Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Kje pa je ta planina? Kaj boš potem počel? 🧐

Sem poguglal. Kot kaže je to pri Kropi (med Naklim in Jamnikom). Meni eden ljubših krajev (Kropa), za tole planino sem pa tudi sam prvič slišal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 minutami je FuManchu napisal:

Že dober kombi bo problem dobiti. Saj to ne bo, kar takoj zdele. Pač počasi bom začel gledati v to smer. Sva že imela to v planu. Pa sva potem hišo iskala in kupila ter  se podala v obnovo (to tudi ne grem več delat). Zdej je hčerka prišla na svet spet ni časa preveč nikoli. 

Imam še nekaj okoli hiše v planu prvo naredti in potem kemper. Kupil bom že kombi... potem se komaj začne fešta:D

Odvisno bo seveda tudi veliko od šihta. Dva velika projekta imam sedaj in treba to izpeljati (znajo padati vikendi, nadure, itd...)

Kakorkoli že imam plac in kombi lahko poačasi rihtam v kemper. Se ne mudi. Najraje bi kupil že kemper ampak ni to tisto pravo zame:jupiii:

Mora biti švic, solze in kaka kaplja krvi vpletena v delu na njemu. O vsem boste obveščeni.

Kot je rekel Alex uživam v projektih takih in drugačnih. Ni dneva doma, da nebi nekaj naredil, posodobil ali vsaj imel idejo za izboljšavo.

Tudi službo imam tako. Razvojni oddelek v firmi je zame čista poezija. 

Uglavnem... kemper... It's on:punk:

Ko bos sel v predelavo ti svetujem obisk foruma kamperistov in fb skupina "kampiranje je zakon". 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz poznam kar nekaj kamperistov. Konec koncev sem vsa poletja preživel v kampu (šotor, prikolica) in še zdaj sem po duši kamperist. Da se ne izplača, je jasno. Apartma je cenejši. Še ceneje pa je ostati doma... Ampak... Če je gust (tako kot je meni) je pac gust. 

Kot rečeno, fotru je AD od nekdaj želja. Gledala sva povišanega traffica... In potem kako to predelati.. Ok, če vržeš notri jogi in par stolov in magari tendo potem ok... Če pa hočeš homologirati, se pa pripravi na križev pot. Da ga homologiras kot AD moraš imeti umivalnik, plin, okno na isti steni kot je plin, mizico... Pa potem če želiš vpeti zadaj klop... Je še večji problem.  Na koncu je kupil podaljšanega Fiat Dobla, ki je že predelan v AD. Zdaj obožuje ta avto in ga uporablja kot naveden avto in kot nekakšen mini AD. 

Jaz sem ti fous, ker meni je smisel AD zakon, ampak vem da se meni nebi dalo ukvarjati s tem :) jaz bi vrgel jogi, par omaric, zatemnil šipe in to je to. Je pa včasih problem že dobiti ohranjen kombi (tu bi jaz gledal predvsem transporterja ali ducata). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Kofirajd po spanju čez pol dneva. 

Tokrat vzel s sabo kartonast kozarec. Mi gre na organ, da vsakič znova uporabim kozarec za 1x uporabo. 

IMG_20210317_161549.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zjutraj lepih 50km z mtb po gozdovih okoli Panc, Grosupljega, Javorja... Vmes j*bal m***r enemu cucku ki se mi je zaganjal proti bajku/nogam (šele kasneje ugotovil da je bilo to rahlo čudno slišati... Pse imam rad... Me pa ne rajcajo..) 

In potem odspal pred nočno, ki bo upam mirna... 

pred 22 urami je Alex napisal:

Mogoče bo komu zanimivo za pogledati. Sicer ni vezano na avtomobilizem. A mi je uspelo rešiti kolegovo kitaro vredno nekaj jurjev(narejeno malo število kitar, kitara je stara 40let). Na enem izmed špilov jo je mimoidoča obiskovalka koncerta ruknila in odlomil se je vrat. 😬 Ponavadi je s takimi kitarami konec ali pa jih nestrokovno poskušajo popraviti a kmalu vrat zopet poči. Meni je uspelo. 😊

