. (rde? karton za igro z roko, ki ni obstajala, medtem ko Carvalho na el Clasicu dobi le rumenega pa njegova igra z roko prepre?i nevarno akcijo za gol... )
So pa mel pri Barci pravo tekmo ?e pred tekmo. Sem se spomnil na Top Gear challanges, ko so laufal na vlak, potem na bus in hitro na tekmo. Mal so si sami krivi, po drugi strani so pa dobili informacije, da bo tekma prestavljena potem pa so jih poklicali tik pred zdajci in povedal, ?e jih ne bo da bojo predali tekmo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem mel kakih takih problemov, mam pa raj da ne vpija kaj preve?, da ne bi kaj ?ez spustilo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani