Tut sam sem s pode?elja oz. ?ist zraun ?ume in so klopi res malenkost.
?e morda kdo ne ve je klopa fino pred odstranitvijo s pinceto namazat z alkoholom ali navadnim belim oljem (nekaj ?asa pusti? in ga la?je odstrani?)... V primeru da ga ne omami? je mo?nost da se odtrga glava, kar velika.
Po novih raziskavah je to slaba re?itev saj se za?ne klop du?iti in bljuva svinjarijo nazaj v rano... tko, da je najbolje kar takoj ven potegnt
Simon, jaz bi celo rekel, da mam raj? vbod enga klopa kokr pa pik tigrastega komarja, ker kok pa to srbi, to je pa noro!
Ma ni ga srbenja kot piki tistih malih mu?ic al pa obadov. ?e osa ne opali tolk hudo al sem pa jaz bolj dovzeten za tiste pike kot recimo za osjega. :ne vem:
Definitivno si mestni ?lovek razen, ?e Celje ni ve? mesto. Glede na to, da si po skoraj dveh desetletjih ?ivljenja prvi? fasal klopa si pa sigurno bolj mestn kot ne.
Jaz sem cepljen ravno zaradi tega, ker letno poberem vsaj nekje cca 10 klopov. Rekord sem imel pa ?e iz zlatih ?asov ukvarjanja z airsoftom, ko sem jih samo v enem dnevu prvlekel cca 30 (trideset) po celem telesu - o?itno sem zagazil v neko gnezdo.
sm ?e nis naredu notranjega razku?evanja nis naredu NI?
Torej priporo?a?, da se ga oreng na?lampa
Druga?e pa ni neumno, da kdor se veliko giblje po naravi, da se cepi proti klopnemu meningoencefalitisu (evo kdor tole izgovori hitro 10x zapored in se ne zmoti je car).
Ne daj bo?e,da sem pri?el kak?no urico prej domov in bi ga na?el ?e v stanovanju.
Jebe? vse postopke press.
Verjamem, ker ?e bi jih sam zalotil bi bla tud veselica. In pol se ljudje ?e ?udijo zakaj se jih ho?jo znebit tako Francozi kot Italijani pa ?e kdo - jaz jim dam ?ist prav, ker so v veliki ve?ini samo za ?kodo (z malo za?etnico) delat.
Sej ve? kako gre tisto pri Hondi, kot je razlo?il neki pravoverni honda?... "...gre Honda enostavno hitreje od vseh ostalih, tudi ?e jo slednji prehitijo"
Ergo .... Tko je pol tud pri cenah - ne more? met najhitrej?i avto pa met najcenej?e dele.
Heh, kje so te cajti ko sem bil cca. 10 pa sem za fotra vin pa pir kupoval, pa ni noben spra?eval..
Hja, pa ?ike tud in vsem je blo jasno, da to za star?e kupuje? in ne za lastno uporabo. ?e bi pa kdo od mulcev to zase kupil bi pa itak bil sam odgovoren pa ?e star?i bi ga nalomil ko prasca.
Danes so pa vsi drugi krivi sam mulc ne, ki bi si alko al pa ?ike kupil. Ne otrok pa res ne sme bit kiv, kriv mora bit prodajalec - le kam gre ta svet, da se prav trudmo vzgojit nesamostojno mladino, ki nikoli ne bo znala nosit odgovornosti - no ja bojo pa vsaj psihiatri dobro slu?ili, ko se bo ta mno?ica neprilagojenih mladi?ev zna?la pred problemom imenovanim "?ivljenje".
No ja str sm sam 23 pa se mi je mal fajn zdel pa fajn sme?n pa najprej mi ni blo n? jasn kr je tko za?ela da sm mislu da bo rekla ?e mi loh ostane 2 centa dou?na pa jst ja ja kr ni panike, ona pa men da nj ji dam osebno sm kr tm se za?eu smejat na puno pa sm ji pa? dau osebno in je blo to to sam ja je kr fajn u?as k te ma folk za mlaj?iga.
In ne nism se zahvlau za kompliment
Sej mrbit je pa sam hotla podatke od kod si... po moje si ji v?e?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz tud, sam je tovorna
Povezava za deljenje
Deli na druge strani