Spodaj par slik, kako je to potekalo. Spet sem se nekaj novega naučil. 😊

IMG_20210303_100042.jpg

IMG_20210304_094553.jpg

IMG_20210305_093125.jpg

IMG_20210305_104153-01.jpeg

IMG_20210306_130129.jpg

IMG_20210306_183145.jpg

IMG_20210309_115420.jpg

Screenshot_20210315_190043.jpg

Screenshot_20210315_190110.jpg

Zakon. Sicer sam skoraj ne ločim triangla od trzalice, ampak zgleda res hudo. Da se pa popravlja stare stvari in kupuje vedno novih, je pa itak nekaj boljšega. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Ja potem je pa problem, še 10 pirov ne moreš naročit hrupni gostilni... 🍺

Če ti pa manjka pol palca, ti pa kelnarca prinese 9 velikih in 1ega malega.. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Slaba novica, daljni žlahtnik po 1.5 mes.kome zaradi kovida uml. Okužil se je sredi Januarja, po 14 dneh bolnice odšel v domačo oskrbo in po tednu dni se je stanje poslabšalo in od takrat se je začela jeba. Ni pa imel nekih drugih bolezni..... 😥

Sožalje... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Haha, tudi sam danes spal celo popoldne, niti nisem hotel kave da me zbudi. Včasih pa, ja... Direkt iz žura na siht, zdaj pa spanje od 22h do 7h. Če grem na pijačo in zabluzim do polnoči si rečem "uau... Cel zurer sem ratal...". 

Kava je fajn, spanje pa še bolj. 

pred 7 urami je FuManchu napisal:

Ko sem jaz v mladih letih pripilotiral domov, ko se je danilo sem spal do 13h. So me naši hodili gledati, če sem sploh živ:bravo::punk:

Mene isto... Enkrat sem zaspal v fotrovem avtu, ko me je ob 6h zjutraj peljal iz žura domov (vedno smo imeli dogovor da me pridejo iskat če ne bom imel treznega prevoza). Pred bajto me je pogledal (jaz dremal) in rekel "sam ne mi ga pobruhat" in me pustil spati sredi dneva v avtu. Zakon cajti :) zuriral na polno, pa nikoli nobene peezdarije ali delanja skode.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 2 minutama je TiEn napisal:

Pac nekatere so mediji dodobra prestrasili z AZ zdej pa paniko delajo...a tisti starostniki ki so pocepali po cepljenju z pfizer pa ni bilo krivo cepivo?

Sveta trojica pa panična na forumu

Ti si se včeraj cepil z AZ, ne? Upam da nisem kaj zamešal... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jp, jaz se veselim povratka alonsa, ki mi je eden ljubših dirkačev in športnih osebnosti. Zanimivo bo videti vetla v AM. Zdaj ima zadnjo, ampak res zadnjo sanso da nam v spominu ostane kot 4kratni prvak in ne zgolj kot jokica in da se mogoče za zaključek kariere vsaj malo potrudi zgraditi nek kul imidz (roko na srce... Redkokdo ga porajta). 

Jaz sem itak za Ferrari, ampak zgleda bom stiskal pesti tudi za Maxa, ker je kot kaže edini, ki lahko sploh konkurira Lewisu. 

Da pri MB nebi postavili stvari na svoje mesto v roku 2mesecev,se mi zdi nemogoče. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
F1.AVTOMANIJA.COM

Max Vestappen je končal prvi dan testiranj v Bahrajnu na vrhu, uspel pa je odpeljati tudi največ krogov.

dne 10. 3. 2021 ob 14:26 je TiEn napisal:

SF21

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Se mi zdi da pri ferrariju pogrešajo Seba pa so dali malo zelene gor haha (ne paše sploh)

Pustmo ob strani dejstvo da sem že četrt stoletja Ferrari fan, ampak tole zgleda hudo dobro. Meni je všeč. Ok, tista zelena zadeva zadaj je, miloreceno zanimiva, ampak evo... Komaj čakam začetek sezone. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Moji starši so bili danes drugič cepljeni in so dobili papir z podatki kakšno cepivo so dobili. 

Ja, saj to vsi vemo. Mislim da nekatere bolj zmoti to, da se pred samim cepljenjem ne ve s katerim cepivom bodo cepljeni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

60letni milijarder se prijatelju pohvali z novo 20let staro partnerko.. Prijatelj vpraša kako mu je to uspelo. Milijarder reče "zlagal sem se glede let...".

Prijatelj : " si rekel 40?"

Milijarder reče "ne... Rekel sem da jih imam 95..."...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.